Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

wakeup pension חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניתקלתי בשירות שהוא שירות שנועד לייעל את החסכונות לפנסיה.כמעט ולא מצאתי חוות דעת אלא רק בעמוד שלהם בפייסבוק מאתרים אחרים ולא מאנשים אמיתיים. יש להם כולה בעת כתיבת הפוסט רק 2 אנשים שנתנו חוות דעת בעמוד הפייסבוק שלהם וחשבתי אולי לתת את נקודת המבט שלי, אם בכלל שווה להשקיע את המינימום הנוכחי - 79 שקל לשירות הבייסק שלהם.

שכולל :

ציטוט

יעוץ פנסיוני אובייקטיבי

דו"ח ייעוץ דיגיטלי

יישום בקליק של המלצות הייעוץ - עושים עבורכם את כל הבירוקרטיה

ההרשמה היתה קלה יחסית, נתתי את הפרטים האישיים שלי ואישרתי את התנאים. תשלום של הכסף באשראי ולאחר מכן שאלון העדפות של דקה שתיים.

ושלחתי אותם לדרכם.

את הזמנה של השירות ביצעתי אתמול, וכיום בעת הכניסה לאתר הודיעו לי שסיימו למצוא את המידע ודו"ח ישלח אלייך למייל ולטלפון.

יתרונות: נוח, קל וזול יחסית

חסרונות: הממשק לוקה בחסר, יש בעיות UI קטנות ומעצבנות, כמו בעמוד הכניסה לאתר לאחר ההרשמה. הרובריקות מכילות גם כותרת וגם בתור הרובריקה עצמה יש כותרת. אין תהליך לאחר ההרשמה בסדר כרונולוגי, זה כולה הודעה אחת שמופיעה כל פעם שמשתנה הסטטוס של הבדיקה.

למען ההגינות אין לי שום קשר לאתר או לבעליו או מי מטעמו. אני לא מקבל את השירות בחינם. אני דווקא משלם על השירות ☺️ 

שיהיה לנו בהצלחה

לינק לאתר

https://www.wakeuppension.com

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הבנתי מה האתר נותן ומה המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

לא הבנתי מה האתר נותן ומה המחיר.

שירות ייעוץ פנסיוני עם AI

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

כשמרני מאד אני שואל - האם אינך מעדיף ייעוץ אישי?

איכשהו התאור הזה מזכיר לי את שירותי השידוכים באמצעות מחשב מלפני 50 שנה 😆

חוץ מזה, האם יש איזו שהיא הצהרה לגבי הרישוי מטעם הרשויות המוסמכות, והקשר עם בעלי העניין בתחום?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

כשמרני מאד אני שואל - האם אינך מעדיף ייעוץ אישי?

איכשהו התאור הזה מזכיר לי את שירותי השידוכים באמצעות מחשב מלפני 50 שנה 😆

חוץ מזה, האם יש איזו שהיא הצהרה לגבי הרישוי מטעם הרשויות המוסמכות, והקשר עם בעלי העניין בתחום?

יש אפשרות לייעוץ אישי בנוסף לשירות הבסיסי, אני מעדיף שהשירות יהיה כמה שיותר יעיל, מהיר ונוח. לפעמים עדיף שהשירות יהיה ממוחשב וקר ללא התערבות אנושית (עד כמה שאפשר בAI).

התקדמנו מאז שנות ה70 עם המחשבים.. אז אני לא יודע מאין ההשוואה הזו.

החברה עצמה היא חברה לייעוץ פנסיוני ואין לה אפשרות להציע למוצרי ביטוח (אם הבנתי נכון מהאתר)

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

ההשוואה שלי לוותה בסמיילי.

נושא הייעוץ הפנסיוני רגיש מאד. מדובר בסכומים גדולים מאד ובניהולם לטווח ארוך מאד. צריך להבין את האלגוריתמים של ה-AI הזה, למה הם מכוונים. יועץ בשר ודם יסביר לך למה הוא בוחר בהשקעות מסויימות (ולא שהוא חף מהטיות, אבל אתה יכול לשאול שאלות ולהבין אותן).

יש כאן שאלה נוספת - האם הייעוץ הוא רק למוצרים פנסיוניים או גם לחסכונות אחרים עם ייעוד אחר. איך הדבר הזה יודע, לדוגמא "לאכול" חסכון שמיועד ללימודים או דיור של הילדים.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

למה הם מכוונים.

למה שאתה בוחר בשאלון העדפות שיש לך בהליך הראשוני.

לפני 12 דקות, sperial כתב:

האם הייעוץ הוא רק למוצרים פנסיוניים או גם לחסכונות אחרים עם ייעוד אחר. איך הדבר הזה יודע, לדוגמא "לאכול" חסכון שמיועד ללימודים או דיור של הילדים.

אם אני לא טועה הם מושכים את המידע מהמסלקה הפניונית ושהיא בעצם כל המידע של החסכונות שלך כמו בהר הכסף\הר הביטוח.

לא נראה לי שהוא יודע "לאכול". במידה ואתה רוצה לבצע שינוי בחיסכון אתה בוחר בכך לאחר שקיבלת את הדו"ח הסופי

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

מכיר את דוחות המסלקה. השאלה היא האם המערכת מתייחסת לכל החסכונות באותה צורה (חסכון לפנסיה), או שאתה יכול לחלק את החסכונות לפי אופק השקעה שונה ודרגות סיכון שונות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

מכיר את דוחות המסלקה. השאלה היא האם המערכת מתייחסת לכל החסכונות באותה צורה (חסכון לפנסיה), או שאתה יכול לחלק את החסכונות לפי אופק השקעה שונה ודרגות סיכון שונות.

אין לי מושג

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אני מסתכל על החסכון כמשהו כולל, שחלקו (הרבה מעבר לקרן הפנסיה או מקביליה) מיועדים לפרישה, אבל יש גם למטרות אחרות. לכן אני מעדיף ייעוץ כולל, למרות שהכותרת היא של ייעוץ פנסיוני.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

למה הם מכוונים

מכוונים, בסבירות גבוהה, לאיסוף מידע אישי של כמה שיותר אנשים ומכירתו לצד ג'. בדיוק כמו כל שאר חברות ה'שירות' למיניהן שצצות בשנים האחרונות כפטריות אחרי הגשם.

• תוכן חדש...