Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מספר טלפון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי מחליפה מקום עבודה, אחרי הרבה שנים, ורוצה להחליף גם את מספר הטלפון שלה.

הבעיה שבימינו מס' הטלפון משמש כמזהה אישי כמעט בכל מקום, בנק, כ. אשראי, קופת חולים, חברות ביטוח (פנסיה, השתלמות..) ועוד ועוד.

למישהו פה יש נסיון עם שינוי כזה?

מחפש טיפים לאפשרויות נוחות להודיע לחברות.

דברים שחייבים לעשות לפני שיתבטל המספר הישן.

תודה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

האם המספר שייך לה או למעסיק? אם המספר שייך לה  שתמשיך להשתמש בו. אם הוא שייך למעסיק שתבקש לשחרר אותו, אם המעסיק משתף פעולה מדובר בפרוצדורה פשוטה - לקבל מהמעסיק מכתב שחרור ולגשת לנציגות הסלולר הקרובה כדי לפתוח חשבון אישי. אולי בימי הקורונה אפשר לעשות זאת מול נציג טלפוני עם שליחת המסמך בפקס\מייל\וואטסאפ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שהיא לא רוצה שיטרידו אותה אנשים שמכירים את המספר הישן. לדעתי הכי טוב לקחת מכשיר עם סים כפול ולהעביר לאט לאט. מספר הטלפון משמש אימות בכל כך הרבה מקומות שזה לוקח המון זמן להעביר.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

הרבה יותר גרוע - זה כמעט בלתי אפשרי. למשל, משום מה, אמא שלי רשומה בקופ"ח עם המספר של אחותי. לא מצליחה להעביר למספר שלה. לי יש חשבונות שמקושרים למספר של אשתי - בלתי אפשרי לעביר לשלי.

אני מניח שמספר ה"מטרידים" - הם לא באמת מטרידים אלא סתם לא מעודכנים - ירד בצורה אקספונציאלית כאשר מי שמתקשר ומקבל את מספרו של בעל התפקיד החדש לא יתקשר יותר.

דרך אגב, עם מחירי החבילות הסלולריות היום כדאי לוותר על הקו מטעם העבודה, כך המספר נשאר ברשותך לאורך ימים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בעבודתי יצא לי להתקל בשירות "עברתי", למרות הכל בעבודה אצלנו עדיין נדרשים לבצע תהליך עדכון עם טופס עדכון פרטים.

https://www.avarty.co.il/

אם כי אני לא יודע עד כמה זה יעיל

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה טוב לחשבונות, אבל הסיפור של זיהוי הלקוח באתרים יותר רגישים הוא צרה צרורה. לפני 7.5 שנים עברתי דירה - את כל החשבונות הרגילים העברתי במחי שיחת טלפון או מייל. אבל חברות ביטוח, קופות גמל, אפילו כרטיסי אשראי? נדרשתי לשלוח צילום תעודת זהות עם הספח המעודכן בדואר רשום.

פורסם

בעבודה שלי, הוותיקים קיבלו את מספר הטלפון בזמנו מהעבודה.

אלה מביניהם שפרשו לגימלאות לקחו איתם את מספר הטלפון והוא הפך לפרטי.

לא ציינת מה מטרת החלפת המספר, האם להתנתק מהחיים הקודמים או דרישה של המעסיק. 

אם דרישה של המעסיק, כדאי לבקש לבטל את רוע הגזירה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אחרי כמעט 20 שנים כעובדת סוציאלית, היא לא רוצה לשמור את המספר.

רוצה להתנתק מכל הפונים שטיפלה בהם.

היא קיבלה את המספר לפני כ15 שנה, מעובדת שעזבה.

אומרת שעד היום מקבלת פניות מאנשים שמחפשים את אותה עובדת.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שתקח את המספר ותשאיר אותו עם חשבון פעיל, ובמקביל תצקח מספר חדש. תהליך העברת הזיהוי למספר החדש יכול לקחת כמה חודשים שבסופם היא תנתק את הקו. בתקופה זו המספר יכול להיות מושתק\מצב טיסה ומופעל רק כאשר היא צריכה לסגור מעגל זיהוי.

פורסם

השני סנט שלי, אני עושה העברת שיחה ל073-3879100 זה מספר טלפון של משרד הבריאות שלא ניתן לחזור אליו ואז לא ניתן להתקשר ולשגע את אותה אישה. 

הייתי קונה טלפון עם 2 סימים. סים אחד יהיה עם הפניית שיחה למספר שרשמתי. וסים שני של מספר חדש. את ההודעות שהיא צריכה לקבל כמו אימותים וכו', היא תמשיך לקבל. את השיחות של אכלו לי שתו לי, היא לא תקבל.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מצב טיסה לא יעזור. צריך שזה יגיד" המנוי איננו מחובר. רק אז יבין או שלא, המתקשר.

תאמין לי, יש לי 10 שנות נסיון עם המספר שלי שהסתובב אצל כל קבלני החשמל של ירושלים וזה שבר אותי. פשוט שבר אותי. עוד שהיה לי ווצאפ היו רושמים לי : "אני מאוכזב ממך" כי לא עניתי להם חודש שהייתי בים המלח בטיפולים.

@Transporter

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תודה על כל העצות.

טלפון עם שני סימים הוא לא אופציה, אחרי שקנינו לה איפון 12 חדש..

כנראה שננסה לשמור על המספר הקיים, במקביל למעבר למספר החדש. לפחות לכמה חודשים, עד שנראה שהכל עבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...