Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מד לחות קרקע לגינה שתי השקיות שנחסכו והמכשיר החזיר את עלותו.

מתיז שמן למטבח מאפשר להשתמש בשמן רגיל וזול במקום בבקבוקי ה-PAM היקרים. לא לפספס את

באתהצינור, למי שאין סבלנות לקפוץ ל-1:25 דקות.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של האתר LIGHTINTHEBOX? אתר סיני כלשהו ? איך הם מוכרים מצלמת DVR ב 11 שקלים במכירת ה 90 אחוז שלהם או מסוק ב 7 שקלים בעוד כמה שעות,הבנתי שזו כמות מוגבלת,אז הסיכויים לתפוס מוצר נחשק בהנחת 90 אחוז הם אפסיים ? האם יש על המחיר הנקוב עלות משלוח? תודה

Miata ND2

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של האתר LIGHTINTHEBOX? אתר סיני כלשהו ? איך הם מוכרים מצלמת DVR ב 11 שקלים במכירת ה 90 אחוז שלהם או מסוק ב 7 שקלים בעוד כמה שעות,הבנתי שזו כמות מוגבלת,אז הסיכויים לתפוס מוצר נחשק בהנחת 90 אחוז הם אפסיים ? האם יש על המחיר הנקוב עלות משלוח? תודה

http://forums.cnet.com/7723-10157_102-552818/how-safe-is-light-in-the-box-website-chinese/

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

טוב באמת רוב התגובות לא טובות,אני מבין שזה לא אתר סקאם אבל כנראה באמת לא אמינים מספיק,אחד רשם שם שהאשראי נגנב לו,אני מבין שאם אשתמש בפייפל לא יוכלו לעשות את זה אבל בכל מקרה אני אוותר על זה כי אין מתנות בחינם.

Miata ND2

פורסם

מתיז שמן למטבח מאפשר להשתמש בשמן רגיל וזול במקום בבקבוקי ה-PAM היקרים. לא לפספס את

באתהצינור, למי שאין סבלנות לקפוץ ל-1:25 דקות.

חשבתי להזמין, אבל התגובות ברשת, בלשון המעטה, לא חיוביות במיוחד...יש לך נסיון עם המוצר?

פורסם

שרשור שלם של תגובות שליליות ביותר. גניבת כרטיס אשראי, דמי משלוח גבוהים שלא צוינו באתר, מוצרים פגומים - והסרת חוות דעת שליליות. בקיצור - אתר פסול.

אני sh דבק באיביי, אם כי רכשתי בכמה אתרים ישראליים שאינם קשורים לאיביי והייתי מרוצה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנה אזרחית טובה לכל חובבי הגאדג'אטים!

מה חדש? אין יותר דברים מעניינים?

אני כרגע בודק לגבי POWER BANK שאמור ליהיות מאוד איכותי ובעל סוללות סמסונג ונצילות של 90%.

אחרי שאבדוק ואהיה מרוצה אפרסם סקירה.

תעדכנו אם ניתקלתם בדבריין מקוריים ומעניינים כי התחיל ליהיות מצ'עמם לי:-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
חשבתי להזמין, אבל התגובות ברשת, בלשון המעטה, לא חיוביות במיוחד...יש לך נסיון עם המוצר?

יש כנראה כמה סוגים ובחרתי את זה שנראה הטוב ביותר. בינתיים לאשתי אין תלונות. נמתין שתחזור הביתה ותשלים את יום הבישול היום או מחר, ואז אבקש פידבק נוסף.

פורסם

קניתי את זה

http://www.ebay.com/itm/360564903213?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

שעון עם מד לחות + טמפ + מראה איזה יום היום + מקרין את השעה על התיקרה באור אדום יפה.

מומלץ מאוד למי שיש לו ילדים בחדר כי המכשיר זוכר את הטמ"פ ב12 שעות האחרונות ומראה אותם בגרף ציבעוני ואז ניתן לדעת מתי היה הכי קר בלילה ולתזמן בחדר רדיאטור שיעבוד על שעון שבת.

אני מרוצה מאוד.

הגיע מהר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה מה שחשבתי שראיתי את זה... ממתי מרססים מיז לימון תפוז בחלל הפתוח- ישר יש התקפת נמלים :-).

מוצרים במלאי הם שולחים תוך יום ~יומיים.

מישלוחים רגילים של דואר סין יכולים לקחת בין שבועיים לחודש,הכי הרבה לקח 35 יום למישלוח רשום מדואר סין להגיעה שיצא מסוף אוקטובר.

הם שולחים בדואר רשום מעל כ20$, אבל אם לא מדובר במוצר עם סוללות ליתיום אזי לרוב זה דואר סין האיטי.

מישלוחים של דואר סינגפור/גרמניה לוקחים סביב ה10~14 יום אם אין משהו חריג, לפעמים קראתי שיש עיכובים גם בדואר סינגפור ולקח עד חודש בתקופה האחרונה, אבל לרוב זה עד 3 שבועות גג.

אם ההזמנה היא של מוצרים הנימצאים בקטגוריית USA WAREHOUSE אז סוללות גיבוי שהזמנתי הגיעו תוך כ9~10 ימים.

אבל אל תגיד שלא אזהרתי! מרגע שתתחיל להזמין משם תיהיה לך בעיה להפסיק כי יש להם מיליוני מוצרים וכל פעם מקבלים עלוני מיבצע עם הרבה שטויות שכיף להזמין- כבר שפכתי 300$ בחודש וקצת מאז שנירשמתי וזה עוד ביזכות זה שאני ברגע האחרון בורח מהמחשב בעת הזמנה של מוצר לא חיוני :-).

כבר כמה עשרות שטויות שקניתי ויש עוד המון שטויות בסל קניות שאני נימנע מלילחוץ CHECK OUT WITH PAYPAL :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כנראה שהתגובות נכונות. אשתי עשתה שלשום קניות בסופר, אתמול מצאתי בארון שני בקבוקים של פאם. מתברר שהמשאבה מצריכה די הרבה עבודה בשביל שני שפריצים, כרגע המכשיר חזר ל מקומו בארון.

פורסם
זה מה שחשבתי שראיתי את זה... ממתי מרססים מיז לימון תפוז בחלל הפתוח- ישר יש התקפת נמלים :-).

מוצרים במלאי הם שולחים תוך יום ~יומיים.

מישלוחים רגילים של דואר סין יכולים לקחת בין שבועיים לחודש,הכי הרבה לקח 35 יום למישלוח רשום מדואר סין להגיעה שיצא מסוף אוקטובר.

הם שולחים בדואר רשום מעל כ20$, אבל אם לא מדובר במוצר עם סוללות ליתיום אזי לרוב זה דואר סין האיטי.

מישלוחים של דואר סינגפור/גרמניה לוקחים סביב ה10~14 יום אם אין משהו חריג, לפעמים קראתי שיש עיכובים גם בדואר סינגפור ולקח עד חודש בתקופה האחרונה, אבל לרוב זה עד 3 שבועות גג.

אם ההזמנה היא של מוצרים הנימצאים בקטגוריית USA WAREHOUSE אז סוללות גיבוי שהזמנתי הגיעו תוך כ9~10 ימים.

אבל אל תגיד שלא אזהרתי! מרגע שתתחיל להזמין משם תיהיה לך בעיה להפסיק כי יש להם מיליוני מוצרים וכל פעם מקבלים עלוני מיבצע עם הרבה שטויות שכיף להזמין- כבר שפכתי 300$ בחודש וקצת מאז שנירשמתי וזה עוד ביזכות זה שאני ברגע האחרון בורח מהמחשב בעת הזמנה של מוצר לא חיוני :-).

כבר כמה עשרות שטויות שקניתי ויש עוד המון שטויות בסל קניות שאני נימנע מלילחוץ CHECK OUT WITH PAYPAL :-).

תודה על ההסבר המפורט.

לבנתיים הזמנתי את העכבר שכתבת עליו כמה עמודים אחורה. 25 ימים ועדיין מחכה.

פורסם

שלום חברים יש עדכון קל.

טוב אז הצעצוע שלי כנראה הכי יקר בחבורה,אייפד מיני 2 מסך רטינה. מכשיר לא רע בכלל ודי נהנה ממנו עם האינטרנט העלוב בלובי המלון בחו״ל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...