Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם העונה היא לא נכונה לשאלה הזו, אבל אני מבקש להחליף את המלתחה שלי מהערבוביה שיש לי כרגע, למשהו יותר אסטטי. לשם כך אני אקח לי את הזמן בחורף לאט לאט בכדי שאהיה מוכן בקיץ... 😑
אני מבקש לדעת איזה מותג מציע כיום מכנס ארוך, זול, פשוט ויפה לקיץ? לא ג'ינס שהוא עבה לי מדי. חייב להיות כמובן כותנה ובגיזרה רגילה, נוחה ומשוחררת ולא כל הצמודים שקיימים כיום, או אלה שיש להם שק מאחור בעכוז...
אני בעבודה משרדית.
עדיפות לרכש אינטרנטי, בארץ או בחו"ל.
מחירים שפויים, כלומר כשאני שואל לגבי איזה מותג, הכוונה לא דווקא למותג ידוע ויוקרתי, אלא פשוט שם, מה לקנות.
תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Slim fit זה לא הנצמד לרגליים?

לא יודע לגבי מכנסיים שהם לא ג'ינסים, אבל בג'ינס אני לא סובל את הגזרה הזו. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהחלט לא מבקש גזרה צמודה, אלא משוחררת.
בואו נגיד שמכנסי עבודה של וורקר, הדגם האינדיאני - אלה עם חתיכת הגומי באזור המותן - היו הכי נוחים לי, בזמנו.
גם ג'ינס מאד נוח לי אבל קצת עבה מדי לקיץ, אני חושב.
ראיתי באיביי ליוויס לא-ג'ינס, במחיר טוב, יפים ונראים נוחים.

למישהו יש ניסיון?

פורסם (נערך)

לדעתי, אם אתה רוצה סתם מכנס דגמ"ח פשוט ונוח, כנס לביגוד ודומיהם וקנה משהו ב50 שקל

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה מסתפק במכנס אחד אתה יכול לוותר בכלל, כי עם מכנס אחד תראה כמו השחקן מתשדיר "אדוני, מה עם החצי השני". ממליץ לך ללבוש מכנסיים.

ומשיעור לשון למציאות - אני לא מעז לקנות מכנסיים בלי למדוד אותם. חייב לודא התאמה למבנה הגוף שלי. איפה אני קונה? בכל חנות בקניון שמציעה בגדים במחיר סביר, וכמובן חייב לקבל את האישור מהחצי השני שלי.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה למגיבים עד כה.
אשתי אמרה לי שאכן כדאי לבדוק בקסטרו כמו ש- ragnar (אבל כאמור לא גיזרה צמודה, נקווה שיש להם). 

כמו כן הדגמ"ח היה פעם.

כיום עקב מעבר תפקיד אני יכול בהחלט לוותר עליו ומבקש ללבוש משהו קצת יותר חינני (עדיין נידרשים כיסים, אבל כבר לא בגובה הברכיים).

• תוכן חדש...