Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 404
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סימפטום של עודף זמן פנוי 😂

תוסיף לזה שמצאתי שהמחירים של פרטקליק (שנמצאים בראש העין) טובים בהשוואה לחנויות שקניתי בהם קודם , לכן חידשתי מלאי של חומרי הניקוי שנגמרו לי ( שמפו מרוכז וחומר ניקוי לחישוקים) ולמרות החום, שטפתי את כלי הרכב המשפחתיים 😜😂

• מצחיק 2
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אתם לא בכיוון.🙄

חיבורי ברז גינה הם ״3/4 . לצינור גינה יש חיבורים שונים

זה יהיה מסורבל לחבר m22 לממחבר מהיר שיתאים לצינור גינה. 
מאוחר יותר אבדוק את המחברים שהזמנתי לחיבור צינור גינה (לא מינור הלחץ של המכונה) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 דקות, zaf כתב:

אתם לא בכיוון.🙄

חיבורי ברז גינה הם ״3/4 . לצינור גינה יש חיבורים שונים

זה יהיה מסורבל לחבר m22 לממחבר מהיר שיתאים לצינור גינה. 
מאוחר יותר אבדוק את המחברים שהזמנתי לחיבור צינור גינה (לא מינור הלחץ של המכונה) 

תודה.

חבר שלי קנה בלי שום קשר כי הוא ראה ביקורות טובות באמזון. במקרה יצא לו הדברים הבאים חחח ועכשיו אין לו מושג מה לעשות:

צינור גינה

ברז גינה

אקדח קצף

פורסם

זה לא צינור גינה זה צינור לחץ למכונה.

זה צינור גינה

image.png.a713603d42273b1cb6784793d044f3db.png  image.png.9702f48a465e7fc0e85864557a24e41e.png  image.png.2d305f11e0b8cc35fa19c995e532c791.png

אלה מחברים המהירים בשבילו. 

את המתאם לברז תקנה בטמבוריה לפי הברז שלך עולה 10 שקלים ממתכת. 

image.png.818089e46577ea51f4060285b515ea2a.png

פורסם

אהלן, בוקר טוב לכולם :) 

אני כנראה אשדרג את הגרניק שלי מ-k2 ל-k4.

האם מבחינת התוספים אני צריך להחליף משהו? הדבר היחידי שאני חושב עליו זה ה-orifice, האם אני עובר מ-1.1 ל-1.25 :x

אני גם לא בטוח לגבי המניפות שלי אם הן תואמות 1.1 או 1.25 (נראה לי 1.1 - קיבלתי אותם עם האקדח מים של mjjc).

פורסם

אני דווקא הייתי מחליף ל-1.25 ב-MJJC בכל מקרה,
מאמין שהוא יעשה עבודה טובה עם K4 עם מתאם בגודל הזה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עם גרניק של בוש EasyAquatak 110,

ראיתי את המקציפים של BEAR FORCE ב-AE ויש לי כמה שאלות:

1. האם אני חייב לרכוש גם אקדח "קצר" או שאני יכול להשתמש במה שהמכשיר שלי מציע (יש לו מאריך שלא ניתן לפירוק עד כמה שאני יודע).

2. האם הדגם שבקישור הוא בסדר למשתמש הביתי ?
https://a.aliexpress.com/_oCpHNKs

תודתי מראש למשיבים ;-) 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האקדח הקצר נוח יותר לשימוש. האקדחים הארוכים כבדים כאשר המיכל הקצפה מלא ופחות נוח לאחיזה, על מנת לעבוד נוח צריך לאחוז בשתי ידיים.

אני החלפתי את האקדח המקורי של הקרשר (כל הארוכים במידה דומה) באחד קצר, הרבה נוח לעבודה קרוב יותר לרכב בעיקר בבתי הגלגלים.

אתה צריך לוודא שהחיבור לראש המקורי שלך מתאים. עד כמה שאני יודע ובדקתי לבוש אין מחבר סטנדרטי של 1/4 בחיבור מהיר.

פורסם (נערך)

נתחיל מהקל אל הכבד. תפרק את הזרבובית ותעביר סוג של חוטר בחריר. על הדרך תבדוק אם ללא הזרבובית תופעת הפולסינג ממשיכה ואם יש לך זרבובית אחרת חדשה, מומלץ לנסות גם. 

פולסינג נוצר לרוב מלחץ גבוה מידי שנבנה במשאבה, לרוב זו בעיה בזרבובית. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, zaf כתב:

האקדח הקצר נוח יותר לשימוש. האקדחים הארוכים כבדים כאשר המיכל הקצפה מלא ופחות נוח לאחיזה, על מנת לעבוד נוח צריך לאחוז בשתי ידיים.

אני החלפתי את האקדח המקורי של הקרשר (כל הארוכים במידה דומה) באחד קצר, הרבה נוח לעבודה קרוב יותר לרכב בעיקר בבתי הגלגלים.

אתה צריך לוודא שהחיבור לראש המקורי שלך מתאים. עד כמה שאני יודע ובדקתי לבוש אין מחבר סטנדרטי של 1/4 בחיבור מהיר.

תודה, לאקדח של בוש יש חיבור מהיר כמו זה בתמונה המצורפת. בין הידית עצמה ליציאה יש כמובן חיבור אחר (נראה שאופציה B אצל המוכר בקישור של המקציף הזה, אמורה להתאים).
כללית, המקציף בקישור https://a.aliexpress.com/_oCpHNKs מקבל ביקורות טובות, יש למישהו ניסיון איתו ?
מגיע עם דיזה 1.25 למכשירים חזקים (128-350 באר) ודיזה 1.1 למכשירים של 55-125 באר (כמו שלי).

אתה מדלל את השמפו המקציף או שם אותו AS IS במיכל ?

תמונה של WhatsApp‏ 2023-12-30 בשעה 10.05.29_2c4599b0.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

ככלל כל המקציפים בשימוש ביתי פועלים בסדר. ההבדלים בין הטובים יותר לפחות הם בדיזות המוצעות ובזה שבחרת, יש 2 ניתנות להחלפה.

עוד הבדל שוב הוא בחלקי הראש ,שרצוי שיהיו מתכת ולא פלסטיק. חיבור הראש (מכסה) למיכל מפלסטיק נוטה להתנתק אחרי זמן מסויים , כמובן בתלות באיכות הפלסטיקה. חיבורי מכסה מתכת עמידים יותר. מן הסתם מיכל מלא הוא כבד יותר והעומס על ההברגה גדול ויחד עם התנועות בעת השטיפה והטילטול, מכסה חלש לא יחזיק 😐

אני מדלל את השמפו בהתאם לסמיכות הקצף הרצויה. שמפו לא מדולל יוצר קצף מאד סמיך ומבזבז חומר ללא הצדקה.

יש שמפו שמוגדר reach foam שהוא בהגדרתו מקציף חזק יותר בפחות חומר. אבל מנסיוני כבר כמה שנים, זה יותר ״משחק״ מאשר יעילות. וגם תלוי במישטר השטיפות שלך, ככל שמחזורי השטיפה שלך הם בטווח שבועיים , אין כל טעם בקצף עשיר שידבק לרכב לשחרר ליכלוך ״כבד״ .

אם אתה מתכנן מחזור חודשי אולי כן כדאי להקציף יותר סמיך. 

אני מדלל 20% שמפו לכל היותר.  אגב לא ראיתי שיש שנתות על המיכל.

לגבי המתאם, לא ראיתי שהיצרן מציע תואם בוש , אבל בהחלט מציע אופציות לקרשר נילפיסק ולבור שנמכרים כאן.  אני מקווה ש B עם המידות שציינת יתאים לראש.

מכיוון שאתה כבר מזמין , קנה לך גם אקדח קצר. לא יזיק 🙂 רק שים לב שוב לחיבור האקדח לצינור הלחץ.

עריכה אחרונה על ידי zaf

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...