Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מקבוק פרו 16 די חדש, לא מצליח למצוא א התוכנות הנ"ל באייבי ושאר אתרים למק.

לעומת זאת לווינדוס האייבי מפוצץ בתוכנות כאלו ובמחירים טובים.

מה ניתן לעשות? לרכוש מהאתר הרשמי ל 3 התוכנות האלו עולה כמו אחוזה.

למישהו יש רעיונות? אתר שמוכר במחירים סבירים?

פורסם

1. אוטוקאד חוקי זה עניין מאד יקר. בארץ אומניטק כרגע מוכרת בכלל רק בליסינג, שכולל תמיכה.

2. הרשיונות שנמכרים באיביי ממילא לא חוקיים.

3. אם חוקיות אינה אישיו מבחינתך, ישנן דרכים רבות ומגוונות להשגת מפתח מוצר עובד בחינם לכל התוכנות שהזכרת.

4. אם אתה מתפרנס מהתוכנות הנ"ל, אני ממליץ מאד לא להשתנש בפתרונות הלא חוקיים. יש עכשיו אחלה מבצעי סוף שנה באומניטק, מס הכנסה מאפשר עכשיו להזדכות בפחת מואץ, כך שאתה מקזז מע"מ כבר בחודש הבא ועוד 50 אחוז (אל תתפוס אוצי על האחוז, אני אדריכל לא רו"ח :-) )  עוד לפני ינואר.

אם אתה סטודנט, יש רשיונות סטודנט דרך האוניברסיטה, וחוץ מזה שבמקרה הזה אף אחד לא יעשה לך סיפור מתוכנה פרוצה.

*ויריי זה אוברייטד ברמות על.

קשישים כמוני שממדלים ב3ds מרנדרים עם מנטלריי החדשים ברמות לא פחות טובות מכם, המילינייאלס עם הויריי המפואר שלכם...

מה שכן, מקנא במי שממדל בסקצ'אפ פרו. זה נראה לי הרבה פחות עבודה מב3ds.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...