Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מקור ערבי ישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שונה ערבי יהודי שנולד במרוקו עיראק ושלל המדינות הללו ושומע מוזיקה עם אותו לחן, לעתים בערבית, ועם תרבות מאוד דומה, מערבי מוסלמי עם אותם מאפיינים? 

כל ההתעסקות באיפה נולדת, גבולות, תרבויות וכל זה זה הזוי. תתרכז במי נוח לך להיות איתו מי מתאים לך מבחינת האופי ומכל השאר תתרחק. אם האנושות הייתה פועלת בצורה הגיונית, שכל אחד מתחבר למי שנוח לו, ומשקיעה משאבים ביחד היינו מגיעים לשחקים חדשים. במקום זה כל אחד חושב שהוא יותר טוב בגלל שלל שטויות. 

פורסם

נקודת המבט שלי:
נניח וכל מי שאמר שזה שטח כבוש צודק.
אז אכן שטח כבוש, משמע נכבש, משמע הפסדם אותו, משמע הוא של מישהו אחר, מישהו אחר שכבש אותו במלחמה ובאבידות נפש אבל כבש!!

כמה מדינות החזירו שטחים כבושים כי ביקשו יפה?
פה אפילו לא מבקשים יפה
גם לא הוכיחו שזה היה שלהם מלכתכילה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• מעניין 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

זאת נקודת מבט ^ שאפשר לקרוא לה בצורה אחרת "כיבוד זכויות הצד המנצח". בטח יש לה שם מוגדר.

אני די נוטה לצדד בגישה הזאת בסך הכול, זה סוגר מראש הרבה ויכוחים... 

וזה מה שקרה גם באזור שלנו. זיקה היסטורית ועדוית היסטוריות יש למכביר, אולי יותר מכל מקום אחר בעולם, אבל הם לכשעצמם לא מקנים כלום. מה הקנה "זכות מעשית" להחליט מה קורה בשטח? הניצחון במלחמת העצמאות. הכרזנ על חלוקה באו"ם בלי ניצחון לא הייתה מובילה לכלום.

לא מעט עימותים עקובים מדם וממושכים התחילו דווקא מאיזה ניסיון לכופף צד / לרצות צד אחר באמצעים לא-צבאיים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שמדינת ישראל היא אחת מהמדינות הבודדות בעולם שבהן השלטון שהוא הצד החזק לא יכול או לא רוצה לעשות סדר עם מיעוט ערבי שהרבה יותר חלש.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם

טוב. 

מסתבר שפותש לא מצליח גם להבין את כללי הפורום ומתקשה להבחין בין דעותיו הפוליטיות לדיון בהיסטוריה. 

ננעל. 

• אהבתי 2
  • מעניין 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...