Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת דירה באריאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש כאן מישהו שמכיר את העיר איראל? 

מעוניינים לרכוש דירה קטנה 3 חדרים ואולי אפילו 2 אם קיים,  עבור קרובת משפחה מבוגרת שכעת גרה בעיירת פיתוח בדרום.

מה הרכב האוכלוסיה באריאל? מה רמת השרותים העירונינם? איך התפקוד של התחבורה הציבורית? האם יש הגירה חיובית/שלילית לעיר? הערכה למחירי דירות כנ"ל, אם יש למישהו. 

איזה שכונות מומלצות? מה שחשוב זה נגישות ללא רכב (מרחק הליכה סביר)  לדברים שצריך בן אדם מבוגר - קניות, בית מרקחת, קופת חולים, בנק וכו'. 

האם העיר בגדול נוחה ונעימה למגורים? 

תודה. 

פורסם
לפני 23 שעות, Buki כתב:

מה הרכב האוכלוסיה באריאל?

לפי הידוע לי, הרבה סטונדטים וזוגות צעירים מרוכזים למעלה באיזור האוניברסיטה, ככל שמתקרבים למרכז ותחתית העיר (בנויה על הר) האוכולוסיה מתבגרת מאוד.

לפני 23 שעות, Buki כתב:

איך התפקוד של התחבורה הציבורית?

יכול להיות יותר טוב, הנפוצים הם למרכזית תל אביב דרך בני ברק,רמת גן,המסגר. ופתח תקווה דרך רכבת סגולה,תחנה מרכזית,קניון הגדול.

קווי אקספרס יוצאים בבוקר ובערב, השאר עושים סיבובים ארוכים בעיר - מתחילים מלמעלה עד למטה דרך הרחובות.

יש עוד קווים לנתניה,תלה"ש,ירושלים ועוד כמה ערים גדולות.

לפני 23 שעות, Buki כתב:

האם יש הגירה חיובית/שלילית לעיר?

בגדול סטודנטים עוברים לעיר לאיזור האוניברסיטה, מי שמסיים ולא תושב העיר בדרך כלל חוזר למרכז.

זוגות צעירים מגיעים כדי לגור קרוב להורים ולחסוך, האוכולוסיה יחסית מבוגרת לפי מה שאני יודע.

עכשיו בונים שכונה חדשה ממש בכניסה, היא קצת רחוקה מהכל ובגלל שהיא בתחתית ההר - יוצאים מהבית ומתחילה העלייה.

לפני 23 שעות, Buki כתב:

איזה שכונות מומלצות? מה שחשוב זה נגישות ללא רכב (מרחק הליכה סביר)  לדברים שצריך בן אדם מבוגר - קניות, בית מרקחת, קופת חולים, בנק וכו'. 

עבור מבוגרים - בין הקאנטרי למרכז, זה איזור *יחסית* מישורי ועל הציר הזה יש הכל - מרכז קניות עם 2 סופרים גדולים,בית מרקחת,קופת חולים ובנק.

אפשר גם לגור למטה קרוב לאיזור התעשייה ולהגיע למרכז החדש שפתחו - גם שם יש הכל ואפילו יותר.

ככל שעולים למעלה מתקרבים לאוניברסיטה ומתרחקים מהכל (למרות שבנו צמוד לאוניברסיטה מרכז קניות - לא נוח להגיע ברגל)

הייתי אומר שבכללי העיר לא נוחה להליכה ברגל, בנויה כולה על הר ולכל מקום שלא תפנה - או ירידה או עלייה.

לפני 23 שעות, Buki כתב:

האם העיר בגדול נוחה ונעימה למגורים? 

בגדול כן, בחורפים קרים איזור האוניברסיטה מושלג, בכל חלק בעיר (למעלה,מרכז,למטה) יש מרכזי קניות, מקומות הבילוי מרוכזים באיזור התעשיה, והוא כשלעצמו יחסית קטן ולכן בתוך העיר יחסית שקט.

לגבי עלויות, אין לי מושג, דירת 4 חדרים מושכרת לסטודנטים באיזור ה4-6K בחודש תלוי במרחק מהאוניברסיטה ובבניין.

ככל שמתרחקים מהאוניברסיטה המחירים יורדים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...