Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעלק על השרשור: מה נסגר עם המגבלות החדשות של משלוח סוללות ליתיום? האם סוללות ליתיום / מוצרים הכוללים סוללות כאלו מגיעים לארץ? אני לא רואה התייחסות של המוכרים, ולא יודע אם המוצרים שאני מצפה להם "סתם" מתעכבים בדואר ישראל או לא.

עדיין נימשך,

אם קנית מוצר עם סוללת ליתיום החל מאמצע אוקטובר ושלחו לך דרך דואר HK או סין אז זה כמעט וודאי שלא תקבל (הזמנה אחרי האיסור).

דואר סינגפור/שבדיה/שוויץ וכו' הם אלה שמאפשרים סוללות וגם אצלם לכל חברה וההגבלות שלה.

ביגלל כל הבלאגן והשימוש בXRAY יש המון עיכובים והרבה חבילות שלי שנישלחו לפני חודש עדיין לא הגיעו(בלי סוללות).

מקווה שזה יעבור בקרוב....

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואיך לעזעזל שכחתי.

האמת אני עדין שוקל להזמין חודש הבא את המכונית הזו כי החודש הזה כבר חרגתי מה500 שח לצעצועים שאני מקציב לי לחודש.

אז זו מכונית על שלט ברמה ובמחיר זנות:מנוע 25A פלוס בקר 90A של ברשלס כולל הכל מוכן לנסיעה:

http://www.ebay.com/itm/380701549795?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

רק אל תשכח סוללה לרכב ושלט עם בקר 2.4 הרץ. כי בלי זה זה ישאר בגדר של מוכן לנסיעה בדגש למוכן. :)

החיים הם כמו....

פורסם

??

במודע רשום שהכל כלול RTR וגם השלט כלול .

אני מיד הייתי זורק את הסוללה ושם ליפו טוב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
רק אל תשכח סוללה לרכב ושלט עם בקר 2.4 הרץ. כי בלי זה זה ישאר בגדר של מוכן לנסיעה בדגש למוכן. :)

This car is fully completed and ready to run! Radio gear is also included. The only think you need to do is trim the car body.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המוכרים באיביי לא מודעים לבעייה? יש אלפי מכירות של סוללות ליתיום (או מוצרים הכוללים סוללות) במשלוח חינם/זול בדואר סין.

:turn-l:
פורסם

זו אכן בעיה וחייבים ליצור עמם קשר שישלחו בדואר אחר כי החבילה לא תעבור את הבדיקות של דואר סין/HK והם יוחזרו לשולח, הבעיה היא שהלקוח לא יידע מה קורה עם המוצר שלו במשך חודש ואז יתחיל אם פתיחת הקיייסים וכו'.

יש לציין שחלק מהמוכרים בעצמם כבר ישלחו בדואר חלופי למעבר חלק.

יש פה בשירשור מישהו שהזמין מטען נייד של ENB עם 3 סוללות ליתיום, הוא כמובן לא קיבל והחנות זיכתה אותו.

זה ממש מבאס כל הסיפור :-(

פורסם

קניתי סוללת ANKER ASTRO 2 מהדור החדש שלהם, בנפח 9000mAh.

עושה רושם של סוללה מעולה, עובדת מצויין, מטעינה את הגלקסי 4 שלי בקצב הזהה או מרגיש דומה מאוד לטעינה מהשקע (!)- מתח מקסימלי ביציאה- 5V/3A. לא יצא לי לבדוק כמה מחזורי טעינה היא מסוגלת לספק, שכן היא אצלי רק יום, אך מביקורות ברשת הניצולת שלה היא גבוהה- 80-85% בפועל!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אוקיי עוד כמה צעצועים קטנים מאתמול,למי שגם מעוניין:

פלטה קירמית חשמלית לקירור ציפים ,מעבדים וGPU למיניהם..

http://www.ebay.com/itm/221037464511?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

ערכת התקנה למגברים 8G יחסית בזול:

http://www.ebay.com/itm/321248990216?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

מכונית על שלט זעירה בפחית של קולה:

http://www.ebay.com/itm/231079510601?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

מנורת ספוט הברגה E27 RGB עם שלט:

http://www.ebay.com/itm/141123798520?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סיכום ביניים עם הסוללת גיבוי anker astro2 8400mah. הצלחתי להטעין את הטלפון 7 פעמים שכל יום הטענתי שהסוללה בפלאפון הייתה בין 40-50% והאנקר. השימוש בפלאפון היה רגיל, שמיעת מוסיקה,התכתבויות מרובות בוואטסאפ וWI FI דולק קבוע. הסוללה מטעינה מאוד מהר את הפלאפון,אפילו בקצב של המטען קיר ולכן לקח לי להטעין פלאפון 50% עד 100% בשעה וקצת. הוא מטעין טוב את הטאבלט(גלקסי טאב3 10.1) שלי ועוד נשאר קצת מיץ לטעינת האייפוד. בכללי אני מאוד מרוצה וממליץ על המטען הזה למי שמחפש ורוצה מטען טוב במחיר לא יקר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עידכו קטן- הרגע קיבלתי סוף סוף את העכבר האלחוטי שעלה רק 5.75$!

529c4ad063fe1.jpg

מגיע עם דונגל קטן ועבד מידית לאחר החיבור על WIN8.

עובד מצויין, איכות בנייה טובה מאוד, יש ציפוי גומי על הגלגלת והאחיזה נוחה.

יש כפתורי "קדימה-אחורה" וכפתור DPI שמשנה את מהירות והרגישות הPOINTER, עובד גם ממרחק של מעל 7 מטר שבדקתי בחדר :-). מאוד מרוצה וסוף סוף אוכל לידרוך על העכבר המסריח של SIGMA שהוציא לי את המיץ עם לחיצות שונות ומשונות בצורה עצמאית-LOL!

פורסם

עוד שטות שהגיעה אתמול :-)

סמחטה נוזית לניקוי חריצים כמו במיקלדת וכו' :lol:

IMG-20131205-WA0005.jpg

פורסם

בחודשי הקיץ שמור אותה במקרר, שלי התפגרה מהחום ונאלצתי לזרוק אותה. ז'תומרת, לנסות לזרוק אותה. היא לא יצאה מהיד...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עידכו קטן- הרגע קיבלתי סוף סוף את העכבר האלחוטי שעלה רק 5.75$!

529c4ad063fe1.jpg

מגיע עם דונגל קטן ועבד מידית לאחר החיבור על WIN8.

עובד מצויין, איכות בנייה טובה מאוד, יש ציפוי גומי על הגלגלת והאחיזה נוחה.

יש כפתורי "קדימה-אחורה" וכפתור DPI שמשנה את מהירות והרגישות הPOINTER, עובד גם ממרחק של מעל 7 מטר שבדקתי בחדר :-). מאוד מרוצה וסוף סוף אוכל לידרוך על העכבר המסריח של SIGMA שהוציא לי את המיץ עם לחיצות שונות ומשונות בצורה עצמאית-LOL!

זה עכבר בגודל רגיל או הקטנים שבד"כ קונים ללפטופים?

• תוכן חדש...