Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 5.7.2026 בשעה 11:57, Roy142 כתב:

מה שכן, שמתי לב שנוזל ההקצפה פשוט נאכל מהר - עם ליטר נוזל על מקסימום הקצפה אני מספיק מעבר אחד על כל הרכב ונישאר עוד טיפה. 

זו "המחלה" של MJJC, תלוי איך מסתכלים על זה. מצד אחד המון קצף בסגנון קצף גילוח ומצד שני ספיקת נוזל גבוהה מאוד, כמעט פי 2 ממוצרים שונים מתחרים. עם ה- MJJC שיש לי הייתי צריך לרוץ סביב הרכב כדי שלא יגמר :-) במקציף העדכני שלי הספיקה היא בערך חצי, כך שחצי ליטר מספיק לי ועוד נשאר לי. בסופו של דבר מה שחשוב זה הריכוז הסופי על הפאנל, הכיסוי המלא שמקציף מספק וכמה זמן הסבון נשאר על הרכב, כמה שיותר יותר טוב. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש פיתרון למצב הזה. זה נקרא Metering Tips שמיועדים לפעולת AutoMix. פעולה שמאפשרת לך להשתמש באופן ישיר בסבון לא מדולל, ובהרבה פחות מהמוצר מאשר בד"כ.

זה תלוי גם בעוצמת הגרניק וצריך להתאים את ה- metering tip לעוצמת הגרניק. אפשר לראות דוגמא פה:

במקרה(או שלא חחח..) יש לי אותם וגם את המקציף של Griots' Garage Brilliant Finish.

אבל כמו שאפשר לראות בסרטון הוא מצמד את הטיפים לכל מיני מקציפים שונים כולל Mjjc ועורך ניסויים..

הוא גם מסביר שכנראה צריך לוותר קצת על "קצף" לטובת חיסכון בחומר, והוא מוכן לוותר על זה אם לא יצטרך לדלל יותר אף פעם :)... אבל אם הגרניק מספיק חזק, אז הירידה בהקצפה לא באמת תורגש...

במקרה שלי עם גרניק של  110 באר/1500 psi זה כן מורגש ואני לא מוכן לספוג את הירידה בהקצפה, ולכן לא משתמש כרגע בטיפים...

עריכה אחרונה על ידי this_is_me

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם (נערך)

למה כל המדריכים האלה מראים שיש להם bmw🤪.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לאו דווקא

Pan the organizer עם פורשה

Obssessed Garage נראה לי שבין היתר יש לו Subaro STI

קח בחשבון שבארה"ב יש מפעל לייצור ב.מ.וו. והיא מככבת שם

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...