Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, קאררה כתב:

התוכנת corporate של העבודה שלי לא כופה עלי את העדכונים האלה זה החלונות. 

בדיוק בגלל זה אני חושב שמחשבים שהם מבוססי חלונות הם אשפה. אתה הולך ושופך 1000+ דולר על מחשב קצה ומקבל חתיכת אשפה שמכריחה אותך להתחיל את עצמה מתי שאיזה ליצן ממייקרוסופט מחליט. 

לא תודה, את המקבוק אייר שלי אני לא מאתחל חודשים. והוא בטח שלא עושה עלי את התרגילים האלה של להיות פתאום איטי עד שאני מתייאש ומחליט לאתחל אותו.

מוזר, הווינדוס שלי בבית לא מכריח אותי לעדכן. 

אבל בוא נדבר על זה רגע, רק אצלי לוקח למאק לעשות עדכון 45 דקות כאשר כתוב שזה אמור לקחת 5 דקות? 

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

מוזר, הווינדוס שלי בבית לא מכריח אותי לעדכן. 

אבל בוא נדבר על זה רגע, רק אצלי לוקח למאק לעשות עדכון 45 דקות כאשר כתוב שזה אמור לקחת 5 דקות? 

לא עדכנתי כלום במאק כבר שנים. טוב לי עם מה שיש

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לי היום עדכון של גירסת ווינדוס לקחה כמעט 7 שעות, מזל שזה לא משבית עבודה תוך כדי (חוץ מהרבע שעה האחרונה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לקח לי עשר שניות בגוגל להבין שאפשר לשלוט בעדכונים יזומים, ו/או לשלוט באיתחול האוטומטי. אבדוק הערב. המחשב (p14s) אצלי מבצעי בקושי חודש אז עד עכשיו הוא עוד לא הספיק להרגיז אותי.

אני חייב לומר שבניגוד לציפיותיי Win 10 בגילגול העדכני שלה מערכת לא רעה, והממשק שלה אפילו נסבל.

חזיר דיזל

פורסם

כמה שראיתי ,המעבד החדש של אפל מעולה. גם מבחינה תרמית וגם מבחינת מהירות. מביך שחלונות 10 רץ עליו יותר מהר מאשר ב surface pro 3 .
לגבי מי שמתקין חלונות 10: לחברים כבר למדתי: יש פרוייקט קוד פתוח שזה בעצם סקריפט שמנטרל את כל התקשורת והעדכונים האוטומטיים לשרתי מיקרוסופט. כולל נטרול oneDrive ועוד שלל bloatware שחלונות מתקין. אני מוסיף תוכנה אחת בתשלום malwarebytes.
זה פותר המון בעיות שלא חשבתם עליהן.
בטח תגידו : אבל מה עם עידכונים קריטיים/שיפורי אבטחה ? עד עכשיו לא שמעתי מהם על טענות. פשוט טס . אין הפתעות בבוקר שלמחרת.
אין מסכים כחולים.
רוצים לעדכן : אין בעיה. תלכו תורידו את העדכון . אני לא נוגע במחשב הזה יותר.

פורסם

איך רץ עליו חלונות 10 בדיוק?

זה מעבד ARM, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כאמור יש דגם של surface pro שמריץ חלונות למחשבי arm.

הם ממש עדכנו את המעבדים חודש לפני שאפל הוציאו את המחשב שלהם לזכרוני - והביצועים היו מרשימים - עד שאפל הוציאו את הm1 והתחילו להשוות את זה לזה ולא לאייפדים ישנים או לפלאפונים.

מפה לשם - למרות שמייקרוסופט לא תומכת בזה רשמית - אנשים מצאו דרך להפעיל את זה על המקים החדשים - והם רצים יותר טוב מהסרפסים של מייקרוסופט עצמה.

הם עולים כמו המקבוק אייר.

ומה שעצוב באמת - שאפילו בוירטואליזציה עם איבוד של 30% מהביצועים ו0 ובלי שום אופטימיזציה - המקים עדיין מהירים - משמעותית מהסרפס:

https://www.zdnet.com/article/aws-engineer-puts-windows-10-on-arm-on-apple-mac-m1-and-it-thrashes-surface-pro-x/

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השאלה מה המפרט של הסרפס ושל המק.

אם החומרה של המק יותר חזקה, זה לא חוכמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, eitanuch כתב:

אם אתה מתכוון למעבר ל-big sur, אז לא לך זה קרה.

לגבי העדכונים הקטנים בתוך הגרסאות - 5-10 דקות, לא יותר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

זה הלפטופ arm הכי חזק של מייקרוסופט שמתומחר מול המקבוק אייר עם מעבד חדש שהם השיקו איתו לפני חודשיים.

https://www.microsoft.com/en-us/p/surface-pro-x/

הוא מתחיל ב999 דולר ונגמר בקרוב ל2000 לזכרוני - גם בגירסא הכי חזקה - המעבד לא משתנה.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

מייקרוסופט משתמשים בסנאפדראגון SQ2, שזו דרך יפה להגיד "זה 865, רק שעשינו אותו קצת יותר ג'בר"

רוצה להגיד, גלקסי S20 על סרטואידים. אפל בניגוד למייקרוסופט תכננו סיליקון משלהם, משהו שראוי יותר למחשב ולא לסלולרי/טאבלט מוגבל. אני לא מתפלא שמייקרוסופט נחלו השפלה פה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מייקרוסופט משתמשים בסנאפדראגון SQ2, שזו דרך יפה להגיד "זה 865, רק שעשינו אותו קצת יותר ג'בר"

הM1 הוא אותה אריטקטורה של האייפון הנוכחי רק ״קצת יותר ג׳בר״.

באמת שאני לא רואה את ההבדל.

זה בערך הCores החדשים על המבנה של האייפד פרו / אייר הקודם.

אפשר לראות את זה דיי בקלות מכל מני מגבלות (כמות החיבורים החיצוניים המוגבלת והתמיכה ב2 מסכים במיני או במסך חיצוני אחד בair / pro שזהים למגבלות של האייפדים)

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Liviur כתב:

הM1 הוא אותה אריטקטורה של האייפון הנוכחי רק ״קצת יותר ג׳בר״.

באמת שאני לא רואה את ההבדל.

ההבדל: ה SQ2 זה סנאפי 865 עם תדר גבוה יותר ועוד קצת ליבות ל GPU. זהו. קופי פייסט+אוברקלוק.

M1- קח A14, תוסיף לו עוד 2 ליבות פיירסטורם (אלו של ה high performance), עוד 4 מגה קאש, תכפיל את מספר הליבות ב GPU ולכל הסיפור הזה תעלה את התדרים.

זה לא "קצת יותר ג'בר",  זה הרבה יותר ג'בר. והג'בר הביא גם את אח שלו, שגם הוא די ג'בר.

מבחינת כל מה שתלוי ב CPU צריך להיות הבדל ביצועים של 30-50% לעומת ה A14, ואם מסתכלים על זה כחבילה שלמה (כלומר כולל ביצועי GPU) אפשרי שגם יותר.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • מצחיק 1

• תוכן חדש...