Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו מוצרים ששהסתבר שאינם מתאימים (מוצרי בטיחות לגיל השלישי).

החנות ממנה נרכשו המוצרים מוכנה לקבל חזרה אבל צריך לשלוח אליה את הפריטים, שהם די גדולים.

 

מה הדרך הפשוטה לעשות את זה?

עושה הרושם שחברות שעושות שליחויות עובדות רק עם מינויים.

 

יש המלצות/עצות בעניין?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

gett delivery או get package ניסית את הכיוון הזה? תוכל לקבל גם חווי שהחבילה הגיעה בלייב. לא ניסיתי אז אני לא יודע להגיד עד כמה השירותים הללו טובים

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הדרך הפשוטה ביותר לדעתי היא דואר ישראל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דואר ישראל ופשוט - לא הולך ביחד.  אבל זה בקטנה.

 

אם ניכנס רגע לגדולה - חשוב לפ'ה שהמשלוח גם יגיע ליעד, ועוד בזמן סביר (נגיד, לפני שהוא נכנס לבית אבות ?).  ואתה ממליץ על דואר ישראל ?

  • מצחיק 1
פורסם

חברים, תודה על ההצעות.
נמצא פתרון עקיף דרך חברה מסחרית שיש לה מנוי בחברת שליחויות והיא תדאג לשליחות עבורנו.

מוזר שאין לאדם פרטי דרך פשוטה ויעילה לבצע שליחות door to door (דואר ישראל עושה שליחות כזאת רק אם מביאים את החבילה לסניף דואר).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

אורי ידידי כתבו לך, כן יש שירות כזה. GETT.

 

https://gett.com/il/delivery

 

הן אוספים חבילה ממקום X מביאים למקום Y.

לעצלנים שבנינו הם אפילו קופצים לדואר להביא לך את החבילה.

 

המחיר תלוי במרחק בין החבילה אלייך ומשתנה.

לא הצלחתי להבין כמה בדיוק זה עולה, סביר להניח שזול זה לא.

 

אם החבילה גדולה, יש שירותי הובלה, רגילים.

שוב, זול זה לא יהיה, אבל לדעתי כל מוביל יסכים לעשות את ההעברה הזו במחיר הנכון.

 

העברתי ככה מקרר לבית הוריי.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@stum, כיוון שלא נרשמה תגובה של בעל נסיון לא המשכתי בכיוון ש- DareDevile הציע. השמות האלו עלו גם אצלי בחיפוש ראשוני בגוגל אבל חיפשתי חוות דעת של מישהו עם נסיון. אם יש לך נסיון חיובי עם gett אז אני אשמור את המידע לטובת צורך עתידי.

כאמור, בת משפחה יצרה בינתיים  קשר עם מכר שלה, שהוא בעלים של חברה מסחרית קטנה, שיש לה מנוי בחברת שליחויות והוא הסכים לבצע את השליחות (בתשלום, כמובן).

 

ניסינו גם לפנות לחנות ממנה נרכשו הפריטים על מנת שהם יעשו את השליחות של ההחזרה (בתשלום, לא ביקשנו טובה) והם לא הסכימו, אלא אם נבצע רכישה נוספת.

 

בכל אופן, אני מודה על העצות והתגובות של כל מי שניסה לעזור.

 

 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הייתה תקופה שהייתי משתמש ב Gett כשהיו מגיעות חבילות לסניפי דואר עמוסים בטירוף.

זה פשוט:

אתה מזמין שליחות, נותן לשליח מס' חבילה ומס' מדף (עד 2 חבילות לשילוח), מחכה שיאשר את השליחות (הזמן שזה לוקח תלוי בזמינות שלהם), ומחכה שהוא יבצע את השליחות (כמה דקות 5-10, תלוי במרחק שלך מהסניף במקרה הזה), והחבילה אצלך.

יש מעקב על מיקום השליח בכל רגע, ויש קוד מסויים שאתה אמור לתת לו כשאתה מקבל את החבילה על מנת שיאשר במערכת שהיא אצלך.

"איכות" השירות משתנה משליח לשליח, אבל רובם בסדר גמור.

  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הדואר (לפחות הסניף שלי) דורש היום זיהוי בכל מכתב/חבילה, גם אם אינם רשומים.  איך שליחי גט מסתדרים עם זה ?

×
×
  • תוכן חדש...