אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף מזגן תדיראן 2.5 כ"ס ישן במזגן תדיראן Supreme 18 חדש (14,500 BTU). מדובר בסלון של כ- 18 מ"ר, לפי חישובים אמור להספיק. השאלה לגבי הנצרת - המתקין טוען שהצנרת הקיימת (3/8 ו- 5/8) נדרשת להחלפה כיוון שהמזגן החדש מגיע עם חיבור 1/4 ו- 1/2. לטענתו המזגן עם הצמרת הקיימת (שהיא תקינה בפני עצמה) לא יעבוד טוב וגם אם תהיה בעיה תדיראן תסיר את האחריות על המזגן. האם אכן כך או שיש דרך להתקין את המזגן החדש עם הצנרת הקיימת?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 828 צפיות
היי חברים, אבקש מכם המלצה על מצלמת אינטרנט טובה עבור שיחות בזום עד מחיר של 500 שקלים. האם אוטופוקוס פיצ'ר הכרחי עבור שיחות ב-ZOOM ?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה חשקה נפשי לצפות בתכנים שיש לי על המחשב על גבי הטלוויזיה (ללא כבל HDMI), אך אין לי מושג כיצד לעשות זאת. - יש ברשותי ממיר של פרטנר TV, והצלחתי לבצע כרומקאסט דרך היוטיוב והדפדפן ולהציג אותם על המסך - מעוניין להזרים תכנים שאני צופה בהם על המחשב דרך הנגן BS PLAYER גרסה 2.69 - הממיר וגם המחשב מחוברים על אותה הרשת הביתית - יש לי מתאם BT על המחשב הנייח וכאמור, הוא מזהה את הממיר דרך יוטיוב לדוגמה כיצד אני יכול לעשות זאת? הממיר של פרטנר מתיימר להפוך את הטלוויזיה לחכמה ולאפשר הזרמה פשוטה אך טרם הבנתי איך
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
ערב טוב לכולם בדיוק כמו שהכותרת מצהירה- הגיע הזמן לשדרג את הנייד, ומשום מה אני רואה שבכל הדגמים החדשים יש פילוג מאוד חד משמעי- או שאתה קונה מחשב חלשלוש אבל קל שיזכה אותך בזמן סוללה ארוך, או שאתה קונה מחשב "גיימרים" שיגיע אך ורק עם מסך 15.6" ויהיה שמנמן פלוס. אז אני רק שאלה- לאן האמצע נעלם? שקניתי את המחשב הקודם השוק היה מלא במחשבים קטנים ודקים יחסית עם כרטיס מסך הגון. היה אפשרי למצוא בלי בעיה מחשב 13.3" עם GTX 950/960M. זה בערך הכיוון הנוכחי, אני מחפש נייד עם מסך 13.3-14", מעבד ryzen 7 (או I7 דור 10-11 מקביל אם לא תהיה ברירה), וכרטיס מסך חצי הגון. לא צריך 1660TI או RTX2060 וכאלו, אבל הייתי רוצה להימנע מהמובנים, אפילו אם זה ה radeon החדש שמובנה ברייזן א…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני המון שנים הסתובב או עדיין מסתובב פה משתמש שפירסם כל קיץ סט רימיקס להיטים מהכל השנה האחרונה שהיתה, האם המשתמש הזה עדיין קיים? מחפש משהו נורמלי להעביר איתו את הזמן בדרכים. אם הוא לא נמצא פה בשביל להפציע עם סט להיטי השנה לכבוד שנת קורונה 2#, אשמח לסט עם שלל הלהיטים בעברית של השנה, אפשר באנגלית. פחות מתחבר לדאבסטפ ושאר הסגננות הללו. משהו ברגיל פופ מזרחי, רוק וכדומה. תודה 🙏
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 645 צפיות
ההוי אמיצים ואמיצות, הטלויזיה בסלון נאספה אל הטלויזיה הגדולה שבשמיים אחרי 365 ימים. טלויזית מדבקה של pilot עם אחריות של ניופאן. התקשרתי לשירות הצבעתי בפניה על התאריכים והיא שלוח שלחה טכנאי. הטכנאי של רטפון ברח בבהלה מהבית ולא בגלל מואנה הכלבה שנבחה עליו אלא בגלל שלטענתו פגה האחריות (ביום אחד, כן?). מנהל של המוקד שירות התקשר אליי היום (אתמול היה בהלוויה לא עלינו), ואמר שידבר עם עם ניופאן. אם קניתי את הטלויזיה ב2/12 האחריות היא עד ה2 או עד ה3? האם יש לכם תקדימים? האם להוציא הלפיד והקלשון מארגז המצעים ולצעוד למשרדים? בברכה, אוהד
הודעה אחרונה מאת o_prime, -
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
חברים יקרים, לקראת תכנון טיול של כ-10 ימים בספטמבר (בתקווה שתחלוף עד אז הקורונה), שיתרכז בעיקר בצפון: אזור האגמים - קומו, בראגמו, ורונה, גארדה, אולי גם הדולמיטים ובמידה ונספיק נרצה להגיע גם מרכזה לפירנצה, אשמח לקבל את עזרתכם. אני פריק של תכנון הטיול - דקה אחרי דקה - בגוגל דוקס, אך אני עדיין לא שם וזה כרגע הכיוון שמסתמן. אנחנו נוחתים ושבים (31.8 - 11.9) דרך מילאנו מלפנסה בשעות אחה"צ, לכן החשיבה כרגע היא להתקדם ישר למילאנו ולהתמקם שם ללילה אחד (כולל השכרת הרכב במילאנו). השכרת רכב: - אשמח להמלצותיכם מהניסיון האישי שלכם על חברה להשכרת רכבים (לא קריטי מקומית או לא), שאפשר לשכור בה רכב במחיר טוב לכל תקופת הזמן הזאת. לא אתנגד לרכב גרמני נחמד, שיהווה …
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אחת לכמה זמן אני חווה משהו, שאני קורא לו "שבוע ללא אלקטרוניקה". זה לא בתזמונים קבועים, ואני לא יכול לצפות מתי זה יגיע, אבל כשזה מגיע- זה מגיע ובגדול. סממנים יכולים לכלול, אך לא מוגבלים ל: מקרר שלא מקרר\ מזגן שלא ממזגן\ נתב שלא מנתב\ טלויזיה שלא מטלווזת\ מגבר מנמיך\ מדפסת שמדפיסה. השבוע: מנורת אור שחור (אחרי כל שאר הכשלים, נותרתי רק עם זה טפו טפו). (טוב, זה לא באמת מנורת אור שחור, אלא סתם מנורת פלואורסנט שלא עובדת כמו שצריך). בתמונה- גוף התאורה במטבח שלי. מדובר על גוף המכיל 2 מנורות פלואורסנט דקות מהסטנדרט. יום בהיר אחד, לקח למנורות זמן להידלק. דקות ארוכות. למחרת, לא נדלקו כלל. פרקתי את הגוף בניסיון למצוא סטרטר, ש…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
מתלבט באם לרכוש ביטח רפואי לחבר החדש במשפחה - גור מלטז בן 9 חודשים. העלות השנתית לפי מה שבדקתי הינה בסביבות 950 ש"ח (חיותא או פניקס). שזה מצטבר ל-15 אש"ח למשך חיי כלב (בממוצע). לא נראה לי כלכלי במיוחד אבל אשמח לדעת מנוסים ממני.
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכירים מישהו מומלץ להקמת עמדה בבית משותף? במרכז הארץ. Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
לאור הטרנד האחרון פה של עבודות DIY, שמח לשתף פרויקט של בניית מכונת ארקייד שהתחלתי בסביבות יולי... לצערי לא תיעדתי את כל התהליך אז אין המון תמונות. אני אפרט לגבי כל התהליך, ההתלבטויות, העלויות וכמובן הטעויות (הרבות) שנעשו. באחד הימים קפץ לי לפיד ביוטיוב סרטון של מישהו שבנה מכונה בעצמו ונדלק לי הרעיון לנסות גם, אשתי התלהבה מאוד והתחלתי לתכנן. לא היה לי הרבה ניסיון וכלים בעבודה בעץ אבל שמחתי להתנסות וללמוד. התחלתי מהתכנון שכלל בהתחלה חיפוש של פרויקטים דומים כדי לקבל מושג לגבי המידות, נתקלתי בפרויקט שנראה כמו משהו הגיוני ולא מסובך מדי: http://www.arcadecab.com/Projects/ArcadeCab_CabinetPlans2.pdf החלטתי להשתמש במידות שלהם אך ליישר את החלק העליון לטובת פשטות ביצ…
הודעה אחרונה מאת Talgaz, -
-
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן לכולם, אני מחפש עבודה ובאינטרנט יש מיליון ואחת אתרים.. חלקם דורשים מנוי שעולה כסף חלקם לא כבר הלכתי לאיבוד.. מישהו יכול להמליץ לי על אתר (לא אכפת לי לקנות מנוי VIP) שאפשר באמת למצוא אצלו משרות טובות תודה
הודעה אחרונה מאת khc, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 541 צפיות
היכן אוכל למצוא מושלם או חלקים לייצור של קרדן לתעשיית המזון?
אני אישית כן, מה איתכם?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 536 צפיות
יש לי נורות הלוגן MR16 שפשוט עפות בקצב מסחרר, אחת לכל 3 חודשים לחלופין יש לי נורות לד G9, שהחלפתי כבר 2 בשלוש שנים האחרונות... זה לא אמור להיות אחד לכל 10 שנים? וזה לא אור שדולק כל היום בשני המצבים... למה זה נשרף כל כך מהר? האם הנורות לא איכותיות? האם המתח לא יציב? או שהגוף תאורה לא מספיק איכותי? איך בודקים את זה? או שבכלל המצב תקין לחלוטין?
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בניגוד לדירה הנוכחית, בה קנינו לבד ו"עיצבנו" לבד, החלטנו שבדירה הבאה נעזר באיש מקצוע. פחות בקטע של לשבור קירות וכו', כי תוכנית הקבלן מאוד לטעמנו, יותר בעיצוב הריהוט, תאורה ואולי מטבח. אשמח להמלצות, יש כ"כ הרבה שמציעים את שירותיהם, המלצה מגולשי הפורום בהחלט תעזור בבחירה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום להמונים החכמים והמנוסים. המשפחה כבר 9 שנים עם תמי 4 פרימו. מאוד מרוצים מהשרות והנוחות של המכשיר. אני מנוי על שרות מלא ומתכוון להמשיך כך גם בשנים הבאות. כיום עלות של 70 שקלים בחודש. כמובן שהמכשיר שלי וסיימתי לשלם עליו לפני שנים רבות. קיבלתי הצעה להוסיף כ13 שקלים בחודש ולקבל בתמורה מכשיר חדש. המכשיר הישן ישאר אצלי ואוכל להעביר אותו בתוך המשפחה. כמובן שהפעם תהיה התחייבות מפני שבמחיר השרות מגולם גם עלות המכשיר החדש. לטענת הנציג מדובר בדגם פירמו משופר, חסכוני יותר, שקט יותר ובעל תפוקה גבוהה יותר. על פניו מדובר בהצעה טובה. גם כך משלם חלק ניכר מהעלות. חוץ מההתחיבות, אני מפספס עוד משהו?
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
התחלתי להתעסק קצת יותר בזמן האחרון בתיקונים וטיפולים שוטפים בבית רציתי לשאול איזה כלים צריכים להיות בסט כלי עבודה ביתי רגיל? והמלצות למקומות מהם אתם רוכשים.. אני לא מחפש את הסט לכל תקלה שיכולה לקרות אי פעם אבל כן בהחלט לענות על צורך של טיפולים-תיקונים שוטפים תודה
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט מה לשים בדירה החדשה? בכוונה לא רשמתי את פרטנר כי אין להם את ערוצי צ׳רלטון, אז לא רלוונטי. אשמח לחוות דעת תודה
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 529 צפיות
אהלן, אז יש לי 4 רמקולים בבית, שניים קדמיים של JBL שאיתי כבר 30 שנה ומחוברים לטלויזיה בסלון כל הזמן, שניים שקבלתי של ימאהה, עכשיו חסר סאב וסנטר. מגבר יגיע בקרוב. איך קונים רמקולים שחסרים לי, ומה מומלץ לקנות מיד 2 שיתאים לסלון לא קטן. אלה הרמקולים שיש לי כרגע
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 518 צפיות
היי חברים. צורך המון זמן אוזניות. מחפש תוכנה שאפשר להדביק לתוכה קבצי טקסט מהאינטרנט ושהיא תמיר אותם לקובץ סאונד שאוכל לשמוע בזמן הספורט, נהיגה. יסגור לי פינות נהדר.. מישהו מכיר דבר כזה? תנקס Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 891 צפיות
נתחיל מזה שגם לי יש כלב ואני מבין שכלבים עושים רעש אבל יש רמה שהיא נסבלת (נביחות במשך היום וכן הלאה...) לשכנים שלי מלמעלה יש כלב שהם לא מחנכים הכלב באמצע הלילה מתחיל לשחק בעצם גדולה ששוקלת כמה קילוגרמים טובים הוא זורק אותה באוויר או שהם זורקים לו אותה מה שנשמע אצלנו מלמטה כמו שיפוץ. עלינו אליהם כמה פעמים האמצע הלילה וצעקנו עליהם התשובה שלהם היא "בסדר סליחה" אבל תוך חצי שעה או יום למחרת זה חוזר על עצמו הם עצמם מובטלים שיושבים כל הלילה במחשב. ניסינו לדבר עם בעל הדירה כול עוד הם משלמים בזמן אין לו אינטרס לפעול בנושא. אילו עוד אופציות קיימות כדי לטפל במטרד הזה?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
ברשותי המדפסת הנ"ל. השימוש שלי מועט ביותר וכשאני בא להדפיס מסתבר שראשי הדיו התייבשו. נרכש ראש דיו שחור חדש וגם הוא התייבש דיי מהר. כרגע, 2 הראשים מלאים ב3/4 ולא ניתן להדפיס. בוצע ניקוי לראשים וניסיון להדפיס שלא כל-כך פתר את הבעיה. הוצאתי את 2 הראשים וניקיתי לפי המדריך באתר של hp שגם לא ממש עזר. אשמח לעצות וגם אם בכלל יש טעם לרכוש שוב 2 ראשים חדשים ולהתקע באותו המצב פעם נוספת.
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, אני בתקופה האחרונה נמצא בהתבלטות, אני בן 23, עוד מעט 24, עובד בחברת ליסינג מזה כשנתיים וחצי בתפקידים שונים, התחלתי כנהג (עבודה של אחרי צבא), עברתי להיות אחראי צי בחברת תרופות (163 כלי רכב), ואני עובד מזה כשנתיים לצד קצין רכב של 35 שנה, במהלך השנתיים האלה למדתי ממנו המון, אני מאוד אוהב את התחום, מאוד אוהב את העבודה כקצין רכב ומאמין שאני יכול לתרום המון המון לתחום שהוא רק עכשיו מתחיל לקבל אנשים יותר "טכנולוגים", גילוי נאות, בחברה בה אני אחראי על צי הרכב מתבצעת תחלופה של ספק (חברת ליסינג אחרת) ואני עתיד לעזוב במאי (אני שייך לחברת ליסינג אחרת), בחברה בה אני אחראי על הצי, רצו שאשמיך את קצין הרכב…
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
הגיע הצורך להחליף מחשב, תקציב של כ4 אש"ח עם גמישות, ויש הזדמנות לקנות בארה"ב. הצרכים לא בשמיים: גלישה, מסמכים, זום, סוללה טובה, ותכנות לא כבד מדי (לקראת סוף תואר במדמ"ח). עם זאת, יש רצון שהמחשב יהיה אמין וימשיך איתי לפחות ב5 שנים הבאות. לבת הזוג שלי יש מקבוק אייר משנת 2012, שעדיין משמש אותה ביום-יום בלי בעיות מיוחדות, והוא אפילו בעל ערך מסויים בשוק - אלו דברים שללא ספק גורמים לי לפזול לכיוון אפל. בתור חובב VFM, האם אייר או פרו13 החדשים (1000 ו1300 דולר בהתאמה) הם מה שאני מחפש? אם כן, יש טעם להוסיף 300$ לטובת הפרו? אם מאק זה לא הכיוון, מה כן? thinkpad ?XPS? מבחינת המפרטים, המאקים הם עם מעבדי M1 החדשים, 8 ג'יגה ראם, ואין חיבור US…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 592 צפיות
המכשיר הוא HP 250 G7 Notebook LAPTOP-C57CMQ2G העבודה שלי היא עכבר, אך ורק. אין לי צורך במרכז המגע או איך שלא קוראים לזה (ניקרא לזה - פד). אבל קורה לפעמים שאני בטעות נוגע בפד הנגיעה/גלילה שבמרכז וזה עושה לי כמובן בלגן. נכנסתי אל ההגדרות ואני מודה - אני די בור בנושא. לא הצלחתי למצוא איך לבטל את הפעילות של הפד הנ"ל. אשמח ואודה מראש לכל עזרה.
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
נניח אני לקוח בשירבט. פורסמו פרטי אשראי, ת"ז ונתוני אשפוז. אשראי - אני חוסם. נתוני ת"ז - מה אפשר לעשות עם זה שיפגע בי? נתוני אשפוז - מה אפשר לעשות עם זה שיפגע בי? חוץ מהפגיעה בפרטיות שהיא לא נעימה, מה ת'כלס מזיק ללקוח שפרטיו נחשפו?
הודעה אחרונה מאת stum, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השכנה הנחמדה שיפה את ביתה ולא ניקתה אחריה כמו שצריך את הבניין. על החניה/מדרכה בבניין יש שאריות בטון/מלט וכד'. מדובר באבנים משתלבות. באיזה חומר אפשר להשתמש מבלי לפגוע באבנים ? האם חומצת מלח מתאימה למשימה? או לחלופין אולי צריך איזה פטישון/פטיש ואיזמל ולעבוד...
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לסדר את קבצי התמונות שנשמרו אצלי באינספור תיקיות במספר מחשבים בשני העשורים האחרונים. כשחשבתי על איך הכי "נכון" לסדר אותם הגעתי למסקנה שהכי נוח מבחינתי יהיה לסדר אותם כרונולוגית בתיקיות לפי המבנה הבא: Year -> Year-Month זאת אומרת שתמונה שצולמה באפריל 2016 תשב בתיקיה: 2016/2016-04 ולשנות את שם הקובץ לתצורה של תאריך, שם המצלמה, שם הקובץ המקורי, ומספור אם יש שניים זהים... לדוגמא: 2013-11-01 NIKON D5200 DSC_2374.JPG אני לא מעוניין בכפילויות ולכן כשארצה "לייבא" תמונה חדשה למאגר התמונות ארצה לייבא את התמונה רק אם היא לא קיימת במאגר התמונות (למרות שהשם שלה במאגר יהיה שונה מהשם של הקובץ שארצה "לייבא") ור…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
פירסמתי לפטופ די יקר שברשותי למכירה, וקיבלתי כבר כמה וכמה טלפונים והודעות וואסאפ מנוכלים, הרוצים לגנוב לי את המחשב. בהודעות הם מדברים איתי באנגלית מקולקלת ורוצים שאשלח להם את המחשב בדואר והם יעשו לי העברה. בטלפונים הם מתקשרים אליי ממספרים מוזרים, ואומרים שהם לא יכולים להגיע אלי פיזית כי הם גרים רחוק, לכן אומרים שיביאו שליח אליי שיקח את המחשב והם יביאו לי אסמכתא שביצעו העברה. המשותף לכולם: - מספרי טלפון לא שגרתיים - תמונות פרופיל בוואטסאפ שמתחלפות אחת לכמה ימים ובד"כ לא מראות בן אדם אלא פרחים וכד', או תמונת אדם רנדומלי שהם עשו העתק הדבק מגוגל. - מדברים באנגלית מקולקלת - תמיד באים עם סיפורים שוברי לב על הבן שעושה עלייה ורוצים ל…
הודעה אחרונה מאת TsachiE,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 944 אורחים (הצג רשימה מלאה)