Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מישלוח הגיעה היום- מישלוח שהוזמן ב30 באוקטובר ונישלח דרך דואר סין!

כבלים אכותיים למולטימטר

סרט מדידה

מלחם 60W

וסוללות לשעון FOSSIL

חייב לציין שיש לי ניסיון רק עם מלחמים עד 60W שקניתי בארץ סביב ה70 ש"ח או מלחם סיני ללא שם בכ5$ וכולם היו שווים לת*ת.

המלחם הזה יחסית ל60W מטורף- נגיעה של פחות משניה והלחמות ניפתחות - מרגיש הרבה יותר אכותי מכל הזבל בקטגוריה ובהחלט שווה את ה28 ש"ח שלו.

בנוגע לכבלים למולטימטר- מרגישים אכותיים ועשויים מסיליקון, מוצהרים כ1000V ו3.5 מ"מ בקוטר- והם חדים כמו מחטים- WTF כמעט פצעתי את עצמי- LOL!.

עכשיו אני כבר באמת הולך להזמין את הגאדג'ט שיוסיף לי המון לחיים- במיוחד ברגעים קריטיים- סוללת ליתיום להתנעה ביום בהיר שהמצבר מחליט לישבות, נימאס לי שאם במיקרה שבוע לא נסעתי אין לי יותר מצבר! זה מטומטם לדעתי!.

לכן אחפש פיתרון פשוט וזול שלא יקרה בחיים מצב שלא אצליח להתניע את הרכב- לא משנה מתי והיכן!.

כרגע המצבר שלי שוב בטעינה במטען IMAX :evil:

BG1.jpg

bg2.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכן אחפש פיתרון פשוט וזול שלא יקרה בחיים מצב שלא אצליח להתניע את הרכב- לא משנה מתי והיכן!.

פתרון: גיר ידני.

:lol:

מתחדשת*

פורסם
ע

עכשיו אני כבר באמת הולך להזמין את הגאדג'ט שיוסיף לי המון לחיים- במיוחד ברגעים קריטיים- סוללת ליתיום להתנעה ביום בהיר שהמצבר מחליט לישבות, נימאס לי שאם במיקרה שבוע לא נסעתי אין לי יותר מצבר! זה מטומטם לדעתי!.

כרגע המצבר שלי שוב בטעינה במטען IMAX :evil:

שאלה ששאל שוב,

יש לי בעבודה סוללה 12V 7AH

כמו של הUPSים

האם אני יכול לחבל לך כבל + - עם קרוקודילים וביום שאצטרך אחבר אותם לרכב ביחד עם המצבר המת וזה יתן בוסט כלשהוא?

או שזה לא יעזור?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אז בזכות maxcher שגילה לי את נפלאות OTG וגם קצת חיפוש באינטרנט רכשתי את הכבל המדובר ועוד כבל לחיבור האייפד מיני 2 (העתידי שיהיה לי בקרוב)

8 PIN TO FEMALE USB OTG CONNECT ADAPTER CABLE FOR IPAD

ועוד דבר נחמד, התחשק לי לשים פס לדים קצר מאחורי המסך מחשב שלי כדי שיאיר מאחוריו. יש לי שולחן בצורת ר שבפינה נמצא המסך אז זה יכול להיות דבר נחמד. גלגל חמש מטר לד סטריפ עם שלט ובקר

70 ש"ח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האם אני יכול לחבל לך כבל + - עם קרוקודילים וביום שאצטרך אחבר אותם לרכב ביחד עם המצבר המת וזה יתן בוסט כלשהוא?

או שזה לא יעזור?

זניח לחלוטין.

:turn-l:
פורסם
שאלה ששאל שוב,

יש לי בעבודה סוללה 12V 7AH

כמו של הUPSים

או שזה לא יעזור?

אי בספק- תלוי מה יכולת הפריקה שלו ומצב המצבר אצלך.

הסיבה שהמצבר שלנו הוא סביב ה40~60 אמפר/שעה הוא בכדי לספק את זרם הפריקה שמספק להתנעה, לכן לא הייתי בונה על סוללת החומצה של הUPS.

אני יותר בכיוון של סוללות A123 ANR26650M1A שנותנות פריקה של עד 60C ויכולות לבד להתניעה רוב מכוניות המיני.

130_thumb_G_1291725196399.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני יותר בכיוון של סוללות A123 ANR26650M1A שנותנות פריקה של עד 60C ויכולות לבד להתניעה רוב מכוניות המיני.

130_thumb_G_1291725196399.jpg

מעולה

אני ממתין ללינק

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
מעולה

אני ממתין ללינק

תודה

זה לקוח מכאן- הגעתי לאתר הזה לפני הרבה זמן אך עדיין לא יצא לי להזמין מימנו לכן כל אחד שיבדוק בעצמו אם להזמין מהם או לא.

http://www.a123rc.com/goods-130-Free+Shipping+Motorcycle+Starter+Battery+LiFePO4+A123+ANR26650M1A+12V+23AH+4S1P.html

לקח לי זמן למצוא את זה אבל הנה

אני מקווה שזה החיבור המתאים.

יש את הRJ45 שזה כבל רשת רגיל, ואני מאמין שהRJ11 זה החיבור הישן והקטן יותר.

גם אני מצאתי את החיבור הזה- אבל לא מצאתי מידע אם הוא מכיל בפני את הטרנזיסטור להפחתת הוולט כמו בסירטון.

פורסם
ל

יש את הRJ45 שזה כבל רשת רגיל, ואני מאמין שהRJ11 זה החיבור הישן והקטן יותר.

RJ11 הוא מחבר רב שימושי, יש גרסה המוכרת לנו כ"חיבור טלפון אמריקאי" ויש שימוש כמחבר לרשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3619371,00.html

נראה ממש נחמד, חיפשתי באייבי כזה מוכן ולא מצאתי. אם מישהו מוצא כזה מוכן שעולה כמה דולרים בודדים ברור שזה שווה.

הכתבה איננה נכונה - לא רלוונטי להוט. לגבי בזק, נכון שהרשת הטלפונית מספקת זרם במתח נמוך, ואפשר לצרוך ממנו מעט, כמו להפעיל תאורה קטנה או להטעין סלולר (לאט...). אני מניח שזה מנוגד לחוק / הסכם השימוש בבזק.

:turn-l:
פורסם

hwgeek

אתר מגניב ה http://www.a123rc.coml, יש לך ניסיון איתו?

פתרון לא רע בכלל. לפי הבנתי המתח בקו חשמל הוא 9V, ואפשר גם לבנות מעגל קטן שמוריד את המתח.

בראש עולה לי רעיון לאיזה פרוייקט קטן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עדיין לא יצא לי להזמין מהם- אבל הגעתי אליהם משיטוט בפורומים - בעיקר מדיונים העוסקים בסוללות A123 ז"ל.

בעבר תיכננתי ליקנות מהם מס' תאים להרכבת מצבר מבוסס LIFEPO4 בימקום המצבר הרגיל- כעת אני בטוח שהמצבר הבא כבר יבוסס עליהם כי משום מה יש לי הרגשה שהמכוניות החדשות שלנו ניהיו יותר ויותר רגישות לאיכות המצבר, למשל לפני מס' שבועות שניגמר לי המצבר מחוסר שימוש, שמתי לב שאחרי כ72 שעות טעינה שהמצבר ניטען בימלואו עד אפס מקום לא קיבלתי הודעות שגיעה הגה כוח במשך שבוע, זמן שבו המצבר כניראה היה יחסית טעון , לאחר מכן השגיאות חזרו כרגיל.

כעת שוב הטענתי את המצבר כי שוב לא נסעתי שבוע ושוב אין שום שגיאה- לדעתי כל עוד המצבר מעל 13V בערך אין בעיות בדיאגנוסטיקה, אבל בהמשך השימוש- במיוחד נסיעות עירוניות קצרות המתח הנמוך מתחיל לתת אותותיו.

לכן אני חושב על פיתרון מקורי לבעיה ובהזדמנות הראשונה שהדוגמית הראשונה תיהיה מוכנה אעדכן בפורום(יקח מס' שבועות-חודשים).

אם כבר עסקינן- האם יש פקקים כמו בארון חשמל שמקפיצים מעל זרם מסויים גם למתחים של רכב? כלומר מגן אוטומטי שמתנתק בעומס יתר אבל מיתקרר וחוזר למצב פעולה?

• תוכן חדש...