Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המסך של המקבוק נדפק רואים קווים נבדק בIDIGITAL לא תופס תחת אחריות ונגמר התוקף של האחריות.
קיבלנו הצעה להחליף את המסך בעלות של 2500 שקל.

מכיוון שאין לנו שימוש בו אנחנו מחפשים לתקן אותו ולמכור מיד לאחר מכן מחפש אלטרנטיבות זולות יותר לתיקון מאשר התיקון ב2400 ש"ח בIDIGITAL.
 אלו אופציות הייתם ממליצים לי?

P01207-003001.jpg

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

מכיר מישהו שתיקן ב ₪3200 את המסך במקבוק. אז ₪2500 זה עוד מחיר זול למסך מקורי.
בא אספר לך שלשכן עם לפטופ של דל וילדים ששוברים כל דבר, החלפתי פעמיים פאנל LCD . זה דיי פשוט להחלפה ומסך עולה כ 60$

פורסם

הדגם זה אייר דור קודם נכון ? (לא רטינה , דגם 2017)

האמת , דיי מבאס כי המסכים האלו עדיין דיי יקרים (אני רואה מחיר למשומש מקורי סביב ה300 דולר פה. לכל החלק - כולל הכיסוי, תבדוק בifixit - יש להם קיט שכולל את המברגים המיוחדים).

אם אתה לא מוצא טכנאי פרטי שיתעסק עם זה / חנות יותר בזול - הייתי שוקל במקומך להזמין מחו״ל את המסך ולעשות לבד.

חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני שומע על כזה נזק , הם חתיכת מחשבים עמידים (האייר במיוחד)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 16 שעות, save כתב:

מכיר מישהו שתיקן ב ₪3200 את המסך במקבוק. אז ₪2500 זה עוד מחיר זול למסך מקורי.
בא אספר לך שלשכן עם לפטופ של דל וילדים ששוברים כל דבר, החלפתי פעמיים פאנל LCD . זה דיי פשוט להחלפה ומסך עולה כ 60$

מסך רטינה של מק, זול, יד שניה, עולה סביב 1500 בחו"ל

• תוכן חדש...