Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם ככה אני לא רוצה לדעת איך זה היה נראה. :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

חחחח :lol:

גם אני לא רוצה לדעת...

**** קר לי ואני לא מרגיש את היד עם העכבר!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני צריך את המחמם הזה ליד של העכבר, הקור הזה פוגע לי בגיימינג. :)

השאלה היא האם יש שם מספיק מרווח לתמרון כשמסתערים עליך ואתה יורה לכל הכיוונים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לעזאזל עם השרשור הזה! :evil:

ניסיתי להמנע מלהכנס כי ידעתי שאשלם על זה ביוקר (תרתי משמע). :shock:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

תיצטרף למועדון... כולנו כאן כבר שילמנו ביוקר :-).

עוד שטות שהזמנתי בסופ"ש- דונגל MIRACAST, כמו כרומקסט של גוגל אבל הרבה יותר מיתקדם הכולל גם שיכפול מסך ועוד....

פלוס סמארטפון ראשון לאבא שלי ב67$ הכולל מסך 4.7 ומעבד כפול ליבה, הוא נועד ליהיות TEST DUMMY לחודשים הראשונים לפני הזמנת מכשיר מיתקדם באמת.

נעדכון שיגיעה ב"ה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אומר המכור הכבד מעלי.

אני יכול הפסיק מתי שבא לי. :-D וברוכה הבאה למועדון!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

:-) - גם אני יכול להפסיק מתי שבא לי.... אבל לא בא לי! :-(.

הכל ביגלל הסינים האלה שמציעים על כל שטות FREE SHIPPING! זו פשוט הצעה שאי אפשר לסרב לה! במיוחד שבדולרים הכל ניראה כל כך זול....:twisted:

ואני מנסה בכל הכוח לישלוט בעצמי, כל יום אני רואה המלצה על חנות סינית אחרת שגם אצלה הכל במישלוח חינמי ויש להם המון שטויות שאני רוצה :-(, אני נילחם עם עצמי לא להירשם לאתרים חדשים כי אני מיד שולף את הפייפל שלי :-).

פורסם
עוד שטות שהזמנתי בסופ"ש- דונגל MIRACAST, כמו כרומקסט של גוגל אבל הרבה יותר מיתקדם הכולל גם שיכפול מסך ועוד....

אפשר קישור?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...