Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט כיס האוניברסלי שהזמנתי הגיע בשבוע שעבר, לא הספקתי לעדכן.

עובד עם רוב הטלווזיות, לסמסונגים הוא מתחבר בשניות.

לעומת זאת הזמנתי תיק מאיביי יום לפניו שעדיין לא הגיע אלי, מה עושים כשחבילה לא מגיעה? ישר רצים לפייפאל לבטל תשלום או שמדברים עם המוכר קודם?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
hwgeek,אתה יסודי! אני לא הצלחתי לפתוח את זה,ופרשתי. עכשיו אני מתלבט עם להזמין את האנקר שהצעתי בתחילת השרשור. 5600 אמיתיים(כפי שהם אומרים) ומוצר שיש עליו ביקורות מאוד טובות.

אצלי הוא לא מתנתק,הוא פשוט מטעין מאוד לאט. אחרי שאני הייתי מוציא אותו מהפלאג אחוזי הסוללה בפלאפון היו יורדים מהר,כאילו שהטעינה הייתה באמפר מאוד נמוך או בזרם חלש.

אם היה לך דרך ליבדוק את הטעינה במכשיר זה היה עוזר, בכל מיקרה המטען מאוד בררן בכבל הטעינה, יש לי את הכבל המקורי שהגיעה איתו ועוד אחד דומה שהגיעה עם סוללה אחרת ושניהם גרועים מאוד ובקושי מטעינים -גם המתח הוא כ4V בימקום 4.988V עם הכבל המקורי של הפלא שלי שמטעין יחסית כמו דרך הUSB במחשב (אני בודק במצב מהנדס במכשיר) אולי הסוללה לא מטעינה מהר אבל לפחות היא מטעינה בקצב סביר, כניראה אצלך או שהביפנוכו שונה או הכבל בעייתי.

מקווה שאנחנו נקבל השבוע את הכבל שהיזמנו יחד. אולי זה ישפר את הטעינה.

אז אולי אצלך זה בעיקר ביגלל הכבל?

השלט כיס האוניברסלי שהזמנתי הגיע בשבוע שעבר, לא הספקתי לעדכן.

עובד עם רוב הטלווזיות, לסמסונגים הוא מתחבר בשניות.

לעומת זאת הזמנתי תיק מאיביי יום לפניו שעדיין לא הגיע אלי, מה עושים כשחבילה לא מגיעה? ישר רצים לפייפאל לבטל תשלום או שמדברים עם המוכר קודם?

סחתן! תזכיר לי מה הלינק שהזמנת מימנו- אולי אזמין גם.

תיראה כל עוד לא עבר 45 יום תישאל את המוכר, ביום ה40 ממליצים ליפתוח קייס באייבי ואם התשובה של המוכר לא משכנעת הבנתי שביום ה44 עושים את התביעה או איך שקורים לזה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נסיון קצר שהיה לי השבוע - מוצר שהוזמן בסוף ספטמבר ולא הגיע. פתחתי קייס באיביי ביום ה-42, תוך יומיים הכסף הושב לחשבון האשראי שלי. כמובן שהפסדתי שקל בגלל שינויי שער הדולר מיום הזמנה עד יום הזיכוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שבוע בערך הזמנתי זיוף של דיבורית BUDDY באלי אקספרס ב 18 דולר. אם אתה מוכן לחכות קצת(ותזכיר לי עוד שלושה שבועות בערך), אתן רשמים.

יש חוות דעת ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

טוב לצערי הPB של ה5600MAH שלי הוא זבל, מה שבטוח הוא שהוא לא תקין, כל כמה דקות עושה הפסקה בטעינות ומטעין סופר לאט :-)

נימאס לי.... שלב הבא אני אחבר מעגל טעינה איכותי לסוללת ליפו ענקית של טיסנים- אין לי כוח יותר,

סוללה שניה שמגיעה מקולקלת....

:-(.

כולה רציתי סוללת גיבוי קטנה שיטעין טעינה מלאה את ה1500MAH של הפלא שלי... מה כבר ביקשתי :-).

מה שמצחיק הוא שיש לי פה סוללה ב4$ שמעגל הטעינה שלה נותן בראש ומטעין פי 2 יותר מהר מהמטען המקורי שלי, אז אני לא מבין מה דפוק במעגל הטעינה הזה שניראה הרבה יותר איכותי ומורכב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מחזק את דבריך!

גם אני רציתי סוללת גיבוי שתחזיק לי את הפלאפון קצת יותר. לפחות ניסינו את הצייניז שיט הזה! :lol:

עכשיו הדילמה בין האנקר 5600(האמיתיים,כפי שהם אומרים) לבין האנקר היותר רציני E5 (קישור) שחבר פורום eladbe,הציע אותה והמליץ בחום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האמת הכי מעניין ניראה לי הגירסאות שמגיעות עם כבל מובנה, ככה לא צריך ליסחוב בצורה מסורבלת את הכבל בנמיפרד או לאבד.

אני עדיין מיתלבט ואולי בכל זאת אזמין את המטען DIY של ENB + 2 סוללות פנסוניק.

לפחות עליו יש ביקורות מלאות ומידע חיובי + בקרת טעינה של Seiko היפנית.

יוצא יותר יקר מFASTTECH אבל לפחות אני בטוח שזה ישלח ויגיעה מהר עד שהבלאגן אצלם עם הדואר יסתדר.

את האנקר אני לא קונה כי ההבדל במחיר ממש משמעותי ויקר לי, במיוחד שיש אפשרות ליקנות סוללות מקוריות של פנסוניק בניפרד וכו'.

אעדכן אחרי שיזכו אותי מה אזמין.

את הPB הזה אני אשתמש בתור פנס לד שלא ניגמר :-)

פורסם

למה של השתי סוללות? לא עדיף של השלוש? המטען של ה enb

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אכן ה3 עדיף אבל אין באתר שאי מזמין, את הכבל מFASTTRCH עדיין לא קיבלתי, אבדוק מה קורה איתם והדואר ואולי אזמין רק את הENB בלי הסוללות למעבר חלק בדואר.

יש לי פה כמה סוללות 18650, אז ניראה לי אפילו בינתיים לא אצטרך ליקנות חדשות, בהמשך מקסימים אזמים את הפנסוניק/סמסונג/סאניו.

פורסם

הזמנתי לפני כחודש (בתאריך 12.10) מטען ENB של 3 סוללות פנסוניק (מהקישור שפורסם פה במבצע של מטען 3 סוללות ב29.9 דולר)+ 2 סוללות פנסוניק רזרבה (סה"כ 5 סוללות).

היום לצערי התבשר לי שהחבילה הוחזרה לשולח (בגלל המדיניות החדשה של הונג- קונג עם משלוחי סוללות ליתיום בדואר) וזוכיתי במלוא הסכום.

זו לא הפעם הראשונה שהזמנתי מוצר ליתיום בחודשיים האחרונים וששליחתו בוטלה (לפי מספר המעקב הוא בהתחלה שובץ למשלוח לארץ ואז הוחזר לשולח). מה יש להם עם העניין? זה מסוכן או מה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא יודע מה יש פיתאום לדואר הסיני, הם באו להם בהפתעה וכל החנויות חטפו מהמהלך וכמובן הצרכנים מסביב לעולם.

אבל חלק מהחנויות אמרו לי שזה מהלך זמני שבסוף יגמר ויחזרו לישלוח סוללות בדואר סין/הונג קונג.

אם אני לא טועה מי שמזמין בזמן האחרון אחרי שהם מודעים למצב הם כבר שולחים בדואר אחר שלא יהיו בעיות , למשל את הסוללה הניטענת שהזמנתי מבנגגוד לא הוספתי כסף למישלוח רשום שאמור היה ליהיות שבדיה ודאגתי מהסיפור, לבסוף מיתברר שמראש הם דאגו לזה ושלחו לי דרך דואר סינגפור (ORIGIN SG).

גם אני רוצה להזמין את הקיט הזה ופשוט אין לי כוח אם ביגלל הבלאגן שם המישלוח יתעקב וכו'.

אני רגוע יותר שאני יודע שיש לי סוללות מקוריות של פנסוניק מאשר PB שאין לי מושג מה יש בפנים וזו הסיבה שאני רוצה ללכת על זה.

נ.ב- שמתם לב שהמחיר של הקיט עלה? כעת הוא קצת מעל 30$ :-(.

לפחות רואים שהאתר אמין ודואג לפצות את הלקוחות (אכלו אותה חזק לפי מה שרואים בפורומים)

נ.ב- יש מצב שאתה בכל זאת תקבל את המטען :-), היו מיקרים והם מבקשים בפורום שלהם לעדכן אותם במידה וזה קורה :-o .

פורסם

אני רכשתי את ה ANKOR E05,

15,000 MAH , איכות מעולה, קצת כבד, אבל זה בתיק אז למי אכפת

הכי טוב שהצלחתי להגיע מטעינה מלאה שלו, הוא 5 טעינות מלאות (3-4% ל 100%) של אייפון 5, וטעינה אחת מלאה (0% ל 100%, ישב במגירה הרבה זמן) של IPAD 3 - כשאז הוא הראה שהוא בפחות מ 25% מהקפסיטי שלו.

סה"כ אני מאוד מרוצה, טעינה אחת תספיק לי להרבה מקרי "שיט שכחתי להטעין"

נקנה מכאן:

http://www.ebay.com/itm/321157964825

ללא מכס, לקח לזה 8 ימים להגיע, סה"כ עלה לי קצת פחות מ 70$ כולל משלוח.

פורסם

hwgeek,מה אתה מזמין בסוף?

אני רוצה את המטען עם ה3 סוללות,אבל אחרי הסיפור של ya_pl אני קצת חושש. אני צריך את זה בקרוב מאוד ולא בא לי פאשלות.

ומצד שני יש את האנקר של שניר, הוא יותר יקר ואולי גם יותר טוב.

מה ממליצים?

פורסם

אולי תיקנה פשוט קיבולת נמוכה יותר של אנקר בהתאם לתקציב? לדעתי 15AH זה עובר קיל בתור סוללת גיבוי :-) הוא כל כך גדול שלפעמים אפשר לישכוח להטעין אותו ביגלל זה :wink: .

אני רואה שסביב ה100 ש"ח יש להם 8.4AH שזה סבבה לדעתי ואם זה מגיע מארה"ב בתוך שבוע זה ביכלל פצצה .

אני כרגע בהידברות עם בנגגוד שיחזירו לי הכסף על הPB הזה(גם על הקודם זיכו אותי) ואחר כך אחליט.

פורסם

על שלי המוכר הציע להחזיר 6 דולר, סביר.

מה זה ה8.4?

אז אם ככה, אז מה שעכשיו אני מתלבט האם לרכוש את האנקר 5600 המקורי.

• תוכן חדש...