אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 491 צפיות
היי, צילום תמיד היה תחום מאוד חביב עלי ולאחרונה הוא תופס אצלי תאוצה אבל תקוע כי אין לי באמת מצלמה נורמלית. אני מחפש את המצלמה הראשונה שלי, מסוג מירורלס וכרגע הולך לצלם נוף טבעי, נוף אורבני והרבה טבע. המליצו לי על קנון M50 אבל הבנתי שיש בעיה עם סדרת העדשות שמתאימה רק לסדרה הזאת. קיבלתי כמובן גם המלצות על סוני A6000 או A6100, אבל אומרים שהעדשות של סוני נורא יקרות ולא מומלץ לצלם החובב. ואחרונה חביבה, המלצה גם על פו'גי EX-3 או X-T20 שעליה לא ממש שמעתי על הבעיות. כל המצלמות עם עדשות קיט. התקציב שלי הוא 3000-3500. שוקל אולי אפילו לרדת לאילת בשביל זה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ברשותי מקבוק פרו 16 די חדש, לא מצליח למצוא א התוכנות הנ"ל באייבי ושאר אתרים למק. לעומת זאת לווינדוס האייבי מפוצץ בתוכנות כאלו ובמחירים טובים. מה ניתן לעשות? לרכוש מהאתר הרשמי ל 3 התוכנות האלו עולה כמו אחוזה. למישהו יש רעיונות? אתר שמוכר במחירים סבירים?
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה הספק של המכשיר. האם יש סוללות 'ל אופניים שיכולות לעבוד? אני רואה שהם רק 36 וולט והמכשיר צריך 37. שקלטי גנרטור נטען 220v אבל המחירים בשמיים כדי שיעבוד 8 שעות.
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
לפני כ- 4 חודשים, יתכן על רקע משבר גיל ה- 40, התחלתי אימוני כושר (התנגדות) עם משקולות יד (Dumbbells ). השתמשתי באפליקציות שונות עם עליה הדרגתית במשקל: התחלתי עם משקולות של 6 קג, וכעת אחרי 4 חודשים הגעתי ל 14 קג. העיקרון הוא תרגילים עם סטים של 8 עד 12 חזרות עד לנקודת כישלון. כל תרגיל בנוי על 3 סטים עם מנוחה של 2 דקות בין כל סט. ברגע שאני יכל לבצע יותר מ- 12 חזרות - אני מעלה את המשקל. לאחרונה, החלו להופיע כאבים בכל המפרקים, בעיקר בכתף, במרפקים ובגב התחתון. האורטופד הציע להפסיק את האימונים ולהתחיל תחביב אחר, למשל שחמט או אוריגמי. מצד שני, בחודשים האחרונים הצלחתי לרדת במשקל יותר מ- 5 קג ואני מקבל מחמאות על השרירים החדשים שצמחו. האם יש מומחה או מר…
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 15 עוקבים
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
מה קורה אנשים? אני מחפש אתר מומלץ לרכוש דרכו רישיון למייקרוסופט אופיס. את שלי קניתי מאיביי בזמנו(לפני שנה+-) אבל מסתבר שסגרו למוכר את החנות. אני עד היום עם אותו רישיון והכל עובד פיקס. למה אני לא רוצה לקנות בארץ? פאק*נג(סליחה) 600 שקל על זה, 600!!!! זה לא הגיוני בעליל הגניבה הזו. אני מחפש אתר, אולי לא איביי - אולי משהו כמו cdkeys לקנות דרכו רישיון, אבל רוצה משהו הכי אמין בעולם. יש למישהו מושג מאיפה עדיף? אשמח להצעות.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע לומר היכן ניתן לקנות בארץ סיר של Le Creuset או לחילופין להזמין מחו"ל ממקום אמין (המשלוח בטח יעלה הון קטן בגלל המשקל אבל מילא ..)? למיטב הבנתי היבואן בארץ פשט רגל או משהו.. גם העמוד בפייס לא מעודכן כבר שנה.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 628 צפיות
כאשר אני לוחץ על "מוצר מחכה לפידבק" - לא קורה כלום. גם הניראות והפונטים ניראים שונים, אבל זהו עדיין האתר האמיתי (בדקתי, מוצרים בהם התעניינתי קפצו לי אח"כ למייל). גם אין יותר את האפשרות ללחוץ על "טרם קיבלתי המוצר". החלונית פשוט לא קיימת.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
ספוילר
הודעה אחרונה מאת drormik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 776 צפיות
שלום, יש כאן מישהו שמכיר את העיר איראל? מעוניינים לרכוש דירה קטנה 3 חדרים ואולי אפילו 2 אם קיים, עבור קרובת משפחה מבוגרת שכעת גרה בעיירת פיתוח בדרום. מה הרכב האוכלוסיה באריאל? מה רמת השרותים העירונינם? איך התפקוד של התחבורה הציבורית? האם יש הגירה חיובית/שלילית לעיר? הערכה למחירי דירות כנ"ל, אם יש למישהו. איזה שכונות מומלצות? מה שחשוב זה נגישות ללא רכב (מרחק הליכה סביר) לדברים שצריך בן אדם מבוגר - קניות, בית מרקחת, קופת חולים, בנק וכו'. האם העיר בגדול נוחה ונעימה למגורים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Katom, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי טלוויזיה ישנה של סמסונג, בת 13 בערך. LCD, גודל 40 אינץ'. יש לה בעיה מוזרה, לפעמים היא נדלקת ולפעמים לא. לפי מה שאמרו לי, כנראה שצריך להחליף ספק כוח (אין לי מושג אם זה נכון). יש פה מישהו שמעוניין/יכול לתקן אותה ללא עלות? המטרה היא למסור אותה ללא תמורה למשפחה נזקקת במקום שתלך לפח. (אם אתם גם מכירים משפחה שצריכה, בכלל טוב).
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 849 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה החלו בעיות בשקע הטעינה בסמארטפון שלי - אייפון X. ניסיתי כמה כבלים ואף אחד מהכבלים לא יושב טוב בשקע הטעינה, ואם מזיזים את המכשיר סנטימטר מהמקום אין מגע של הכבל והטעינה נעצרת. רציתי לשאול, האם ידוע לכם כמה עשוי לעלות תיקון כזה? והכי חשוב - האם יש טכנאי אמין או מעבדה אמינה שאתם מכירים ויכולים להמליץ לי עליה? אני גר ברחובות, אבל לא אכפת לי גם אם זה יהיה קצת יותר רחוק, הכי חשוב לי שהתיקון יתבצע ע"י אדם אמין. נכוויתי בעבר מטכנאים לא מנוסים/לא ישרים. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בתור ילד אייטיז, אני ממש עצוב. בעיניי הוא הכדורגלן הגדול ביותר, יחד עם פלה, שווה בשווה. בגלל היכולות ובעיקר בגלל כל המסביב- הסמים והשערוריות, "יד האלוהים" והריצה לאורך חצי מגרש ב86'. נוח על משכבך בשלום. היית אגדה עוד בחייך.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
אין לי אומץ להתפטר 1 2
מאת Guest Mikelt89- 12 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, אספר סיפור.. לאחרונה מצאתי עבודה חדשה שמתאימה לי יותר מבחינת שכר, אופי עבודה וכד', ואני אמור להתחיל לעבוד בה כבר בתחילת החודש הקרוב. בעבודתי הנוכחית אני עובד אוטוטו 3 חודשים, עובד די חדש, ולכן על סמך הודעה מוקדמת עליי לתת רק 3 ימים טרום סיום עבודתי, מה כן נתקפתי סוג של פחד, חוסר נוחות מטורפת שגרמה לכך שעד כה לא עשיתי זאת, המועד האחרון לעשות זאת הוא כבר מחר, לא פעם ראשונה שאני מתפטר ובחיים לא נתקלתי בסוג של חוסר בטחון כזה. לעבודתי הנוכחית הצלחתי להתקבל למרות התקופה הקשה שאנחנו נמצאים והייתי מאוד שמח על כך, מאוד מעריך זאת, כמו-כן מנהל המחלקה בה אני עובד AKA ה"בוס" אמר לי מראש שהוא מצפה שאעבוד שם לפחות שנה, שיתנו לי אפשרויות קידום ושיפור תנאי…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כן, אני מציק היום באופ טופיק - אך זקוק לעזרתכם פעם נוספת. רכשתי היום מתאם BT למחשב הנייח שלי, ETION ET-BT5, לשם חיבור האיירפודס דרכו למחשב. לא ידעתי שיהיה צורך בהתקנת דרייבר ועם המתאם הגיע גם דיסק קטן שעל פי הוראות ההפעלה יש צורך בו להתקנת הדרייבר. בתמימותי חשבתי שזה יהיה רק PLUG&PLAY לצערי אין לי כונן דיסקים במחשב הנייח לצורך התקנת הדרייבר ניתן לעקוף את התקנת הדרייבר בדרך כלשהי? המתאם מופיע בהתקני ה-BT, אך לא הצלחתי למצוא את האיירפודס ולהתחבר - למחשה במידה ולא, יש אפשרות למצוא הורדה לדרייבר באינטרנט ולפעול על פי ההוראות ההתקנה כרגיל ולדלג על ההתקנה עם הדיסק? לא מצאתי הורדה...
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
אני גר בדרום הארץ, הם מיינו את החבילה לפתח תקווה, שעתיים נסיע מהבית שלי. ושלחו לי הודעה שעליי לבוא לאסוף את החבילה מפיצוציית יוסי ובניו בפתח תקווה. כבר כמה ימים שיש 0 מענה בצ'אט שלהם, הקו ליצירת קשר שלהם חסר טעם לחלוטין, וגם כשהם לא עונים לי שעתיים ואני מבקש יחזרו אלי כמובן אף אחד לא חוזר אלי. אני לא מרגיש את הרפורמה בדואר כי זה עדיין מרגיש כמו גוף במדינת עולם שלישי. מה עליי לעשות עכשיו? אני ממש לא יכול לסוע שעתיים לכל כיוון בשביל לאסוף את החבילה, אבל מצד שני זאת חבילה ב30 דולר ככה שחבל לי על הכסף.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 512 צפיות
אמנם העונה היא לא נכונה לשאלה הזו, אבל אני מבקש להחליף את המלתחה שלי מהערבוביה שיש לי כרגע, למשהו יותר אסטטי. לשם כך אני אקח לי את הזמן בחורף לאט לאט בכדי שאהיה מוכן בקיץ... 😑 אני מבקש לדעת איזה מותג מציע כיום מכנס ארוך, זול, פשוט ויפה לקיץ? לא ג'ינס שהוא עבה לי מדי. חייב להיות כמובן כותנה ובגיזרה רגילה, נוחה ומשוחררת ולא כל הצמודים שקיימים כיום, או אלה שיש להם שק מאחור בעכוז... אני בעבודה משרדית. עדיפות לרכש אינטרנטי, בארץ או בחו"ל. מחירים שפויים, כלומר כשאני שואל לגבי איזה מותג, הכוונה לא דווקא למותג ידוע ויוקרתי, אלא פשוט שם, מה לקנות. תודה.
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 788 צפיות
שלום לכולם, אני עובר דירה בתל אביב ליד הדיזינגוף סנטר, דירה משנות המנדט הבריטי. כיאה לכך יש שם את הריצוף המגעיל של פעם - בלטות קטנות עם ציורים מוזרות. החדר 16 מ"ר. מה הדרך הכי זולה ולא מזיקה להקנות מראה מעט יותר מודרני? האם ניתן להדביק טפטים על הרצפה כמו שמדביקים על קירות? אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 504 צפיות
מחפש רעיון לשמור על המנעול מגשם וחלודה..http://blob:https://web.whatsapp.com/ce6eb81a-e411-48bd-b70b-86dec0d123f3
הודעה אחרונה מאת URSH, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 517 צפיות
מחפש אתר *בארץ* לציוד כללי מתכלה ולא מתכלה (נייר, מחברות, עטים, מרקרים, שמרדפים, מעטפות, קלסרים וכו'). כרגע מוצא בעיקר אתרים פרימיטיביים להחריד, או כאלה עם מחירים גבוהים ומבחר דל באתר עצמו (קרביץ, אופיס דיפו).
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 511 צפיות
שלום, ברשותי מדיח כלים של בוש, בן 8 שנים. כל הזמן הזה עבד מצוין, עד שבזמן האחרון שמנו לב שהכלים לא תמיד יוצאים נקיים. עכשיו נוספה תופעה נוספת (אולי קשורה) - הטיימר מגיע לדקה אחת לסיום ואז נתקע כך למשך שעות. כשפתחתי את הדלת, הוא היה בתהליך יבוש. מה זה יכול להיות? האם אפשר/שווה לתקן?
הודעה אחרונה מאת Random, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בת של חבר אמורה להתחיל ללמוד תואר ראשון בפיסיקה ומחשבים. החבר פנה אלי וביקש שאכוון אותו ללאפטופ שיתאים ללימודים שלה. משום מה, יש דרישה למסך מגע (הבת התעקשה שיש לזה צורך לחלק מהתוכנות שתשתמש במסגרת הלימודים). מכיוון שאין לי מושג מה הצרכים לתואר כזה והאם יש דרישות מיוחדות ממחשב שילווה אותה לתקופת הלימודים... אני אבקש ממכם לעזור לי לכוון אותו לדגם שיענה על כל הצרכים שלה בהקשר הלימודים. מצורפים שתי תמונות של מחשב שהיא שמה עליו עיין. האם יכול להתאים?
הודעה אחרונה מאת banji man, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 507 צפיות
חברים יקרים, רכשתי לאחרונה מצלמת רשת Lenovo 300 Full HD WebCam לצורכי זום חיברתי את הכבל USB והווינדוס התקין את ההתקן כרגיל. כך מופיעה בהגדרות הווינדוס כך שההתקן זוהה הזום מזהה אותה גם כן, אם כי כשאני מנסה להציג את התמונה על המסך בשיחה עצמית או להפעיל אותה, מופיעה השגיאה הבאה מופיע גם כך. מה שמוזר עוד יותר הוא כאשר אני מגדיר את השימוש במיקרופון של המצלמה, המיקרופון עובד הכל נראה תקין בהגדרות... אשמח לעזרתכם הבהולה לקראת קורס לשמו אני זקוק למצלמה
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום אני מתעניין בקשר למברגה, לשימוש ביתי. יש כעת מבצעים איך המברגות של חברת "דקו"? יש כל מיני סוגים, סדרה צהובה, כחולה, מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ יותר? https://he.aliexpress.com/item/4000805032647.html?gps-id=8041884&scm=1007.14677.110221.0&scm_id=1007.14677.110221.0&scm-url=1007.14677.110221.0&pvid=fd184f4a-5279-460e-bb1a-abf4385d4870&spm=a2g0o.store_home.promoteRecommendProducts_6048893.13 https://www.aliexpress.com/store/1854241?spm=a2g0o.best.15090.4.6844216f1dF98U&&scm=1007.25284.153066.0&scm_id=1007.25284.153066.0&scm-url=1007.25284.153066.0&pvid=90f2b957-5a18-4…
הודעה אחרונה מאת mo2013, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי ראה את הסרטון של הטנק שהתהפך אתמול ? האם מדובר במנוע דיזל ? האם יכול להית הוא נכנס למצב של diesel engine runaway, לכן הטורים עלו בצורה כזאת?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הדלת בת 3 בערך. לפני כמה זמן היתה לי בעיה שהדלת היתה נסגרת והיה קשה מאד לפתוח אותה. פירקתי את המנגנון והוא היה שבור אז קניתי חדש והרכבתי. עבד טוב כמה ימים ואז הופיעה בעיה חדשה.. הדלת לא נסגרת. צריך למשוך אותה מאד חזק כדי שהמגנט יצא לכיוון החור במשקוף וגם אז אי אפשר לנעול והיא נפתחת מחדש. חשבתי שאולי המנגנון בדלת לא יושב מול החור אבל אין שום אפשרות שזה יזוז. גם הצירים לא ממש ניתנים לכיוון. אני די אובד עצות... ממה שנראה לי הדלת פשוט לא נכנסת מספיק פנימה למשקוף ולכן הלשון המגנטית לא יוצאת. כשהדלת פתוחה ואני מקרב ברזל הלשון יוצאת בלי בעיה כך שזו לא בעיה במנגנון עצמו. אין לי מושג מה קרה שם... Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לקבל הסבר והמלצה/ אי המלצה על הפקדת כסף ל תוכנית הנל. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 562 צפיות
למועמד שעומד בקריטריונים של החזקת נשק במסגרת חקלאי ועם אלרגיה חריפה לבירוקרטיה. למישהו יצא לעשות את התהליך עם עו"ד/חברה בתחום ויש לו רשמים? תודה
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 839 צפיות
היי אלופים! נפל לידי מחשב נייח ישן למדיי שאני מעוניין להשמיש אותו לעבודה משרדית/אינטרנט בעיקר. כרגע הכל עובד כמובן יחסית איטי המעבד I3 דור 2 ויש זיכרון RAM 4G שנראה שעבד ב800 מגה הרץ (בערך) בכדי לייעל את המערכת קניתי SSD שיותקן וזיכרון ראם נוסף של קינגסטון 1333 מגה הרץ 4GB לפי מה שחיפשתי ברשת לוח האם תומך עד 1333- הנחתי שמה שיקרה שהחדש "יתיישר" לפי הישן. בפועל כרגע שניהם עובדים בתדר נמוך יותר של 650 בערך. ניסיתי גם לשים רק את החדש גם הוא עבד בתדר הנמוך הנ"ל. למה ? מדוע? מה הפיתרון? במידה ואין פיתרון. האם כדאי להשאיר את זה כך או להישאר עם 4GB בתדר גבוה יותר. לוח האם ami 2abf …
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אשמח לעזרתכם, במסגרת העבודה אני מוציא דוחות רכש משתי מערכות מידע. עד היום לא נתקלתי במצב שהיו פערים כלשהם. היום ראיתי שיש פער די משמעותי בסהכ הזמנות בין שתי המערכות ואני רוצה להשוות ערכי הזמנה. הכי נוח לדעתי יהיה להציג מספר הזמנה ואז שני מספרים שהראשון יהיה ערך ההזמנה ממערכת א' והשני ערך אותה ההזמנה ממערכת ב'. נדמה לי ש VLOOKUP יכל לעזור לי להגיע לתוצאה הרצויה, לא כ"כ בטוח באיזו משתי הטבלאות אני אמור לכתוב את הפונקציה יכל להיות שצריך להפעיל את הפונקציה בשתי הטבלאות. תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -