Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
יש לי מכונת כביסה של אלקטרולוקס מדגם EWB85215W ולאחרונה התחילה לעשות בעיות.
יש פעמים שהיא פשוט נעצרת באמצע עם נורה אדומה מהבהבת (מצורפת תמונה להמחשה) ורק לחיצה על לחצן ההפעלה פותרת את הבעיה ע"י כך שהיא מתחילה מחדש את התוכנית.
לסירוגין קורה שהיא מסיימת את העבודה מבלי שמתבצעת פעולת סחיטה והבגדים יוצאים רטובים, ובחלק מהפעמים כן מבצעת סחיטה באופן תקין.

בדקתי את פילטר הניקוז שהיה נקי.
הוצאתי את צינור הניקוז והנחתי בדלי, הפעלתי על תכנית כלשהי ואכן יוצאת זרימה טובה של מים מהצינור ניקוז. 

ממה יכולה להיגרם הבעיה?
יש לציין שלא מצאתי באתר שלהם חוברת הדרכה. במכונות דומות אין אזכור לפתרון תקלות אלא ישר מפנים אותי לטכנאי. 

תודה לעוזרים

91ec3132-f82d-445a-98ad-f7eabc90c6a1.jpg

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

היי,

אתה יודע רוסית?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

לקרוא ספרות טכנית ברוסית יהיה לי קשה. אני יכול להסתייע במישהו שיודע, כל עזרה תועיל כרגע.
אם זה סרטון הדרכה אז אין בעיה.

עדכון:

מהרגע שהזזתי את המכונה בשביל לבדוק אותה, הפעלתי אותה על תכנית והיא מוציאה מים מפתח הניקוז אבל מפסיקה לעבוד באמצע התכנית (ניסיתי 3 תכנית שונות).
עכשיו בכלל המכונה נתקעת בכל פעם,  אותה התקלה עם הנורה האדומה שמהבהבת שציינתי. 

עריכה אחרונה על ידי FiS

פורסם (נערך)

מס' ההבהובים מסמן את מס' התקלה אך לקרוא את ההבהובים:

1.thumb.png.d215b81885e16e183ff77022536c7c97.png

2.thumb.PNG.3ea14dc8c72ef11288a1b2181422f114.PNG

עריכה: אם לא הבנת תגיד ואסביר לך

עריכה אחרונה על ידי Electron
  • אהבתי 1

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

תודה,
זה מתאר תקלה 1,2,3 בטבלה, אבל לא רשום את הבעיה.
אתה יכול לשלוח קישור לאתר שמצאת בו את זה?

לא הצלחתי למצוא גם Repair Manuals לדגם הזה..

פורסם

בכיף,

או שאני לא הבנתי אותך או שלהפך, אין דבר כזה תקלה 1,2,3

קוד תקלה מורכב מקידומת E(לכל התקלות) ומ-2 ספרות בשיטה hexadecimal כלומר כל המסרים מ-1  עד 9 ואז מ-A עד F  לדוגמא:  EA1 או E32  או לדג' E9A

לדג' הנורה הראשונה הבהבה 10 פעם, ספרה ראשונה של קוד תקלה = A

נורה שנייה הבהבה 5 פעמים, ספרה שנייה של קוד תקלה = 5

קוד תקלה שהתקבל EA5

1.thumb.png.bbe19a738e521f92ac8552add47d753e.png

לינק לאתר

• אהבתי 2

• תוכן חדש...