Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מגוחך. עוד שיחת טלפון אתמול, ועוד פעם פותחים את השיחה ב: "יש שריטות למחשב?".. תעבדו על האמינות שלכם.

בתור גנבים שזה המקצוע שלהם בחיים הייתי מצפה ליותר השקעה ותיחכום.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

אני עדיין מגיש שם תלונות על מודעות כי מישהו מריץ דירה למכירה עם תמונות של דירה שפרסמתי שם לפני 4 שנים

מתלונן, אחרי שבועיים המודעה נמחקת ועולה שוב...פעם פנטהאוז, פעם דירת 5\4 חדרים, היה הכל.

פורסם

יד 2 יש כל כך הרבה משאבים וכסף, אבל הכל נזרק שם על הפרזנטורית שלהם.

היו יכולים להשקיע ולעשות מע' בטוחה יותר כמו זו שיש באיביי ובאמאזון.

פורסם

אתה משלם להם אחוז מהמכירה כמו באמאזון שאתה מצפה לשירות כזה?

הם לוח מודעות, כמו כל עיתון רק באינטרנט.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הדבר היחיד שמעניין את יד2 זה לאתר את המוכרים ה"מסחריים" ולחסום אותם מלפרסם בחינם. מי שמרמה את יד2 יחסם, מי שמרמה את הקונים, ישאר.

:turn-l:
פורסם (נערך)

שמע אני מבין שמה שמעניין אותם זה לעשות כסף, אבל כך גם את אמאזון, ותראה לאן היא הגיעה .

לאמאזון מודל עסקי שבו טובת הלקוח קודמת לכל, וזה מוכיח את עצמו. 

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

פורסם (נערך)

בדיוק אבל אתה לא הלקוח.

גם איך אתה מצפה שהם יחסמו אותם, בסופו של דבר אתה משאיר טלפון, כל אחד יכול להתקשר אליו.

אם הם צריכים להעסיק כח אדם בשביל לסנן עבורך שיחות אז הם גם יצטרכו להינות מעמלת המכירה.

בתור לקוח לא משלם אתה לא רלוונטי עבורם, באמאזון המוכר משלם אחוז מהעסקה לאמאזון.

עריכה אחרונה על ידי avizaz
  • אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בגלל זה אני אומר, שהגיע הזמן לעשות הסבה למודל כמו אמאזון ואיביי. שם כל קונה  צריך לבצע הרשמה, מקבל דירוג, ואם מתגלה כנוכל , ידווח, ויחסם מהאתר.

• תוכן חדש...