Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מקור ערבי ישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, דניאל1983 כתב:

באמריקה זה עובד מצויין ושם חיים אנשים מכול העולם.

האתוס הלאומי בארה"ב שונה לחלוטין מזה בישראל ולא סובב סביב זהות דתית או אתנית.

ככה שאני לא כ"כ בטוח מה אתה מנסה לראות בהשוואה שלך.

אבל בסדר, גלשת לפוליטיקה. יש לזה שרשור נפרד וזה גם לא מעניין כל כך לנהל עוד דיון גנרי על "צדק".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 39 דקות, דניאל1983 כתב:

לצערי העולם שבו אנחנו חיים הוא עולם אכזר ומי שצודק הוא החזק. זה תמיד היה ככה ולא ישתנה אף פעם.
לא חושב שקיימת מדינה בעולם שאף פעם לא לחמה עם שכניה על אדמה או משהו אחר.
אם אנחנו רוצים להישאר כאן ולא לעבור לשחות בים צריך לפעול נגד אויבינו מבחוץ ומבפנים.
ככה פעלו הטורקים וגם הבריטים בארץ.

אין לנו מדינה אחרת.

אף מדינה בעולם לא הייתה סובלת שנים מהשכנים בעזה ובלבנון וגם לא הייתה משאירה אזרחות למחבלים שחיים בינינו.
לפי דעתי זה פשוט אבסורד.

אמרתי לך, אתה רוצה דיון פוליטי - לא פה!

באת והתחלת לדבר על נרטיב שקרי וגירוש אתני.

עכשיו אתה אומר ״שהחזק צודק״ וזה מה יש (שזה פחות או יותר הנרטיב הנאצי, אבל שיהיה).

אז... מה קיבינימט אתה רוצה מהנרטיב הפלסטיני?!

אתה בצד החזק, שהוא לשיטתך (בהודעה האחרונה) הקובע, אז מה איכפת לך איזה סיפורים מספר מי ומה היו העובדות ההיסטוריות?ֿ

ועדיין לא ענית לי, אם אתה לא מציע גירוש אתני, אז למה כתבת שזה מה שאתה רוצה שיבוצע?

ואם כן, אז איך, בדיוק?

אבל, בדיוק!

לפני 17 דקות, דניאל1983 כתב:

באמריקה זה עובד מצויין ושם חיים אנשים מכול העולם.

ארה״ב היא לא מדינת לאום, היא מדינת כל אזרחיה. אין זיקה בין דת ולאום וזהות אתנית, לאזרחות. יש הפרדה של דת ממדינה.

אתה רוצה מדינת כל אזרחיה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, דניאל1983 כתב:

אני מציע גירוש אתני למחבלים ולמשפחותיהם.
איך בדיוק? ביטול אזרחות

מי דיבר על זה בכלל?

זה בכלל לא מה שכתבת בתחילת השרשור. אפילו לא קרוב.

פתאום אתה מדבר איתי על הפוליטיקה של מערכת הענישה הפלילית במדינת ישראל.

מה הקשר?!

אתה בעיקר נראה לי מאוד מבולבל ומאוד לא מכיר את ההיסטוריה. למשל, שישראל תמכה בתחילה בהקמת החמאס, כהתנגדות לאש״ף, שהעם האיראני הוא עם עתיק, מימי שחר ההיסטוריה (חלק גדול מדיני הטהרה ביהדות, אפשר לזהות במקור בדת הפרסית), אתה מבלבל בין איראן לחיזבאללה, בין מדינות, בין נרטיבים, בעובדות...

אני מבין שהעומק של היידע ההיסטורי שצריך לצבור הוא בלתי אפשרי לאדם אחד, אבל אם אתה רוצה להבין, תתחיל לעשות סדר, במקום כל פעם לקפוץ מעניין לעניין, כשעונים לך משהו שנוגד את מה שכתבת. במקום לנטוש את הנושא, תלמד אותו מכל הצדדים. אחרי זה תגבש דיעה.

אם אתה רוצה לדון על ענישת מחבלים, אז - כמו שכתבתי לך - לא פה.

פורסם
לפני 12 דקות, falou כתב:

אתה רוצה מדינת כל אזרחיה?

כן, מאוד, תודה.

על הדרך, שיהיה:

- שוויון מלא של כלל האזרחים ולא אזרחים בפני החוק, ללא תלות בלאום, דת, מגדר, והרקע הסוציו אקונומי

- שלטון שמשרת את האזרחים, ולא להיפך

- לאזרחים יש דרך ברורה להשפיע על אותו שלטון, ולהחליפו בעת הצורך.

אבל איפה אני ואיפה המציאות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 דקות, דניאל1983 כתב:

אני מציע גירוש אתני למחבלים ולמשפחותיהם.
איך בדיוק? ביטול אזרחות

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

חוזר על השאלה. גם ליהודים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מי דיבר על זה בכלל?
זה בכלל לא מה שכתבת בתחילת השרשור. אפילו לא קרוב.

פתאום אתה מדבר איתי על הפוליטיקה של מערכת הענישה הפלילית במדינת ישראל.
מה הקשר?!

אתה בעיקר נראה לי מאוד מבולבל ומאוד לא מכיר את ההיסטוריה. למשל, שישראל תמכה בתחילה בהקמת החמאס, כהתנגדות לאש״ף, שהעם האיראני הוא עם עתיק, מימי שחר ההיסטוריה (חלק גדול מדיני הטהרה ביהדות, אפשר לזהות במקור בדת הפרסית), אתה מבלבל בין איראן לחיזבאללה, בין מדינות, בין נרטיבים, בעובדות...

אני מבין שהעומק של היידע ההיסטורי שצריך לצבור הוא בלתי אפשרי לאדם אחד, אבל אם אתה רוצה להבין, תתחיל לעשות סדר, במקום כל פעם לקפוץ מעניין לעניין, כשעונים לך משהו שנוגד את מה שכתבת. במקום לנטוש את הנושא, תלמד אותו מכל הצדדים. אחרי זה תגבש דיעה.

אם אתה רוצה לדון על ענישת מחבלים, אז - כמו שכתבתי לך - לא פה.
טוב בוא נעזוב את הפוליטיקה ונחזור לשאלה המקורית שלי.
אני מבין שיש לך הרבה ידע בהיסטוריה, אז בבקשה תסביר לי מה המקור של ערבי ארץ ישראל?
העם יש דבר כזה עם פלסטיני?
לאום פלסטיני?

פורסם
לפני 1 דקה, דניאל1983 כתב:

תסביר לי מה המקור של ערבי ארץ ישראל?

ערביי ארץ ישראל מורכבים מכאלה שנולדו כאן (רובם צאצאי שבטים נודדים שחיו פה), שבטים נודדים מהמרחב שעם הזמן עברו ליישובי קבע וממהגרי עבודה שהובאו/באו לכאן מרחבי האימפריה ששלטה פה.

שים לב שלא מדובר על מהגרי עבודה כמו הסודאנים למזל אלא כמו חיפאי שיבר לגור בדימונה. זו הגירה בתוך האימפריה.

אל תשכח שגם אןסטרלחה היא מדינת מהגרים, רומניה מושבת עונשין ואפשר להמשיך עוד הרבה לפני שנגיע למעמד היהודים מחוץ לגבולות ארץ ישראל.

לפני 1 דקה, דניאל1983 כתב:

כן. 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, דניאל1983 כתב:

אני מבין שיש לך הרבה ידע בהיסטוריה, אז בבקשה תסביר לי מה המקור של ערבי ארץ ישראל?
לאום פלסטיני?

כבר הוסבר לך.

העם הפלסטיני- מומצא. גם העם היהודי. אז מה? גם סוריה ועירק וירדן. גם שבדיה ויפן וצרפת. גם כל התרבות האנושית - כל הפילוסופיה והאמנות והספרות. גם מכבי חיפה ומנצ'סטר יונייטד מומצאות ולא היו פה לפני מאתיים שנה - אז אין להן זכות להתקיים?

זה מצחיק שכל מה שאתה כותב כאן זה בדיוק תמונת מראה של הלוגיקה של אנשי שמאל רדיקלי, ושיקוף מדוייק של ויכוחים שאני מנהל עם האנשים האלה. הטיעון שלך, שהם מהגרים ולכן אין להם זכות להיות פה שומט את השטיח דווקא מתחת רגליך ורגלינו. להפך, ההבנה שכולנו פה מהגרים במידה כזו או אחרת - מוציאה את האויר מהבלון של הבלי הפוסט-קולוניאליזם שלהם, ולכן הם נלחמים בה עד חורמה - בדיוק כמוך...

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
חוזר על השאלה. גם ליהודים?
לאן תגרש יהודי?
לפי דעתי צריך לגרש רק את אלה שרוצים לפגוע ביהודים.
מעניין איך זה במדינות אחרות.
אני יודע שבמדינות אירופה מבטלים אזרחות למחבלים ופליטים מוסלמים שפגעו באזרחים. לא חושב שמגרשים ניאו נאצים או רדיקלים אחרים שעשו פיגועים נגד מוסלמים.

פורסם

אם אין לאן לגרש אז תוציא להורג.

בעצם כבר עשו את זה בהצלחה לא מבוטלת.

פורסם
לפני 24 דקות, דניאל1983 כתב:

לאן תגרש יהודי?

כמו שהצעת בעצמך, לארץ המקור של ההורים שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיום שהחלו בויכוח על "זכויות" ישנה הנחה בסיסית בצד היהודי , שהנרטיב שלנו הוא הוא הנכון.

הרי לאברהם נאמר "לזרעך אתן את הארץ הזו " וכו'  רק מה? זרעו הוא גם ישמעאל. והנה אחרי אלפי שנים יש מיליארד ישמעאלים (כחול אשר על שפת הים) וכ 20 מליון יהודים (תלוי איך סופרים) 

מכאן זה רק הולך ומסתבך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מציע לראות את הסידרה שנקראת "שיעור מולדת"  מציגה קצת יותר מסודר את רצף הארועים , מבלי לקחת צד.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

לאום פלסטיני?

המקור של כמעט כל ערבי ישראלי הוא שהוא נולד פה.

אם יש ״עם פלסטיני״, מן הסתם, אם יש לו ממשלה ויש לו נציגות באו״ם ויש לו שגריריות בעולם, אז יש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...