Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן אכן, למיטב הבנתי, המון צלמים חובבים ומקצועיים משתמשים בחברה הזו, בשל הפריקה הנמוכה שלה, ובנוסף עלות סבירה לאיכות גבוהה, זולות הם לא, אבל סביר בשל יחס תועלת תמורה.

פורסם
אתה מתכוון Eneloop, שהיא סדרה של סאניו בעלת פריקה נמוכה.

אכן סוללות מצויינות.

באמת תהיתי מדוע עולים כל כך יקר...

http://www.banggood.com/Sanyo-Eneloop-The-Third-Generation-AA-5--Rechargeable-Battery-4-Pcs-p-87510.html

כ5$ ליחידה... אני בינתיים מיסתפק בTurnigy AA LSD 2400mAh שעולים פחות משליש ובעלי קיבולת אמיתית של 2400 וגם פריקה נמוכה, אבל אולי הם יחזיקו פחות זמן מעמד.

מעניין..

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
היי, יש לי את הסוללה הנ"ל שנקנתה ביותר מפי 2 כסף- כשלא היה אף אחד שהסכים לשלוח לארץ. עזרה לי בשטח, בבית ואפילו לקחתי אותה איתי לחו"ל. ממליץ לך מאוד.

היי

וזה מתאים לגלקסי S? איך הסוללה? ספר קצת..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הגאדג׳ט שעשה לי את זה הכי לאחרונה היה מתאם BT למערכת התקשורת ברכב שלי.

במקור הרכב הגיע עם עריסה למכשיר סלולר (נוקיה מיושן) וכאשר חיברת להריסה את אותו מכשיר נוקיה היה לך בעצם דיבורית ברכב.

החיסרון היה שאין BT מובנה.

הרבה חפירות באינטרנט הביאו אותי לחברה בשם ViseeO שמייצרת מתאמי BT יעודיים לרכב שלי.

המתאם בצורה של מכשיר סלולר של נוקיה, פשוט מחברים אותו לעריסת הסלולר המקורית ברכב ו.....זהו, יש לך BT פעיל שמסונכרן עם החייגן והתצוגה שבלוח השעונים ובתצוגת המידע לנהג וכן מסנכרן לרכב את רשימות אנשי הקשר ודואג שהכל יפעל בנוחות גם דרך כפתורי השליטה בהגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עוד משהו חמוד להקל על החיים- במיוחד לאנשים שמיתקשים ליפתוח צינצנות (מבוגרים, בעלי מוגבלויות)

פתיחה בלחיצת כפתור :-)

SKU062006%20(5).jpg

http://www.banggood.com/Wholesale-Convenient-Automatic-Electric-Bottle-Opener-Kitchen-Tool-Supplies-p-64678.html?p=2O09152737382013098T

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מאחר ואני מאוד מינימליסטי חיפשתי את הדרך לצאת מהבית עם כמה שפחות דברים עלי

לכן אינני מסתובב עם DOKים למיניהם ואפילו את הכסף הקטן הוצאתי מהלקסיקון, פשוט לא מתעסק בזה ולכן עברתי להמצאה הבאה שעולה 3$, בצד אחד מחזיקה שטרות ובצד השני את הכרטיסים

slimclips-500x500.jpeg

מאז המח שלי התחיל לעבוד עוד יותר על מינימלסטיות ואז החלטתי שאני יוצא רק עם כרטיס אשראי אחד ורשיון נהיגה, משתמש כמה שפחות בשטרות ואת כל זה משלב עם הסלולרי

אז הקליפס הלך לארגז הפרופס והנרתיק החליף את כל העסק וזה גם מגן על הטלפון:

m3_q93aezeZWC9lBl_ABpdA.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מאחר ואני מאוד מינימליסטי חיפשתי את הדרך לצאת מהבית עם כמה שפחות דברים עלי

אז הקליפס הלך לארגז הפרופס והנרתיק החליף את כל העסק וזה גם מגן על הטלפון:

אתה גר ברנו? או במילים אחרות, מה עושים עם המפתחות?

פורסם

1. לא כל יציאה מהבית זה עם רכב

2. גם אם כן אז רק מפתח משורשר לשלט

פורסם

אבל צריך לנעול את הבית, או לפתוח אותו כשחוזרים? (1)

מה עם האינטרקום? (2)

החדר בעבודה (3)

מפתח של אמא, לחירום (4)

וגם שלט.

זה מחורר כיסים, לפעמים דוקר וזה גם מנפח את הכיס. אוףףף.

פורסם

כל אחד והמפתחות שלו

אצלי יש קודנים

פורסם
אבל צריך לנעול את הבית, או לפתוח אותו כשחוזרים? (1)

מה עם האינטרקום? (2)

החדר בעבודה (3)

מפתח של אמא, לחירום (4)

וגם שלט.

זה מחורר כיסים, לפעמים דוקר וזה גם מנפח את הכיס. אוףףף.

בשביל זה יש צרור כמו של שרת באוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה הפך לדיון על סוללות :)

יש עוד משהו חוץ מזה? אני אוסיף עוד משלי:

חיפשתי דיבורית בלוטוט' קטנה קטנה, וזה מה שקניתי:

Mini-Stylish-R6250-Common-Mono-Bluetooth-Headset-Black_320x320.jpg?1368859055

מגן מטען כולל רמקולים, מטעין בערך 80 אחוז נוספים ובעל כפתור שמעביר את האודיו לרמקולים שמובנים במגן:

13455510170.jpg

מצית חשמלית, מטעינים דרך USB ופשוט בהפעלה מתחממת ספירלה (כמו ברכב) ונגמר הסיפור, לא צריך לדאוג מגז שנגמר ורוחות ומבולים לא יעצרו אותה מלעבוד:

slighter-usb-rechargeable-electric-lighter.jpeg

• תוכן חדש...