Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

hwgeek,

יש המלצה למטען איכותי עבור הסוללות 18650 של פנסוניק? הרי ידוע שסוללה טובה תלויה גם במטען טוב..

ואם אפשר, שיהיה עם שקע אירופאי (ישראלי) ללא מתאמים.

החלטתי להזמין את המטען ב29.5 דולר שעם ה3 סוללות שפירסמת פה+ 2 סוללות נוספות לפנסי הלד שיש לי בשימוש (15.7 דולר).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן בוודאי, ואז אם יש לך סוללה 18650 אכותית משלך אן תיקנה לפחות סוללת פנסוניק מקורית של 3400MAH אמיתי ואז אתה תקבל כעד כ2 טעינות מלאות לכל מכשיר סלולארי.

עכשיו ראיתי שיש גם קייס ל2 סוללות שאמור ליהיות אכותי יותר מבחינת המטען- לא מכיר את החברה לכן תנסה לימצוא עליו מידה, הוא לא זול וביחד עם 2 סוללות פנסוניק יעלה לך 29$ למטען 6800MAH אמיתי.

-עידכון קטן:

מצאתי ביקורת מיקצועית על מטען:

http://budgetlightforum.com/node/22752

למבינים בגראפים- תנו פרשנות :-).

והמחיר- מצאתי אחלה דיל! מטען הזה בגירסת 3 סוללות פנסוניק סה"כ 10200MAH ב29$!

https://www.fasttech.com/products/0/10002784/1381300-enb-enb-tri18650-1a-3-18650-li-ion-battery-usb

יש לי שאלה- מה הגודל של הדבר הזה? והאם יש עוד שימושים לבטריה הזו של פנסוניק? (האם היא זהה לבטריה אצבע סטנדרטית?)

אם לא- מה הייתרון של קייס כזה על פני שאר הPOWER BANK שבאים סגורים?

פורסם

זו סוללה בגודל מיוחד- כשמו כן הוא 18650 : קוטר 18 אורך 650.

זהו גודל שבעיקר נימצא בסוללות של מחשבים ניידים ופנסי LED.

היתרון בקייס כזה הוא שאתה יודע מה התכולה האמיתית שלו ולא קונה חתול בשק.

אם תירצה מוצר סגור שהצהרת הקיבולת עליו נכונה באמת תיפרד מסכום כפול לפחות- ואם זה קייס זול ללא שם מוכר אתה יכול לקבל בין 30~60 אחוז מהקיבולת הרשומה על המוצר ואז זה סתם יוצא בסופו של דבר יקר יותר.

hwgeek,

יש המלצה למטען איכותי עבור הסוללות 18650 של פנסוניק? הרי ידוע שסוללה טובה תלויה גם במטען טוב..

ואם אפשר, שיהיה עם שקע אירופאי (ישראלי) ללא מתאמים.

החלטתי להזמין את המטען ב29.5 דולר שעם ה3 סוללות שפירסמת פה+ 2 סוללות נוספות לפנסי הלד שיש לי בשימוש (15.7 דולר).

האמת שאין לי ממש המלצה על מוצר שאני מכיר- אבל ניראה לי אתה אמור לחפש במטענים של פנסי הלד- ששם זה נפוץ.

אני מכיר רק את המטען הדיגיטלי כמו הIMAX ואחרים- אבל זה סתם הרבה חוטים למי שמחפש פיתרון פשוט וקטן להטענת סוללה ספציפית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם בנוסף לקייס הזה אני צריך לרכוש מטען לסוללה הזו, או שאפשר לטעון את הסוללות בתוך הקייס עצמו?

פורסם
כן בוודאי, ואז אם יש לך סוללה 18650 אכותית משלך אן תיקנה לפחות סוללת פנסוניק מקורית של 3400MAH אמיתי ואז אתה תקבל כעד כ2 טעינות מלאות לכל מכשיר סלולארי.

עכשיו ראיתי שיש גם קייס ל2 סוללות שאמור ליהיות אכותי יותר מבחינת המטען- לא מכיר את החברה לכן תנסה לימצוא עליו מידה, הוא לא זול וביחד עם 2 סוללות פנסוניק יעלה לך 29$ למטען 6800MAH אמיתי.

-עידכון קטן:

מצאתי ביקורת מיקצועית על מטען:

http://budgetlightforum.com/node/22752

למבינים בגראפים- תנו פרשנות :-).

והמחיר- מצאתי אחלה דיל! מטען הזה בגירסת 3 סוללות פנסוניק סה"כ 10200MAH ב29$!

https://www.fasttech.com/products/0/10002784/1381300-enb-enb-tri18650-1a-3-18650-li-ion-battery-usb

האם המטען הזה שהוא בעל 3 סוללות פנימיות, האם בחיפור מכשיר נייד, האנרגייה שהמכשיר(הפלאפון) יקבל מהמטען הזה היא מאותם 3 סוללות בו זמנית? ועוד שאלה: את המטען עם הסוללות אני יכול לטעון אם קבל מיקרו יואסבי, הבנתי נכון?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

תיקרא את הביקורת שנתנו על גירסת ה2 סוללות למטען- אם אני לא טועה הוא יכול לעבוד גם עם סוללה אחת אלב לא מומלץ מבחינת הביצועים, וגם ניראה לי הוא כתב שהמטען תומך בטעינה משולבת- כלומר שהמטען מחובר לחשמל לצורך טעינה- הוא עדיין יכול להמשיך להטעים את הסוללות, ואכן טעינת הקייס מיתבצעת באמצעות מטען עם מיקרוUSB של הפלא/טאבלט כמו בתמונות .

נמטען שמטעין את המכשיר שלכם יכול לנטעין גם אותו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תיקרא את הביקורת שנתנו על גירסת ה2 סוללות למטען- אם אני לא טועה הוא יכול לעבוד גם עם סוללה אחת אלב לא מומלץ מבחינת הביצועים, וגם ניראה לי הוא כתב שהמטען תומך בטעינה משולבת- כלומר שהמטען מחובר לחשמל לצורך טעינה- הוא עדיין יכול להמשיך להטעים את הסוללות, ואכן טעינת הקייס מיתבצעת באמצעות מטען עם מיקרוUSB של הפלא/טאבלט כמו בתמונות .

נמטען שמטעין את המכשיר שלכם יכול לנטעין גם אותו.

הבנתי שהמטען של ה3 סוללות עדיף מכל הבחינות

ולגבי מה שכתבת, אתה בטוח שניתן להטעין אותו עם קבל יואסבי רגיל? כי ראיתי שכתוב על היציאת יואסבי שלו AUT

ועל המיני יואסבי IN

אני מת להזמין אותו, רק חשוב שאהיה מודע לכל התכונות שלו

פורסם

חיבור הUSB הרגיל זה היציעה למכשיר סלולארי, חיבור הקטן זה הכניסה שדרכו אתה מטעין את הכייס עצמו באמצעות מטען עם חיבור כבל USB כמו שיש לכל המכשירים - ממש כמו שרשום.

אכן גירסת ה3 סוללות עדיפה על ה2 במידה ואין בעיית גודל.

גירסת ה2 סוללות הבאתי בתור קבלת מידע על סוג הכייס/הרכיבים/ביצועי טעינה וכו'- מי שמבין בזה בטוח יוכל גם לתת חוות דעת, והעיקר שזה לא זבל סיני לא איכותי.

פורסם

הזמנתי מכונית קטנה על שלט, למה? ככה :-D

בנוגע למטענים, מה רע במטענים של ANKER, מניסיון של חבר הוא אומר שזה מוצר נהדר, וה10000MAH מצוין ומחזיק מעמד נהדר. (בשיא שלו 6 טעינות של אייפון 5 והיה לANKER עוד מיץ, הוא פשוט חזר הביתה אז הוא הטעין אותו כבר)

פורסם

שכנעת אותי, הזמנתי =]

אחלה דבר למילואים

פורסם
הזמנתי מכונית קטנה על שלט, למה? ככה :-D

בנוגע למטענים, מה רע במטענים של ANKER, מניסיון של חבר הוא אומר שזה מוצר נהדר, וה10000MAH מצוין ומחזיק מעמד נהדר. (בשיא שלו 6 טעינות של אייפון 5 והיה לANKER עוד מיץ, הוא פשוט חזר הביתה אז הוא הטעין אותו כבר)

כמה עולה המטען המקורי של אנקר ל10AH מהחנות הרישמית - ?.

כאן זה 29$.

פורסם

בוקר טוב לכולם :-)

זהירות התגובה הזו הולכת לעלות לכם כסף :lol:

קצת צעצועים למבוגרים שבינינו :

מכונית פיצית על שלט רחוק שמספקת המון כיף לכל גיל -מגיעה עם שלט נוח וטוב יותר ולפי הסוף בוידאו הוא מראה שהוא בלתי שביר :twisted: .

z301-mini-rc-car-super-speed-24g-4-channel-.jpg

eP0EnKMHdzM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

5361yXwWEUg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינק- שימו לב למחירים במקומות אחרים!

פורסם

אין לי כבר כסף בפייפאל! 500 ש"ח "התאדו" על מוצרי דיטיילינג, ועוד כמה דולרים על פיצ'יפקעס.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא בדיוק גאדג'ט, אבל המוצר הזה הקל עלי המון.

אני לוקח איתי את הכלב די הרבה ברכב, הוא היה קופץ ומלקק באמצע נסיעה, מה שבאמת היה מסוכן בחלק מן הפעמים.

חגורת כלב שמתחברת לקליפס החגורת בטיחות ברכב.

http://www.ebay.com/itm/Cat-Dog-Pet-Safety-Seatbelt-for-Car-Vehicle-Seat-Belt-Adjustable-Harness-Lead-/360638961499?pt=LH_DefaultDomain_2&var=630140557348&hash=item53f7c1d75b

עכשיו רק נשאר למצוא פתרון לשכבת השערות שהמושבים האחוריים ברכב גידלו.

poa016524-4.jpg

• תוכן חדש...