Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WIN10 למחשב חדש

locus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מזה - היה לי מחשב עם רשיון לWin8 צרוב בביוס, התקנתי עליו Win10, והוא עשה אקטיבציה כמו גדול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדובר על מחשב חדש לגמרי.

זה לא שאני משדרג מערכת הפעלה על מחשב קיים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מה זה משנה.

אם יש לך רישיון חוקי של WIN7 תקין קודם כל WIN7

ולאחר מכן תבצע שידרוג ל WIN10 כולל הורדת כל העידכונים זה תהליך שלוקח שעתיים בערך.

פורסם

למיטב ידיעתי מיקרוסופט הפסיקו את האפשרות הזאת לשדרוג לוינ 10 בחינם. למרות שמידי פעם יש כתבות על כך שיש עדיין דרכים עקיפות לעשות את זה.

פורסם
לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

יותר מזה - היה לי מחשב עם רשיון לWin8 צרוב בביוס, התקנתי עליו Win10, והוא עשה אקטיבציה כמו גדול.

נכון. בזמנו, כשמייקרוסופט הוציאו את ה-10, הוא באמת חולק "חינם" תמורת מערכות הפעלה ישנות יותר (מ-7 ומעלה). אחרי כשנה, הם הודיעו על הפסקת הנוהל הזה- אלא שהם ממשיכים לבצע אותו בפועל. כאמור- אתה מקבל 10 מקביל לגרסת מערכת ההפעלה הישנה שכעת מותקנת על המחשב. זה תופס ל-7, 8 וכמובן 8.1. לא כולל ויסטה למרות שמדובר בסוג של 7 מוקדם- מייקרוסופט בכל זאת רצו לקבוע איזשהו גבול נורמלי...

לפני 10 דקות, AUDIO KING כתב:

מה זה משנה.

ולאחר מכן תבצע שידרוג ל WIN10 כולל הורדת כל העידכונים זה תהליך שלוקח שעתיים בערך.

בדיוק ככה.

פעם אחת היה לי סיפור להתקין 10 על לאפטופ ישן (נדמה לי של אסוס), שבמקורו הגיע עם ויסטה- הוא התעקש לא למצוא דרייברים של כרטיס הקול, ולא היה מוכן להתייחס לדיסק הדרייברים שהגיע עם המחשב, למרות שכאמור, זה סוג של 7, ולראיה- בסופו של דבר, התקנתי עליו 7 נקי, עם הדרייברים של הויסטה, ואח"כ שדרגתי אותו ל-10. משם הוא כבר הסכים "למשוך" את הדרייברים הקודמים. אבל זה היה יוצא דופן לכל הדעות- בדר"כ אני לא מתעסק עם בלבולי מוח כאלה (מכירים שדבר שטותי נהיה אתגר?). בגדול, ה-Win10 מתמודד יפה כמעט עם כל חומרה עדכנית שהוא מותקן עליה.

לפני 7 דקות, bobi כתב:

למיטב ידיעתי מיקרוסופט הפסיקו את האפשרות הזאת לשדרוג לוינ 10 בחינם. למרות שמידי פעם יש כתבות על כך שיש עדיין דרכים עקיפות לעשות את זה.

עדיין עובד. אגב, אם יש לך Volume License של Win7, אתה אפילו יכול להתקין 10 מאפס, ואחרי ההתקנה להכניס את המספר של ה-7. אתה רק צריך להתקין מראש את הגרסה התואמת לרשיון ה-7 שיש לך, כמובן (לפי ההסבר למעלה). לאחר האקטיבציה, מערכת ההפעלה תיחשב כשדרוג, אפילו שזו התקנה נקיה- הכל טמון ברשיון.

פורסם

לכאורה הwin7 שיש לי בבית הותקן על כמה מחשבים ועבר בכולם את אותה אקטיבציה על ידי אותה תוכנת פיצוח..

זה עדיין הליך רלוונטי? להתקין את אותו 7 מפוצח ולשדרג אחכ ל10?

לא עדיף להתקין 10 עם אקטיבציה שלו וזהו?

פורסם
לפני 54 דקות, AUDIO KING כתב:

מה זה משנה.

רק רגע. הרישיון של WIN7 מתייחס למחשב אחד ולא להתקנה נוספת על מחשב נוסף חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, locus כתב:

לכאורה הwin7 שיש לי בבית הותקן על כמה מחשבים ועבר בכולם את אותה אקטיבציה על ידי אותה תוכנת פיצוח..

מה הכוונה "מפוצח"? זה לא רשיון חוקי? אם כך, אין לי מושג מה יקרה- זה יכול ללכת לכאן או לכאן.

לפני 51 דקות, מרק10 כתב:

רק רגע. הרישיון של WIN7 מתייחס למחשב אחד ולא להתקנה נוספת על מחשב נוסף חדש.

מייקרוסופט מאפשרים התקנות חוזרות של אותו מספר, כי לוקחים בחשבון שינויי חומרה (לוח או דיסק שקרסו, למשל). כמה התקנות? זה הנעלם הגדול- אין תשובה רשמית. מצאתי בפורום זר את הדיווח הבא:

Though we did have someone post awhile back that his install was blocked after he reinstalled it 47 times (and activated) in 6 months. Why on earth you would do this I will never know.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 50 דקות, yohai71 כתב:

מה הכוונה "מפוצח"? זה לא רשיון חוקי? אם כך, אין לי מושג מה יקרה- זה יכול ללכת לכאן או לכאן.

מייקרוסופט מאפשרים התקנות חוזרות של אותו מספר, כי לוקחים בחשבון שינויי חומרה (לוח או דיסק שקרסו, למשל). כמה התקנות? זה הנעלם הגדול- אין תשובה רשמית. מצאתי בפורום זר את הדיווח הבא:

Though we did have someone post awhile back that his install was blocked after he reinstalled it 47 times (and activated) in 6 months. Why on earth you would do this I will never know.

נכון אבל מיקרוסופט לא מאפשרים שתי התקנות  על מחשבים שונים שיעבדו בו זמנית כולל הורדת עידכונים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

^

אלא אם מדובר ב-Volume License, שנדיר אצל משתמשים פרטיים.

כפי שאני מבין את @locus, הרישיון המדובר עבר ממחשב למחשב כל פעם שהיה שדרוג ולא בו-זמנית.

עריכה: שכחתי שאולי מדובר ברשיון לא חוקי, שבמקרה זה- תלוי ה"בישול" שנעשה לו- הכל יכול להיות.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
לפני 11 שעות, yohai71 כתב:

יש כאלה שבאמת עושים את זה. או סתם בשביל הכיף, או לא יודעים להתמודד עם תקלות במערכת הפעלה בגלל שינוי הגדרות או התקנה כושלת של דרייבר/תוכנה/וירוס, והולכים בדרך הקלה של reboot, restart, reinstall, ואז חוזרים על אותה טעות בדיוק, ועושים התקנה מחדש שוב, מתקינים משחק פרוץ שקודם דורש לכבות את האנטיוירוס והפיירוול, אחר כך ממלא את המחשב ברוגלות ופרסומות של אתרי פורנו, וחוזר חלילה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הwin7 היה לא חוקי (לכאורה כמובן).

לכן חשבתי שעדיף להתחיל מחדש עם 10.

עריכה אחרונה על ידי locus

פורסם

^

ההימור שלי- לא יתפוס, בהתקנה נקייה והכנסת רשיון ה-7 האמור אחריה. אבל אתה יכול לנסות.

או שכאמור, תתקין 7 נקי ותשדרג ל-10 אח"כ. במקרה זה, תוודא שהרשיון אוקטב לפני ביצוע השדרוג (וגם ייתכן שלאחר השדרוג לא יתקבל המספר כחוקי, אבל מה יש לך להפסיד).

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתם נותנים עצות לא עצות ומסתבכים בלי שום סיבה.

המשתמש הוא משתמש ביתי, אף אחד לא ידפוק לו בדלת ויבדוק אם הרישיון שלו חוקי או לא.

כל מיני קומבינות של התקנות win7, volume license ושות, יבזבזו זמן ויסבכו את החיים למשתמש ביתי ממוצע במקרה הטוב, במקרה הרע לא ידע להתמודד איתם

מעבדי דור 7 (אם אני לא טועה) ומעלה, אינם נתמכים ע"י win7, בנוסף, אני לא מאמין בשדרוגים (שדרוג אף פעם לא יהיה כמו התקנה נקייה), אלא אם זה הכרח.

לפני 12 שעות, locus כתב:

תוכנת פיצוח לא עושה אקטיבציה מול השרתים של מיקרוסופט, יש כל מיני שיטות אבל לרוב היא מדמה את השרתים של מיקרוסופט ואומרת למערכת לעשות אקטיבציה , לכן אין כאן "בישול" של סיריאלי כי הוא אף פעם לא היה עובר אקטיבציה אמיתית מלכתחילה.

אם מה שהיה לך ב 7 זה תוכנת פיצוח, לדעתי סיכוי קלוש אם בכלל שזה יעבוד אחרי השדרוג.

מרק - אתה יכול להתקין 5 מחשבים שונים עם אותו סיריאלי, לאקטב אותם ולעשות עדכונים מכולם, אני חושב שמיקרוסופט מזמן הפסיקו לנסות להלחם בתופעה כי תמיד יהיו פריצות ועקיפות, מי שרוצה להתקין לא חוקי יתקין לא חוקי.

אגב, גם אם אקטיבציה נכשלת כי ביצעתם יותר מדי אקטיבציות, מבצעים אקטיבציה טלפונית - מתקשרים, מזינים קוד שהמערכת נותנת, המענה הטלפונית שואל כמה פעמים מותקנת המערכת, לוחצים 1 ומקבלים קוד אקטיבציה.

אגב השיטה הזאת רלוונטית גם עבור התקנות של תוכנות ישנות מאוד שהיום כבר לא נתמכות באקטיבציה דרך האינטרנט (סטייל XP).

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • אהבתי 1
פורסם

^

מה רע בעצה שלי (כתוב מעליך)? ומתי כתבתי לבחור להשתמש ב-Volume license? נשאלו שאלות- עניתי.

וזה בסדר שאתה לא מאמין בשדרוג אלא רק בהתקנה נקייה- גם אני. אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה (ושים לב שמדובר בשדרוג של 7 נקי, לפני שמעמיסים עליו תוכנות שונות. במקרה זה, אין שום דבר ששדרוג יכול להרוס).

• תוכן חדש...