Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונה ממש יפה. תתחדש.

זה תחביב מאד ממכר. תזהר :-P 

ממליץ לך על הקבוצה בפייס שנקראת "הארקייד של זקי". כל המכורים הקשים באמת נמצאים שם.

לזקי עצמו יש בסביבות 12 מכונות, כולל מכונת OUTRUN מטורפת בבנייה עצמית.

אנשים שם בונים פינבולים מטורפים לגמרי עם ספינרים מכניים וסקורבורדס אותנטיים. אם אתה בעניין - לראות את זה עלול לגרום לך להוצאות לא מתוכננות...

חלק מהמייקרים משתמשים בPANDORA BOX , שזה מה שראית בעלי. אכן מגיע כמעט PNP, וחוסך המון הגדרות למי שאין לו כח להתעסק. יש לך את רוב האמולטורים הנפוצים B I במכונה (NES,SNS,PS3/4,וכמובן MAME והמערכות השונות של סגה). למי שגדל באייטיז יהיו את כל המשחקים המוכרים. גם לי יש מכונה אחת שמריצה פנדורה, והילדים שלי מתים עליה.

אופציה שניה זה רספברי פאי עם  RETROPI OS. זו מערכת שתעלה יחסית מעט, אבל תיתן לך יותר אופציות קסטום. ההגדרות שלה מורכבות, ומתאימות למי שמכיר קצת לינוקס, אבל אפשר גם להוריד אימג'ים מוכנים מאתרים כמו ARCADEPUNKS ולחסוך כמה שעות קודינג... אם אשתך בעניין החפירות בקוד, תוכלו לקבל מכונה שמתנהגת בדיוק כמו שאתם רוצים, עם המשחקים שאתם רוצים וUI אישי.

קח בחשבון שזה יכול להיות די מתסכל - יש לי גם מכונה כזו - שנתיים אחרי שהתחלתי לבנות אותה, אני עוד לא ממש מרוצה מאיך שהיא רצה. 

PC זו אופציה מצויינת, אם אתה מתכוון להריץ בהמשך משחקים קצת יותר מורכבים מ-TEKKEN. הPC מאפשר לך לשדרג חומרה בצורה שלא אפשרים בפאי, ובטח לא בפנדורה הבסיסי.

אפשר להדפיס מדבקות ויניל עם לימניציה - זה הופך אותן לקצת פחות רגישות.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 4 דקות, natco כתב:

מכונה ממש יפה. תתחדש.

זה תחביב מאד ממכר. תזהר :-P 

תודה, ממש לא בתכנון לבנות עוד 😌

ציטוט

אפשר להדפיס מדבקות ויניל עם לימניציה - זה הופך אותן לקצת פחות רגישות.

מעניין, לא ידעתי. כנראה פחות רלוונטי מבחינתנו בגלל ההדפסה חינם...

• אחראי פורום
פורסם

איזה פרוייקט מגניב! במיוחד שהוא בוצע מאפס על ידכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

חלק מהקיט של הכפתורים זה 2 לוחות אלקטרוניים שמחברים אליהם את הכפתורים והג'ויסטיקים ויוצא מהם כבל USB למחשב, והאמולטורים מזהים את הכפתורים.

עריכה אחרונה על ידי BarryG
פורסם
לפני 41 דקות, Transporter כתב:

יפה

בניתי משהו דומה שהיה אמור להמיר לחיצה ל MIDI זה היה הרבה יותר מסובך ומורכב וכל כפתור עלה לי עשרות דולרים

לא היה לי ספק 😂

• מצחיק 3
פורסם

בית משפחת Barry:

"אבא, אני יכול קצת פקמאן פליז??"

"אמא ואני צריכים לסיים קודם את הטורניר. אין מצב שצ׳ון-לי שוב מנצחת."

תהנו! ;-)

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 19 שעות, Transporter כתב:

אף אחד לא פקפק במורכבות של זה, אלא רק בצורך לציין את זה שעשית משהו הרבה יותר מורכב ויקר בתוך פוסט שמישהו מבסוט משתף על פרויקט שהוא עשה (ועוד עם אשתו! זה בכלל מוריד רמת קושי!)

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...