Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך לאבא/חמיך ושאל אם יש להם כלים מיותרים. אם הם עדיין בכושרם, תקבל כמה כלים בודדים. אם כבר כוחם לא במותנם, יש מצב שתקבל לא מעט כלים טובים.

.

פורסם

קנה ארגז כלים פלסטיק בסיסי מאייס/הום סנטר.

לגבי כלים עצמם - אני התחלתי מערכה בסגנון "500 כלים ב50 ש"ח", ומשם החלפתי או קניתי בנוסף את מה שהיה חסר לי, או היה באיכות לא מספיקה. כמו סט מברגים, פלאייר/קאטר

בעבודה קיבלתי מתנה לחג מברגה 1080 של בוש.

אחר כך קניתי בעליאקספרס סט כלים פשוט לפירוק טלפונים ומחשבים, ראיתי שזה באיכות פח, אז קניתי משהו יותר איכותי, ראיתי ביוטיוב מברגה wowstick של שיאומי, אז קניתי גם. הייתי צריך מלחם, אז קניתי גם כן כזה, עד שהגעתי למצב שיש לי בבית מעבדת תיקונים מאובזרת כמעט לגמרי, ואני גם משתמש בה לתיקון דברים בבית, בשביל משפחה/חברים או אפילו פרוייקטים בלימודים.

בקיצור, הנקודה שלי זה שעדיף להתחיל ממשהו זול (אבל לא זול מדי שיישבר לך בידיים ויגרום לך נזק), ומשם לשדרג.

חבל שעל ההתחלה תזרוק טון כסף על סט כלים איכותי ויקר, והוא בסוף יעלה אבק ויחליד בבית. תקנה משהו לא יקר באיכות סבירה מהום סנטר ושות', ומשם תוסיף/תשדרג במידת הצורך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

גם זו גישה. יש לי באיזה מקום מין סט כזה, ואני משתמט מלהשתמש בו. מעדיף לקנות פחות כלים אבל באיכות סבירה. האמת היא שארגז הכלים שלי התמלא כך במהלך השנים, לפעמים לפי צרים ולפעמים לפי מבצעים בחנויות הכלים.

בגלל מבנה הדירה שלי אני מחזיק עוד כמה כלים מפוזרים בחדרים כך שלא אצטרך לרדת למרתף בשביל כל הברגה קטנה. בדירות הקודמות גישה דומה, למרות שהמחסן היה באותה קומה (אבל מעבר ל-3 דלתות).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מבין לגמרי את הגישה של תחכה למשימה ואז תקנה

הבעיה שברגע שיש משימה ואתה רוצה לבצע העובדה שאין לך את הכלים זה קצת מבאס-מוריד את המוטיבציה.

כלים איכותיים בהישג יד זה משהו שאף מתמרץ לבצע משימות מהר.

עבודות שביצעתי עד כה:

התקנת-הרכבת ארונות-רהיטים מאיקאה, החלפת ברזים, החלפת סיפונים,התקנת שקעים, החלפת גופי תאורה

אני מעוניין לרכוש מהאינטרנט כולל משלוח עד הבית, אין לי כוח להתחיל להתעסק עם הסתובביות. 

אגב הקישור שניתן פה בהתחלה, יש שם איזה 10 סטים איזה דגם מבינהם? למרות שכפי שנאמר נראה לי שסטים מוכנים זה הרע המוחלט. 

לגמרי עדיף לרכוש מוצר מוצר ושיהיה איכותי

פורסם

יש דבר אחד טוב בערכות האלו- אפשר לראות מה יש בפנים, ולהבין מה צריך, ולקנות בנפרד ברמה קצת יותר גבוהה.

אני מאד לא אוהב את הערכות האלו. כמו שאמרתי, להילחם גם עם הכלים במהלך העבודה, למתחיל, זה די זוועה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...