Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, high way כתב:

צינור אחורי למשאבת מים

כן, בדיוק היום ראיתי סרטון של המנוע הזה כשהוא מחוץ לרכב. קצת מוזר שטוענים שיש נזילה גם משם וגם מהתרמוסטט, כאילו מ-2 מקומות שונים, אבל גם אם זה למען תחזוקה מונעת סבבה.

לפי הסרטון שאני מצרף, כשהמנוע נמצא מחוץ לרכב, זה לא בעיה להחליף. אבל בגלל הגישה זה נהיה בעיה. 

למכונאי מנוסה להחליף טרמוסטט להוציא מצבר, להוציא מגש, להוציא פילטר אוויר, בית פילטר אוויר, להוציא טרמוסטט אחרי ניתוק 5-6 צינורות, החזרה, חיבור, וצינור אחורי לעולם לא אמור לקחת יותר מ-3 שעות. אז להגיד לי בתחילת היום שזה יקח מ-8 עד 15 זה לא משהו שאתה עושה למישהו שהחליף לבד נוזל קירור ואמר לך את זה. איך שהתיישבתי הבנתי את הטעות שעשיתי שהאמנתי לזה, נזכרתי שלוקח גג שעתיים להחליף טרמוסטט, וצינור לא יותר משעה.

זה הסרטון - כמה זה קל כשהמנוע בחוץ:

לפני 12 דקות, high way כתב:

עם השחלה של הצינור לפתח המשאבה על עיוור

לא חייב על עיוור, יש לי ואני חושב שיש גם להם, מין מראה כזו על סטיק שאפשר לראות מה עושים שם (קיבלתי את שלי מעליאקספרס לפי כמה שבועות) . אבל כן, זה לא קל. תודה להם אחרי הכל.

בנוסף, הוא הזיז את המנוע עם התושבות והכל, גם משהו שאני לא יודע לעשות. לא יודע להרים את המנוע מאגן השמן עם ג'ק עגלה ולהזיז את המנוע קצת.

אני אף פעם לא עשיתי עבודה עם המראה. כל מה שעשיתי ראיתי. אבל לא למדתי שנייה מכונאות, הכל יוטיוב.

כשאני בא למוסך אני יודע שיש בעל מקצוע שידאג לי. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לאחר שנהגתי מעל 2000 ק"מ התקלה נפתרה בוודאות.

מציע לכל מי שיש לו מנוע פרינס עם או בלי טורבו להעיר עם פנס לאיזור בית הטרמוסטט מדי פעם, אצלי היה רטוב, אבל חשבתי שמדובר בנזילות שמן קלות.

מי שזוכר, נרשמתי לפורום כי מוסך ניסה להסביר לי שיש לי נזילות שמן בין המנוע לגיר ולכן רטוב שם. ככה שיש מצב שהנזילה הקטנה של נוזל הקירור התחילה עוד אז.

בקיצור, מי שיכול - לא להתעצל ולא לחשוש ולהרים את המצבר ואת המגש, יש סרטונים ביוטיוב. את המגש מסירים עם מברג בוקסה 10 מ"מ.

ייתכן שגם להעיר לשם, או לסחרר במערכת "דיו UV" יכול לסייע. אפילו לחסוך את ההוצאה של המצבר והמגש (הלחיץ אותי לעשות את זה, ועשיתי דברים יותר מסובכים)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...