Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שאתה צד בעניין.

קודם כל תתייעץ עם המועצה לצרכנות. הם יעזרו לך ואם צריך גם יעזרו לך עם תביעה קטנה.

ושנית תפסיק לדבר ותעבור למיילים לצורך התיעוד.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, oleg_kra כתב:

אז לאחר שדיברתי עם אותה "מנהלת", השרות שלהם אכן הוא כמו שמתואר ברשת. 

פשוט חברה של רמאים. אז הם לא יכולים לתקן את הטלויזיה כי אין להם פנל מתאים, והמנהל הטכני של היבואן קבע שטלויזיה שוות ערך היא ה q60t/r.

למה אתה חושב שה-Q60 נחותה משלך?ֿ

מה ההבדל בין ה-t ל-r?

הנה השוואה מדוקדקת:ֿֿhttps://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-mu9000-vs-samsung-q60-q60r-qled/443/780?usage=11&threshold=0.10

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

למיטב הבנתי MU (וגם NU וכו') זו הסדרה הנמוכה של סמסונג, בעוד Q60/70/80 (או Quantum LED בשפתם) היא סדרת הביניים.

אני מופתע שלא רצו להחליף לך בדגם דומה מסדרת NU

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, falou כתב:

למה אתה חושב שה-Q60 נחותה משלך?ֿ

מה ההבדל בין ה-t ל-r?

הנה השוואה מדוקדקת:ֿֿhttps://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-mu9000-vs-samsung-q60-q60r-qled/443/780?usage=11&threshold=0.10

ראיתי כבר את ההשוואה. ברוב הפרמטרים החשובים (כמו איכות תמונה) היא נחותה מהטלויזיה שלי. היתרון שלה אלה צבעי השחור שלה. אתה לא חושב כך? 

אגב לא זוכר אם הזכרתי, אך המוצע הוא טלויזיה מעודפים שנפתחה לבקרה ובדיקה לטענתם

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

למיטב הבנתי MU (וגם NU וכו') זו הסדרה הנמוכה של סמסונג, בעוד Q60/70/80 (או Quantum LED בשפתם) היא סדרת הביניים.

אני מופתע שלא רצו להחליף לך בדגם דומה מסדרת NU

mu 9000 זו הסדרה הגבוהה לפני ה qled. הם מציעים לי את ה qled מהסדרה הכי נמוכה, ולדעת הרבה אנשים הטלויזיה שברשותי יותר מוצלחת. יש הטוענים שיותר מוצלחת גם מה q70

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

תבדוק מה סמסונג אומרת, לגבי איזו סדרה מחליפה איזו סדרה קודמת.

ההבדל העיקרי בין המכשירים הוא טיפול בהשתקפויות, אבל גם ה-Q70 לא טובה כמו הקודמת שלך, וגם לא ה-Q80...

הייתי הולך קודם כל לחנות ורואה אם הדגם המוצע מספק אותך.

נ.ב. תנסה למצב את המכשיר שלך ביחס לסדרות אחרות ומחירים של אותו היצרן. אם קודם זו היתה הסדרה האמצעית, מן הראוי שתוחלף בסדרה אמצעית, ולא הבסיסית.

פורסם
לפני 11 דקות, oleg_kra כתב:

mu 9000 זו הסדרה הגבוהה לפני ה qled. הם מציעים לי את ה qled מהסדרה הכי נמוכה, ולדעת הרבה אנשים הטלויזיה שברשותי יותר מוצלחת. יש הטוענים שיותר מוצלחת גם מה q70

בסדר, אבל לכאורה הם יאמרו לך שעדיף זנב לאריות מאשר ראש לשועלים.

הם כמובן לא יעברו על כל Spec וייתנו לך טלוויזיה מדגם שעולה על שלך בכל פרמטר.

לפני 1 דקה, falou כתב:

תבדוק מה סמסונג אומרת, לגבי איזו סדרה מחליפה איזו סדרה קודמת.

MU הוחלפה ב-NU, לא ב-Q, ה-Q היא סדרה אחת גבוהה יותר.

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם לפי דעתי - כתלות מה זה:

לפני 35 דקות, oleg_kra כתב:

אך המוצע הוא טלויזיה מעודפים שנפתחה לבקרה ובדיקה לטענתם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן קראתי את זה, רק לא ברור לי מהמילים שלהם מה זה בדיוק אומר. 🤣

איזה בקרה ואיזה בדיקות הם צריכים לעשות?

ולמשל מה מבטיח שזה לא מוצר שנפתח והוחזר ליבואן במסגרת 14 ימי עסקים וכו'.

לא בטוח שיש יותר מדי אופציות בנושא הזה כן? אבל סתם מעניין כי "נפתח לבקרה ובדיקה ולא מתצוגה" רק אומר לי שזה לא מוצר שהיה בתצוגה, לא מעבר לזה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כן קראתי את זה, רק לא ברור לי מהמילים שלהם מה זה בדיוק אומר. 🤣

איזה בקרה ואיזה בדיקות הם צריכים לעשות?

ולמשל מה מבטיח שזה לא מוצר שנפתח והוחזר ליבואן במסגרת 14 ימי עסקים וכו'.

לא בטוח שיש יותר מדי אופציות בנושא הזה כן? אבל סתם מעניין כי "נפתח לבקרה ובדיקה ולא מתצוגה" רק אומר לי שזה לא מוצר שהיה בתצוגה, לא מעבר לזה.

יכול להיות שהיבואן פותח ובודק מדגמית חלק מהמוצרים? אין לי מושג... כשאדבר איתם שוב אשאל. 

פורסם

למה לו לעשות דבר כזה? המוצרים עוברים בדיקות איכות במפעל, ובמקרה הגרוע הלקוח מחזיר מוצר עם תקלה והם מחליפים את התקול מול היצרן בחו"ל.

מילא אם היו בודקים עוד בחו"ל כדי למנוע שילוח של מוצרים תקולים, אבל הם בודקים פה, אז לא ברור לי מה הרעיון

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עכשיו הכל שאלה של כמה שאתה רוצה  להתעסק איתם, כי הם בהפרה של חובתם החוקית:

https://www.consumers.org.il/category/service-and-warranty

אספקת חלקי חילוף: היבואן חייב לספק חלקי חילוף לשם תיקון המוצר, עד תום תקופת האחריות. למוצרים שמחירם עולה על 300 שקל חובה לספק חלקי חילוף גם לאחר תום תקופת האחריות לשנה נוספת לפחות. לגבי רשימה של 11 מוצרים ביתיים בסיסיים נקבעה חובת אספקת חלקי חילוף למשך 7 שנים ובתוכן תקופת האחריות. המכשירים הכלולים ברשימה זו הם כיריים לבישול, מקלט טלוויזיה...

מבחינת החוק הם חייבים לספק לך מוצר חדש זהה או דומה או החזר כספי מלא (לשיקול דעתם).

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4837402,00.html

אתה יכול לסרב לקבל את המכשיר הפתוח, בטענה (הנכונה) שהוא לא חדש, כי הוא לא יכול להמכר כחדש.

לדעתי הם סיפרו לך שהוא פתוח, שוב, כדי לשכנע אותך "לשדרג" (כך הם לא מפסידים כלום, כי הם נותנים לך את המכשיר במחיר אותו הם מוכרים לחנות, פחות או יותר). הרי הם ידעו שאין להם דרך לתקן את המכשיר שלך. הכל שיטת 'מצליח'.

עכשיו נראה אם הם ייסגו עוד פעם וייתנו לך חדש או שתצטרך לשלוח להם כתב תביעה בתביעות קטנות ו/או לנסות לחזור בך מהסירוב, אם לא בא לך לחכות יותר.

ההימור שלי, יביאו לך חדש.

אבל זה הזמן והעצבים שלך.

אני הייתי אומר להם שמה שהם מציעים לא מקובל עלי, ושיבואו עם הצעה אחרת, בהתאם לחוק, אבל לא כל אחד אוהב את לקבל את מה שמגיע לו כחוק, יותר ממה שהוא אוהב טלוויזיה עובדת בסלון...

אתה יכול לגם לבקש אחריות מורחבת למכשיר הפתוח, היות והוא... פתוח. 

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

עכשיו הכל שאלה של כמה שאתה רוצה  להתעסק איתם, כי הם בהפרה של חובתם החוקית:

https://www.consumers.org.il/category/service-and-warranty

אספקת חלקי חילוף: היבואן חייב לספק חלקי חילוף לשם תיקון המוצר, עד תום תקופת האחריות. למוצרים שמחירם עולה על 300 שקל חובה לספק חלקי חילוף גם לאחר תום תקופת האחריות לשנה נוספת לפחות. לגבי רשימה של 11 מוצרים ביתיים בסיסיים נקבעה חובת אספקת חלקי חילוף למשך 7 שנים ובתוכן תקופת האחריות. המכשירים הכלולים ברשימה זו הם כיריים לבישול, מקלט טלוויזיה...

מבחינת החוק הם חייבים לספק לך מוצר חדש זהה או דומה או החזר כספי מלא (לשיקול דעתם).

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4837402,00.html

אתה יכול לסרב לקבל את המכשיר הפתוח, בטענה (הנכונה) שהוא לא חדש, כי הוא לא יכול להמכר כחדש.

לדעתי הם סיפרו לך שהוא פתוח, שוב, כדי לשכנע אותך "לשדרג" (כך הם לא מפסידים כלום, כי הם נותנים לך את המכשיר במחיר אותו הם מוכרים לחנות, פחות או יותר). הרי הם ידעו שאין להם דרך לתקן את המכשיר שלך. הכל שיטת 'מצליח'.

עכשיו נראה אם הם ייסגו עוד פעם וייתנו לך חדש או שתצטרך לשלוח להם כתב תביעה בתביעות קטנות ו/או לנסות לחזור בך מהסירוב, אם לא בא לך לחכות יותר.

ההימור שלי, יביאו לך חדש.

אבל זה הזמן והעצבים שלך.

אני הייתי אומר להם שמה שהם מציעים לא מקובל עלי, ושיבואו עם הצעה אחרת, בהתאם לחוק, אבל לא כל אחד אוהב את לקבל את מה שמגיע לו כחוק, יותר ממה שהוא אוהב טלוויזיה עובדת בסלון...

אתה יכול לגם לבקש אחריות מורחבת למכשיר הפתוח, היות והוא... פתוח. 

דיברתי הרגע עם המועצה לצרכנות, והם אומרים שבגלל שהאחריות היאמלא בשנה הראשונה אלא הארכת אחריות, אז הם לא מחויבים למוצר חדש אם לא רשום כך בתנאי האחריות המורחבת. איכשהו אני די בטוח שרשום שם שהם לא מחויבים בזה, כמו שרשום שם שתיקון הוא 7 ימי עסקים ולא 3 כמו בשנה הראשונה... 

פורסם

אולג, אני חושב שיוכלו יותר לעזור לך אם תעלה לפה את תעודת האחריות שיש לך. המורחבת.

בסופו של דבר, אם אני לא טועה, הם מחויבים לפעול על פיה.

אם אין לך אותה, אולי שווה לחפש ברשת או לבקש מהשירות שלהם שישלחו לך אל המייל.

• תוכן חדש...