Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר קישור?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את המוצר אבל אם כבר אולי זה יעזור- בבנג_טוב זה עולה זול יותר .

תעדכנו שיגיעה ואולי אזמין גם למישפחה .

נ.ב: אני מישתגע, קניתי עכבר חוטי של SIGMA כי האלחוטי נידפק, כמה קשה זה לייצר עכבר חוטי פשוט שיעבוד ב2013? מיסתבר שקשה מאוד! אפילו ב35 שקל העכבר דפוק וכל פעם דופק לי כפתור ימני לפנים ומביא אותי למקומות מוזרים! LOL.

רק שיגיעה העכבר האלחוטי מסין ואתן לכם תמונה ייפה מניתוח לב פתוח לעכבר המסריח חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי קיבלתי את הסוללה החיצונית שהזמנתי anker e5 15000mAh יש לי שאלה אפשר להשתמש בה איך שהיא או להטעין עד 100% ורק אז להשתמש בה?

פורסם

בעקרון לא אמור ליהיות בעיה- לא מדובר פה על סוללות NIMH וכו', אבל בכל מיקרה את הקיבולת המקסימלית תקבל רק אחרי מספר מחזורי פריקה וטעינה.

בינתיים תישתמש ותטעין בהזדמנות- תיתחדש!

תן סקירה אחרי תקופת שימוש למה טעינות היא מספיקה :wink: .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שמתי לב שזמן ההטענה ממצב של 65% שככה זה הגיע ל 100% הוא ארוך מאוד מעל לשעה וחצי ועדיין ממשיך לספור יש המלצה איך להאיץ את ההטענה? (לקראת המילואים שיש מחר)

פורסם

גם אצלי במצב מסויים הוא כבר לא סוחב בעלייה.

שעה וחצי הוא מטעין 59-97 אחוז.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
כזו, היא סבבה לגמרי. הטענתי איתה היום את הפלאפון(59-97 אחוז),אייפוד שהיה חצי ריק עד לטעינה מלאה ואת הדיבורית בלוטוס הניידת שלי,שגם אותה לא הטענתי כבר המון זמן. לא ברור לי למה את האייפוד זה הטעין טעינה מלאה ואת הפלאפון זה לא הצליח. גם להטעין את הפלאפון זה סיפור של שעה וקצת. זה טוב לטיולי אופניים שאני מנווט עם ה GPS,ונגמרת הסוללה מהר וככה זה כל הזמן "בחשמל" ואני מנווט תוך כדי.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שאני אבין- מה אתם מטעינים? את המטען עצמו או מהמטען את המכשיר?

אם אתם מטעינים את המטען - באיזה מטען אתם מישתמשים? כמה MAH? ואם איזה כבל טעינה?

פורסם

מטעין מהסוללת גיבוי את הפלאפון ואת כל הרשימה שרשמתי.(פלאפון(59-97 אחוז),אייפוד שהיה חצי ריק עד לטעינה מלאה ואת הדיבורית בלוטוס הניידת שלי) הפעם האחרונה שהטענתי את הסוללת גיבוי הייתה עם מטען קיר מקורי של סמסונג 5V 1A. זה נטען תוך כמעט 3 שעות. עכשיו אני מטעין את הסוללת גיבוי דרך המחשב(5V 500mah) שלפי ההוראות יצרן של הסוללה,הטענה מלאה צריכה לקחת בין 7-8 שעות.

ברור לי שהסוללה הזו היא לא תחליף של טעינה מהשקע בקיר,זה פשוט נותן עוד בוסט כוח לזמן מה עד שניתן להטעין את המוצרים הניידים. בקרוב טס לחו"ל ונראה לי שזה ישמש אותי לא רע. אני סקרן מאוד בנוגע למתח של הסוללה,מחר(בתקווה שאספיק) הולך להשאיל מחבר רב מודד כדי לבדוק כמה מתח יש לסוללה,האם זה באמת 5V או קצת פחות.

פורסם
אני מטעין את הסוללה שקניתי עם המטען של הפלאפון שלי LG G2 5.0V=1.8A

זה נורמאלי, אם אכן מדובר על קיבולת אמיתית של 15AH זה יכול לקחת לך אפילו 10 שעות לטעינה מלאה עם המטען הזה,

זה בהנחה והמטען מסוגל לקבל 1.8A והכבל טעינה תומך בזה.

הבעיה עם סוללות הגיבוי האלה שתהליך המרת המתח הוא בעל יעילות של כ80% ~85%, לכן מקיבולת של 15AH מקבלים כ12AH,

אני חושב שזה תקף לטעינה גם שביגלל הביזבוז הטעינה עורכת יותר.

בכל מיקרה למי שצריך- יש כבל טעינה מיוחד שתומך בטעינה מהירה Qualcomm quick charge compatible(רק בטעינה לא העברת נתונים!):

http://www.fasttech.com/product/1355900

אני הזמנתי ונישלח תוך יום.

פורסם

אזהרה לכל מי שמזמין סוללות מאליאקספרס וכו'- כמו שציינתי מקודם לגבי הזמנת סוללות NIMH AA/AAA מאלי בכ49$:

המוכר ציין מישלוח רגיל של סין/HK אבל בפועל לאחר ההזמנה הוא שלח דרך פדקס ללא התראה- כמו שחששתי והזהרתי את אחי, היום הוא קיבל טלפון מנציגה חמודה שהודיעה לו חגיגית להכין תשלום סימלי של 160 ש"ח! - למה? ככה!

בינתיים אחי מסרב לקבל את המישלוח כי זה ממש לא באשמתו(המוכר אשם ששלח בפדקס) וגם זה אפילו לא עבר את ה50$ (שלא נדבר שההגבלה היא 75$) ועדיין הם רוצים כסף.

מה שמוזר שהמוכר כניראה היה ממש דביל וניבהל מעניין הסוללות אפילו שלא מדובר בליטיום ושלח בפדקס(לא הסוד המהיר, לקח כמו מישלוח רגיל מסין)

אז תיזהרו אם פיתאום שולחים לכם בפדקס ללא התראה!.

פורסם

עוד גאדג'ט מעניין למי שרוצה לדעת מה המתח וזרם הטעינה של המכשיר שלו ממקורות וכבלים שונים :-) :

images?q=tbn:ANd9GcRuHGS3c0d7ZbRJXTjvLYlW173i5O9JaxZIKR_NRoWG4wmzZn531g

לינק לאיביי:

• תוכן חדש...