Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

2019 מוצלחת? היא קצת יותר טובה מהדורות הקודמים של מקלדת הפרפר, אבל זו עדיין מקלדת פרפר ולכן היא עדיין גרועה.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE
  • אהבתי 1

What worries you, masters you. - John Locke

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

תאימות אמיתית לדוקר קיימת בכל מקרה רק בגרסאות יוניקס אמיתיות נורמליות - אין לך את זה לא במק ולא בחלונות בכל מקרה.

יש בחלונות Server 2016

גם בלינוקס - אובונטו בטוח תומך, אני חושב שגם RHEL והנגזרות שלו. לא חייב יוניקס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לגבי  docker desktop -

https://www.docker.com/blog/apple-silicon-m1-chips-and-docker/

https://medium.com/better-programming/macbook-m1-breaks-docker-development-14566ab6fa2e

אבל הוא לא העניין - יש מספר כלים מקצועיים שכרגע לא נתמכים.

Photoshop לדוגמה כרגע רק עם גרסת beta מלאת באגים.

אני מניח שיפתר תוך מספר חודשים (וחלקם נתמכים ב-roseta 2  של אפל) - אבל מי שצריך את הכלים עכשיו, עדיףף שימתין לפני שיקנה.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

M1 מגיע אליי בימים הקרובים. אפרסם פה אולי  חוות דעת קצרה  עליו.

ממליץ על הערוץ של Max Tech ביוטיוב, הם יורדים לפרטים הכי קטנים מהסקירות שראיתי על הM1

יש פה השוואה מעניינת שהם עשו בין הXPS לפרו M1

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם (נערך)

שאלה לבעלי ״מחשבי סדרות גבוהות״ (נגיד מחשב של אלף דולר ומעלה) שמפעילים מערכת הפעלה חלונות: האם גם אצלכם קיימת התופעה בה המחשב פתאום מתחיל להיות איטי, מאתחלים אותו ואז המחשב נזכר שיש לו עידכון חלונות שהוא צריך לעשות במשך החצי שעה עד ארבעים וחמש דק׳ הקרובות ?

משום מה התופעה נפוצה במחשב העבודה שלו. זה לא שצץ חלון שאומר שיצא עדכון חדש ושואל אותי אם אני רוצה להתקין, המחשב מתחיל להתנהג כמו סוס מת עד שאני מתחיל אותו מחדש ואז ההשחלה מגיעה.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 17 דקות, קאררה כתב:

האם גם אצלכם קיימת התופעה בה המחשב פתאום מתחיל להיות איטי, מאתחלים אותו ואז המחשב נזכר שיש לו עידכון חלונות שהוא צריך לעשות במשך החצי שעה עד ארבעים וחמש דק׳ הקרובות ?

משום מה התופעה נפוצה במחשב העבודה שלו. זה לא שצץ חלון שאומר שיצא עדכון חדש ושואל אותי אם אני רוצה להתקין, המחשב מתחיל להתנהג כמו סוס מת עד שאני מתחיל אותו מחדש ואז ההשחלה מגיעה.

נשמע כמו הכיף של כל מני תוכנות של הcorporate.

אצלינו תוך שניה פותחים טיקט לברר מי הפושע וזה נפתר תוך יומיים שלושה גג. (עוזר שאנחנו לקוחות ענק לחלק מהחברות שעובדות איתנו או שהכלים כתובים פנימית בשאר המקרים)

לפני כשעה, TsachiE כתב:

2019 מוצלחת? היא קצת יותר טובה מהדורות הקודמים של מקלדת הפרפר, אבל זו עדיין מקלדת פרפר ולכן היא עדיין גרועה.

מדגמי סוף 2019 וכל דגמי 2020 אין יותר מקלדות פרפר.

היה עדכון דגם שעשו שעזר חלקית לאמינות (+ הרחבת אחריות לכל המחשבים האלו שאפל עשתה).

אז לא - היא כבר לא מקלדת פרפר והיא מעולה שוב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 23 דקות, קאררה כתב:

שאלה לבעלי ״מחשבי סדרות גבוהות״ (נגיד מחשב של אלף דולר ומעלה) שמפעילים מערכת הפעלה חלונות: האם גם אצלכם קיימת התופעה בה המחשב פתאום מתחיל להיות איטי, מאתחלים אותו ואז המחשב נזכר שיש לו עידכון חלונות שהוא צריך לעשות במשך החצי שעה עד ארבעים וחמש דק׳ הקרובות ?

כל מיני מוזרויות כאלו היו מחרפנות אותי בימי המחשבים הפשוטים יותר, מאז שהתחלתי להשקיע יותר באמת שאני רק נהנה. בין אם מאיכות בניה גבוהה יותר או העובדה שהכל עובד.

*מדובר על מחשבים פרטיים שלי, אז באמת אפשרי שיש קשר לתוכנות corp למיניהן. 

ככה או ככה, לדעתי מרגע שניסית מחשב אחד טוב, אין דרך חזרה.

פורסם
לפני 39 דקות, TsachiE כתב:

יש פה השוואה מעניינת שהם עשו בין הXPS לפרו M1

מעניין איזה מחשב נתקל בבעיות טרמיות קשות ... רמז - לא המק.

בנוסף - כמה מהבדיקות הן ברוזטה - מה שאומר שהמק אפילו יותר מהיר מזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני כשעה, TsachiE כתב:

לא, היא לא. בדיוק מהתגובות שגורמות לי לתלוש את השיערות. קרא שוב. סוף 2019 - מחשב שונה לגמרי, טיפה גדול יותר, מקלדת שונה לגמרי, ומעבר ל-16 אינץ'. אל תשאל איך, אבל איך שהוא יש לי שניים כאלה בבית ו-xps בנוסף 🤪

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, Liviur כתב:

נשמע כמו הכיף של כל מני תוכנות של הcorporate.

אצלינו תוך שניה פותחים טיקט לברר מי הפושע וזה נפתר תוך יומיים שלושה גג. (עוזר שאנחנו לקוחות ענק לחלק מהחברות שעובדות איתנו או שהכלים כתובים פנימית בשאר המקרים)

בהחלט מה"כיף" של תוכנות ניהול עדכונים וכאלה יצורים.

זה אגב בחלק מהמוצרי מדף האלה משווק כפיצ'ר, זה "לא מכריח את המשתמש לעדכן, אבל מעודד אותו מאוד"

זה המקבילה של "לא פולשני" על בדיקת מטוש במעלה תעלות האף, נכון שאף אחד לא תקע בך מחט, אבל זה לא רחוק משם.

• מצחיק 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יותר גרוע מזה. אני קם בבוקר ומוצא את הבן אלף אחרי שהתקין איזה עדכון ואיתחל את עצמו כי התחשק לו ובלי להודיע לאף אחד. כמובן סגר את כל החלונות הפתוחים שהיו בעבודה, להוציא מייל ודפדפן.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

התוכנת corporate של העבודה שלי לא כופה עלי את העדכונים האלה זה החלונות. 

בדיוק בגלל זה אני חושב שמחשבים שהם מבוססי חלונות הם אשפה. אתה הולך ושופך 1000+ דולר על מחשב קצה ומקבל חתיכת אשפה שמכריחה אותך להתחיל את עצמה מתי שאיזה ליצן ממייקרוסופט מחליט. 

לא תודה, את המקבוק אייר שלי אני לא מאתחל חודשים. והוא בטח שלא עושה עלי את התרגילים האלה של להיות פתאום איטי עד שאני מתייאש ומחליט לאתחל אותו.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

משהו אחר קורה שם, כי זו לא ההתנהגות של ווינדוס 10, כולל גירסאות יותר אקזוטיות שהתנסיתי איתן לאורך השנים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...