Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, זה מה שרשום באתר:

Power supply 9V, 6F22

Maximum Display 1999

DC Voltage : 200mV-1000V ± (0.5% +1)

AC voltage : 200mV-750V ± (0.8% +3)

DC Current : 20mA-20A ± (0.8% +1)

AC Current : 20mA-20A ± (1% +3)

Resistance : 200Ω-2000MΩ ± (2.5% +3)

Capacitance : 2nF-20μF

Crystal diode test : yes

Triode test : yes

Diode test : yes

On-off test : yes

Low battery indication : yes

זה מה שרשום בחוברת שבאה איתו.

IMG_20131118_185512.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בכיף, לגבי הUNI-T, בידיוק בשבוע שהזמנתי את מהכשיר התחילו לימכור אותם, באמת חשבתי להזמין אחד מהם בכ28$ אבל היתקמצנתי חחח, בינתיים בכל מיקרה למחיר שלו הוא סבבה.

כעת מיתברר שאני חייב להזמין מכשיר אחר בניפרד שכל כולו מוקדש למדידת קבלים בלבד בכל הגדלים (תיקון טלוויזית פלסמה).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה רואה את הכבלים המיוחדים משמאל? יש להם חיישן בקצה.

למה שלא תיקנה מד טמפרטורה עם לייזר?

פורסם

hwgeek

למה שלא תקנה את המטען עם הסוללות של פנסוניק מהאתר שהוצע כאן בעמוד 7-8? מה כל כך מיוחד בבאנג גוד הזה?!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כי קיבלתי עליו הרבה המלצות מחברים בפורום ואחרי שהתחלת להזמין מימנו אני מאוד מרוצה והמחירים לרוב טובים יותר מאייבי או אלי(לרוב).

מהאתר שהצאתי במקור (FASTTECH )אני נימנע כעת להזמין ביגלל כל הבלאגן שקרה להם מיד אחרי, אפילו את הכבל USB שהזמנתי לפני 3 שבועות מהם שהיה אמור לעבור בלי בעיה בדואר עדיין לא קיבלתי- בעוד שכל מה שהזמנתי מבנג-גוד כולל סוללות/מסוקים/ומלא שטויות(כ15 הזמנות כרגע- והפייפל עוד סופר +דירדרתי גם את אחי חחח) כולם הגיעו בלי בעיה-חלקם אפילו תוך שבוע וחצי("USA" מחסן כולל המולטימטר).

לכן אני מעדיף להזמין אצלם, אם מישהו מכאן יקבל את הסוללות של מFASTTECH שיעדכן - שלא תבין לא נכון, מדובר באתר עם המון ביקורות פשוט כניראה עכשיו יש להם טיפה בלאגן ולכן אני מעדיף לחכות, הם בידיוק עידכנו שהם מתחילים לשנות שיטות מישלוח וכו'- אז אני לא ממהר לנסות כרגע.

וכרגע אני לא לחוץ על המטען כי שמתי עין על סמארטפון סיני חדש שאני רוצה להזמין במבצעים בשבוע הבא(בלק פריידי וכו') ולקבל אותו ליום הולדת שלי בחודש הבא :-), אז אני מנסה להשאיר את מיסגרת האשראי פנויה ככל האפשר.

פורסם

בידיוק, וזה מודד גם בצלזיוס וגם פרנהייט

כבר עשיתי את כל הניסויי מדידה האפשריים בבית, אחלה פיצר שימושי בגרושים.

מדדתי טמפרטורות טיגון, להבות הכיריים, פלאנצה, מנגל, כל מיני מקומות בפריזר, אויר חוזר של המזגן, מייבש כביסה, טמפרטורה אופטימלית להקצפת חלב, כמה באמת חמים המים שיוצאים מתמי4, מים חמים מהדוד, מנורה שדלקה כל הלילה, חדר אמבטיה אחרי מקלחת חמה, מתי חלמון בביצת עין מתקשה, טמפרטורת האוזן אחרי 40 דקות המתנה בקו מול ביטוח לאומי ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אפילו את הכבל USB שהזמנתי לפני 3 שבועות מהם שהיה אמור לעבור בלי בעיה בדואר עדיין לא קיבלתי-

חשבתי שזה כבר הגיע,אצלי גם לא הגיע. יש לי דואר רשום להוציא מחר מקווה שאני לא הולך לדואר בשביל כבל.(כי גם זה היה)

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

השבוע אתה אמור לקבל ב"ה את האנקר לא?

גם לי קרה המון פעמים שהיה לי דואר רשום שחשבתי שמדובר בחבילה שהכי חיכיתי ובסוף זה היה סתם משהו מאפען שהגיעה אחרי חודש שביכלל לא זכרתי אותו. :-D

ואני ממש מחכה לכבל -מקווה שעד סופ"ש הוא יגיעה.

פורסם
השבוע אתה אמור לקבל ב"ה את האנקר לא?

גם לי קרה המון פעמים שהיה לי דואר רשום שחשבתי שמדובר בחבילה שהכי חיכיתי ובסוף זה היה סתם משהו מאפען שהגיעה אחרי חודש שביכלל לא זכרתי אותו. :-D

ואני ממש מחכה לכבל -מקווה שעד סופ"ש הוא יגיעה.

מקווה שמחר אני יקבל את האנקר.

פורסם

למה שלא תיקנה מד טמפרטורה עם לייזר?

כי אני עובד בחנות חשמל,דגם זה יעלה לי 35 שקל ליפני מע"מ.

לא ניקנה?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם ככה אז למה לא? :lol:

נ.ב: האנקר הגיעה בסוף?

פורסם

אם בPB עסקינן- מישהו מכיר את המיפלצת הזו?

T1XXQ7XntXXXa8jOZU_014937.jpg

סוללת 23000MAH ושלל חיבורים כולל USB ויציאת מתחים משתנים 12V~19V, ופאנל סולארי.

כניראה המתנה המושלמת למי שמטייל המון בטבע ללא גישה לחשמל :-)

המחיר- יקר סביב ה95$.

פורסם

כן אני מכיר, זה דבר מצויין משתלם נח ועובד מצויין!

ואם כבר באנרגייה סולארית:

אני ואבא שלי בנינו גג נוסף בגינה שלנו, כדי לא להסתרבל עם חיווט חשמל וחיבור מנורות, הזמנתי את זה, מנורת לדים עם 56 מנורות, נטענת ע"י פאנל סולארי מתכוונן שמותקן מחוץ למתחם, עם חיישן תנועה שמופעל אוטומטית ביציאה לגינה, מספק אור ונח על מנת לתלות כביסה בחוץ או סתם לשבת על סיגריה. כשיגיע אעדכן איך עובד.

• תוכן חדש...