Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת משולבת hp 3835 שכל הזמן ראשי הדיו מתייבשים אשמח לפתרון

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי המדפסת הנ"ל. השימוש שלי מועט ביותר וכשאני בא להדפיס מסתבר שראשי הדיו התייבשו. נרכש ראש דיו שחור חדש וגם הוא התייבש דיי מהר.

כרגע, 2 הראשים מלאים ב3/4 ולא ניתן להדפיס. בוצע ניקוי לראשים וניסיון להדפיס שלא כל-כך פתר את הבעיה.

הוצאתי את 2 הראשים וניקיתי לפי המדריך באתר של hp שגם לא ממש עזר.

אשמח לעצות וגם אם בכלל יש טעם לרכוש שוב 2 ראשים חדשים ולהתקע באותו המצב פעם נוספת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקה במגבון לח את פני מחסנית הדיו.

הדיו מתייבש על פני המחסנית כשהיא לא בשימוש.

ודפוק בעדינות את פני המחסנית על נייר על שולחן. מוכח.

עריכה אחרונה על ידי אלי הרזהב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין צורך בהדפסה בצבע, תעשה לעצמך טובה וקנה מדפסת לייזר

• אהבתי 1
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מדפסת לייזר צמודה. 

אבל יש דברים שאני צריך להדפיס להעתיק וכ"ו וכאן אני כן צריך להשתמש לצערי במשולבת הנ''ל כי אחרת זה סתם מסורבל.

אז לנקות את הפס מאיפה יוצא הדיו בראש?

כי כתוב באתר מפורשת שאין לגעת בו.

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, samg כתב:

אז לנקות את הפס מאיפה יוצא הדיו בראש? כי כתוב באתר מפורשת שאין לגעת בו.

תיגע. מה יש לך לאבד?

תיגע בזהירות, כמו שאתה מנגב את הסחל'ה מהעיניים בבוקר. אל תלחץ חזק מדי. רצוי להשתמש במגבון או חתיכת בד שלא משאירים סיבים, כמו נייר אורז או כזה שמנקים איתו משקפיים. מעבר אחד לאורך, אח"כ עוד אחד, הדפסת בדיקה, ואז עוד כמה פעמים אם צריך. לא עזר - תספיג חתיכת בד במים, סחוט אותה היטב, שים על משטח ישר (רצוי בתוך קופסת פלסטיק) ותניח את ראש ההדפסה עליה לשעה, עם החורים למטה. אם גם זה לא עזר, יש כל מיני סולבנטים שאפשר לקנות למטרה הזאת, אבל כנראה שראש חדש יהיה פשוט יותר. ואז תדפיס כמה דפים פעם בשבוע כדי לשמור על כושר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לנסות להעביר מטלית עם מעט אתנול על הראש. חשוב שלמטלית לא יהיו סיבים שיכולים להתפרק ממנה.

להקפיד שהמגע והניגוב יהיה עדין יחסית וממש חשוב שהכיוון יהיה כמו הכיוון בו הראש נע בתוך המדפסת (אחרת יש סכנה גדולה יותר להכנסת חלקיקים לתוך פיות ההדפסה)

ניתן גם להניח מטלית ספוגה באתנול לזמן קצר (דקה שתיים) על שפת הראש על מנת לרכך את מה שהתקשה . להקפיד שפיות ההדפסה יפנו מטה ולא מעלה כדי שהאתנול לא יחדור לראש ויהרוס את הדיו.

עריכה אחרונה על ידי tepic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, samg כתב:

ברשותי המדפסת הנ"ל. השימוש שלי מועט ביותר וכשאני בא להדפיס מסתבר שראשי הדיו התייבשו. נרכש ראש דיו שחור חדש וגם הוא התייבש דיי מהר.

כרגע, 2 הראשים מלאים ב3/4 ולא ניתן להדפיס. בוצע ניקוי לראשים וניסיון להדפיס שלא כל-כך פתר את הבעיה.

הוצאתי את 2 הראשים וניקיתי לפי המדריך באתר של hp שגם לא ממש עזר.

אשמח לעצות וגם אם בכלל יש טעם לרכוש שוב 2 ראשים חדשים ולהתקע באותו המצב פעם נוספת.

גם שאינה בשימוש, תשאיר את המדפסת בחשמל, דלוקה.

הנ"ל מונע את התייבשות הדיו על ראשים (המדפסות כל X שעות מנקה מעט את הראשים).

איציק

• רעיון טוב! 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

ניקוי עם מטלית לא עזר, לצערי.

אגב, על הראש מופיע תאריך תום אחריות ה13.12.20 פניתי לHP אמרו שהם לא נותנים אחריות למתכלים ויש לפנות לחנות ממנה רכשתי את הדיו.

בשיחה עם החנות, נאמר לי שהם לא יכולים לכבד את האחריות ומה שהם מעניקים זה אחריות של חודש מהקנייה. הראש נקנה לפני כשנה. לאחר בדיקה חוזרת ולפנים משורת הדין העניקו לי קופון ע"ס 50 ש"ח כאשר ראש עולה 68 ש"ח. רכשתי חדש בתקווה לשים את העניין מאחורי.

נשאלת השאלה, מה דין התאריך המוטבע על הראש אם אף אחד לא מכבד אותו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, samg כתב:

אגב, על הראש מופיע תאריך תום אחריות ה13.12.20

נשאלת השאלה, מה דין התאריך המוטבע על הראש אם אף אחד לא מכבד אותו?

אם על גביע של קוטג' כתוב שהתוקף שלו עד ינואר, אבל אתה פותח אותו היום והוא מתקלקל אחרי שבוע - תנובה צריכה לשלוח לך קוטג' חדש?

לפני 9 שעות, XVSTI כתב:

כמו שאיציק כתב, אם תשאיר את המדפסת דולקה, הדיו לא יתייבש.

תלוי במדפסת. לא כל דגם יודע לעשות את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...