Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה אומצה גורה של (ככל הנראה) גודלן מעורב עם פירנאי, מה שמבטיח כלום ושומדבר, כי מדובר בשני גזעים שהם תכלס סותרים בתכונות. 

מה שכן השתנה מאז שהיו לי כלבים זה נושא הביטוחים השונים. יש כולל הכל, עם רשימת מרפאות, יש לא כולל טיפולים שוטפים, ויש מה שהוטרינר מציע.

לפני שאני צולל לזה, אשמח לשמוע תובנות מבינים וסתם מנוסים אישית בעניין, ואני מבטיח שהראשון שיביא תשובה מ-Ai יקבל ביס בתחת ברגע שתגדל.

בין העוזרים נכונה יוגרל שק פרווה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי של חיותא

הם עובדים עם כל וטרינר וכל פעם שהייתי צריך אותם הם שילמו בלי בעיה מיוחדת.

מה שכן יש השתתפות עצמית של 350 שקל בערך אז לביקור עזרה ראשונה בוטרינר זה לא עוזר יותר מדי והם גם לא מכסים דברים שוטפים.

בשביל זה עשיתי מנוי אצל הוטרינר שמשתלם רק בשנה הראשונה לדעתי שיש יותר חיסונים.

• אהבתי 1
פורסם

מה התשלום החודשי ומה תקרת התשלום?

על עזרה ראשונה כבר השכבתי אלפייה פלוס בסופ״ש , וזה היה לפני יותר מעשור, ועל מקרים לא קשים (חור מנשיכה במשחק וכו)

פורסם (נערך)

הייתי עם חיותא ועברתי לפניקס בגלל החרגה של בעיות גזע.

אני מעדיף ביטוח שלא כובל אותי לרשימת וטרינרים.

עולה לי 1030 לשנה. השנה ניצלתי את הביטוח בפעם הראשונה, בשביל תרופות למחלת עור.

https://www.fnx.co.il/pets-insurance/pets-cover/

image.thumb.png.f1954375a65a7bdade04b73ea8881104.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש טבלת השוואה לביטוחים, וכנראה הכי הגיוני זה חיותא או הפניקס, העלויות משתנות בין הגיל והגזע וכו', אבל אין ספק שזה מחזיר את עצמו באשפוז או במקרה חירום הרפואי הראשון. 

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

הביטוחים מתחלקים לשתי קטגוריות:

1. ביטוח קלאסי. מוצע ע״י רוב החברות, תן לג׳פטו להשוות.
  2. מרפאט. מתפקדת יותר כמו קופת חולים.
    1. יתרונות:
      1. אתה הולך לרופא מהרשימה שלהם ולא משלם, הם מתחשבנים איתו. חוסך כאב ראש של הגשת תביעה.
      2. כולל גם סל חיסונים.
    2. חסרונות:
      1. אתה מוגבל לרופא מהרשימה. אבל למי שיש וטרינר טוב קרוב שעובד איתם, זה סבבה. אבל לא תמיד יש.
      2. רוב הוטרינרים מציעים חבילת חיסונים כזו אחרת, צריך להשוות אם משתלם יותר או פחות.

אני עם חיותא מאז שטומי אצלי (אז היה פחות מבחר), ובגיל 7.5 כבר לא שווה לעבור (כי רוב החברות יסרבו לבטח כלב חדש מעל הגיל הזה), והם כבר החזירו לי אלפי שקלים, בכמה תביעות שונות.

• אהבתי 1
פורסם

נדחף לשאלה קטנה אם מישהו יודע - לכלב (בן 5) יש שן חלבית שצריך להוציא בהרדמה, מה הסיכוי שזה תחת הביטוח? (פניקס) 
נשמע לי כמו משהו שהם יגידו שהוא לא חירום או חרטא כלשהי 

בתאריך 8.6.2026 בשעה 11:49, outnex כתב:

חיותא 
בשלוש שנים הוחזר לי כ10 אלף והכל היה שטויות ולא מחלות או תאונות.

ואללה?! בדרך כלל חברות ביטוח קמצנים ומחזירים רק על 'מקרים קשים', מה לדוגמא השטויות? אשמח לדעת, אולי אעבור

פורסם

לא יודע אם זה מזל, או איך שהכלבים גדלים אצלי, או שמדובר בכלבי תערובת מאומצים שפחות בעייתיים מבחינה בריאותית - אבל אני ואשתי מגדלים כלבים כבר 30 שנה, כרגע יש לנו כלבה אחת, אבל היו לנו שנים של שניים ושלושה כלבים ביחד.

אף פעם לא עשינו ביטוח ומעולם לא הזדקקנו לטיפול וטרינרי שהיה מעבר לדברים קטנים כמו שחרור חסימת מעיים, ובכל השלושים שנה האלו אני יכול לספור פחות מעשר פעמים שהיינו אצל הוטרינר מעבר לחיסונים הרגילים, ומתוכם פעמיים היו לצורך הרדמה לצערי (בגילאי 17 ו-15 של הכלבים).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הביטוחים הם להוצאות רפואיות, לא רק למקרה חירום, הכלב לא צריך לגסוס בשביל שיהיה מקרה רלוונטי.

יכול להיות שטיפולי שיניים מניעתיים לא מכוסים אבל אם יש צורך רפואי להוציא את השן, סביר להניח שמכוסה, תעבור על הפוליסה ותראה בדיוק מה היא מכסה. 

לפני 34 דקות, RG1 כתב:

ואללה?! בדרך כלל חברות ביטוח קמצנים ומחזירים רק על 'מקרים קשים', מה לדוגמא השטויות? אשמח לדעת, אולי אעבור

קצת מוזר לי שעשית ביטוח בלי להבין מה הוא מכסה, ומחזיק בתפיסה כאילו באו לדפוק אותך.

לכל פוליסה יש פירוט של מה שהיא מכסה. אני קיבלתי החזרים על טיפול באבצס, שלשולים, הוצאת גידול קטן ועוד. סה״כ 5 תביעות, אחת מהן היתה רצינית ודרשה לא מעט בדיקות וטיולים, אבל אף אחת לא היתה מקרה חירום.

לפני 5 דקות, גור אדם כתב:

לא יודע אם זה מזל

לפני 5 דקות, גור אדם כתב:

לדברים קטנים כמו שחרור חסימת מעיים

רציתי להגיד ענין של מזל, אבל כנראה זה ענין של הגדרה, כי חסימת מעיים אינה ״דבר קטן״, היא דבר מסכן חיים.

יש גם אנשים שדוגלים בגישת ״מה שלא הורג מחשל״ (בתקווה שכל כלביכם נפטרו בשיבה טובה :-) ) ופחות נוטים ללכת לוטרינר על דברים לא חמורים, שחלקם אכן נפתרים לבד, אם כי יתכן שטיפול וטרינרי היה מקצר את ההחלמה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 7.6.2026 בשעה 15:55, falou כתב:

גודלן מעורב עם פירנאי, מה שמבטיח כלום ושומדבר, כי מדובר בשני גזעים שהם תכלס סותרים בתכונות. 

לא יודע לגבי ביטוח אבל דבר אחד בטוח. יהיה לה תיאבון בריא.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, Be roo כתב:

רציתי להגיד ענין של מזל, אבל כנראה זה ענין של הגדרה, כי חסימת מעיים אינה ״דבר קטן״, היא דבר מסכן חיים.

יכול להיות שלא קראתי לזה בשם הנכון... הוטרינר פשוט דחף את היד שלו למקום שבו השמש לא זורחת ופתר את הבעיה בחמש דקות...

• מצחיק 1
פורסם
לפני 22 דקות, גור אדם כתב:

הוטרינר פשוט דחף את היד שלו למקום שבו השמש לא זורחת ופתר את הבעיה בחמש דקות...

too many jokes...

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא יודע לגבי ביטוח אבל דבר אחד בטוח. יהיה לה תיאבון בריא.

כנראה גם מעורבת עם נינג׳ה 

image.thumb.png.d98c331e6f3fa7e6afbd8a5812f1f52b.png

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
בתאריך 9.6.2026 בשעה 17:08, falou כתב:

נינג׳ה

איחלתי לחייל בהצלחה. תחביא את השלטים של הטלוויזיה, כלב דומה אצל חבר בלע את הסוללות ב-3 מקרים שונים :lol:

--

אנחנו עשינו ביטוח בפניקס. בזמנו (לפני שנתיים בערך) היתה טבלה השוואתית שרצה בפייסבוק, לא יודע כמה היא רלוונטית היום.

אנחנו העדפנו להמשיך ללכת לוטרינר הקבוע שלנו ולשלם מנוי [עבור כלב במשקל שלנו (50), זה די משתלם] שמכסה חיסונים, כלבת וביקור ראשון חינם (שאינו קשור לחיסונים הקבועים).

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...