Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי רכב ואני זקוק לתופסן חדש למכשיר הפסקל.

אני מניח כי ניתן להשיג בתחנות השירות של כביש 6. 

האם יש מקום זמין יותר?

פורסם

1. תפנה לכבישש בטלפון - ישלחו לך בדואר. 

2. שים במגירה / תא כפפות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 שעות, yuval1111 כתב:

לא הבנתי - אתה לא שם את הפסקל ברכב?

לא.

הרכב רשדום אצלהם כמנוי פזקל ואוטומטית החשבונית יוצאת כמנוי פסקל.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אצלי הפסקל כבר שנים במגירה.

הסוללה התרוקנה והוא איננו עובד עוד. פניתי אליהם ושאלתי איפה יש תחנת שרות באיזור מגורי, השיבו שאין ושאני צריך להגיע אליהם. מכיון שאני לא חושב שאני צריך לנסוע אליהם במיוחד, אני נוסע כך כבר שנים רבות.

פורסם

בגדול אתה יכול לעצור בכל מרכז שירות שלהם (יש גם על כביש 6 עצמו) והם יתנו לך אפילו אחד ספר אם אתה רוצה,

אני נוסע הרבה בכביש 6 שנגמרה הסוללה קיבלתי התראה שאני מתבקש להשים  את הפסקל במקום גלוי, במידה והוא במקום גלוי יש להגיע למרכז שירות ואם לא אגיע למרכז שירות אני יעבור לחיוב וידאו.

פורסם

1. אצלי הוא קולט יפה מאחד מתאי האחסון.

2. בזמנו היה לי רכב עם שמשה שחסמה אותו. זה היה בהתחלה, הם עוד ניסו לחייב אותי להתקין אותו באיזור שבו אין את השכבה החוסמת, אבל שם היה גלאי הרדאר. הם ירדו מהעניין וכך הוא עבד ללא קליטה כמה שנים.

• תוכן חדש...