Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה עולה המטען המקורי של אנקר ל10AH מהחנות הרישמית - ?.

כאן זה 29$.

200 ש״ח ל 13,000 מיליאמפר. אבל יש לך 2 יציאות הטענה שעובדות במקביל, אחת מהן היא 2.1 אמפר.

הא, ויש גם פנס :lol:

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

mayrun, יש קישור?

אם סוללת עסקינן עכשיו הגיע אלי בדואר 2 סוללות אנקר לפלאפון גלקסי S1 של בני המשפחה. הזמנתי את המוצר ביום שישי האחרון(11.10) ותוך 4 ימים הם הגיעו,נפלא. המשלוח היה מארה"ב,מחיר סוללה 42.35 ומשלוחה 24.72. נפח הסוללה המקורית של גלקסי היא 1500 mah, ושל אנקר 1800mah. הסוללה הגיע 57% טעונה,ולפי הוראות שקיבלתי במייל מהחברה צריך להשתמש קצת ואז להטעין עד 100%. בחוברת הוראות אין שום אזכור

20131015_143808.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היתרון בקייס כזה הוא שאתה יודע מה התכולה האמיתית שלו ולא קונה חתול בשק.

סיפרתי פה בהתלהבות למישהו בעבודה שקניתי את הקייס הזה, והוא העלה שאלה לגיטימית-

מי מבטיח שהסוללה היא אכן פנסוניק? הרי המוצר מגיע מסין, הם מזייפים הכל מבטריות ועד סמסונג גלאקסי שלם?

פורסם
סיפרתי פה בהתלהבות למישהו בעבודה שקניתי את הקייס הזה, והוא העלה שאלה לגיטימית-

מי מבטיח שהסוללה היא אכן פנסוניק? הרי המוצר מגיע מסין, הם מזייפים הכל מבטריות ועד סמסונג גלאקסי שלם?

אכן נכון- אבל כמו שהבנתי מחיפוש ברשת מדובר על חנות אמינה וככל הניראה הזולה ביותר לסוללות הפנסוניק- יש המון מידע בפורומים מחו"ל והרבה הזמינו מהם.

מה שמצחיק שההקשר של סוללות פנסוניק 18650 + שם החנות מובילה בעיקר למעשני סיגריות האלקטרונית -חחח כניראה כל שאיפה חשובה להם.

אבל אני בטוח שהחברים פה יעדכנו אותנו- ומקסימום נלשים לפייפל :-).

אבל לא חושב שמדובר בזיוף- מה גם שהם מציינים אם מדובר באמיתי או לא, תיראה שיש הרבה סוללות וקייסים נפוצים שהקיבולת שלהם רשומה במרכאות כי ומיתחתיו הם מציינים מה הקיבול האמיתית שמדדו.

באחד הדיונים ששאלו שאלה דומה הפנו לאתר הבא שמראה את שביעות הרצון של הלקוחות מהאתר:

http://www.resellerratings.com/store/FastTech

והרבה שקיבלו מהם סוללות בדקו ואימתו שאכן מדובר על סוללות מקוריות.

כמובן.

http://www.ebay.com/itm/Anker-Astro-E4-13000mAh-External-Battery-iPads-iPhones-Android-Phones-/221218070988

יש גם בצבע שחור, לי הגיע אחרי 6 ימים.

אכן ניראה מעולה , במידה וניכנס לתקציב אני גם בעד סוללה כזו.

והקטע של מוצרים שמגיעים מארה"ב- פשוט חלום, הלוואי על מישלוחים מסין :-).

אין באייבי אפשרות סינון למיקום המיצור? מעדיף טיפה לשלם יותר שיגיה מהר מארה"ב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נ.ב- לא ממש גאדג'ט אבל מי שרוצה מדבקת קארבון - הם מנקים מדפים, הרגע קניתי בצבע שחור (עוד $3.39 USD היתאדו) וניראה אולי אהפוך את הפונטו שלי ליותר "יוקרתית" :-).

זו המדבקה הראשונה שאני מזמין ולא ממש יצא לי להיתנסות בתהליך- אעדכן שיגיעה.

לא יודע לגבי האיכות- אבל בשביל 50*127 ס"מ ב12 שקל- מקסימום ילך על ההיתלמדות בהדבקה :-).

יש קופון הנחה נוסף: 36bgc8

SKU085934%20(7).jpg

לינק:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כמובן.

http://www.ebay.com/itm/Anker-Astro-E4-13000mAh-External-Battery-iPads-iPhones-Android-Phones-/221218070988

יש גם בצבע שחור, לי הגיע אחרי 6 ימים.

באותו המחיר והגודל-

http://www.amazon.com/15000mAh-Portable-Ultra-High-Thunderbolt-Incredible/dp/B00D5T3QK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381856519&sr=8-1&keywords=anker+astro+e5

15000MAH גם של ANKER. אני מחכה ל"יום שישי השחור" ואז מזמין לעצמי.

פורסם

אני מחפש מתקן לקירור המחשב נייד, אני זוכר שיש כזה מאוורר שאתה יכול לשים אותו עליו. יודעים/מכירים/מכירים משהו יותר טוב ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
mayrun, יש קישור?

אם סוללת עסקינן עכשיו הגיע אלי בדואר 2 סוללות אנקר לפלאפון גלקסי S1 של בני המשפחה. הזמנתי את המוצר ביום שישי האחרון(11.10) ותוך 4 ימים הם הגיעו,נפלא. המשלוח היה מארה"ב,מחיר סוללה 42.35 ומשלוחה 24.72. נפח הסוללה המקורית של גלקסי היא 1500 mah, ושל אנקר 1800mah. הסוללה הגיע 57% טעונה,ולפי הוראות שקיבלתי במייל מהחברה צריך להשתמש קצת ואז להטעין עד 100%. בחוברת הוראות אין שום אזכור

יש להם גם סוללות לS4?

פורסם
אני מחפש מתקן לקירור המחשב נייד, אני זוכר שיש כזה מאוורר שאתה יכול לשים אותו עליו. יודעים/מכירים/מכירים משהו יותר טוב ?

לי יש את המוצר הבא והוא עושה את עבודתו נאמנה! על אף היותו זבל סיני (המחשב בלעדיו פשוט נכבה מהחום)

http://www.ebay.com/itm/Mini-Strong-Cool-Vacuum-USB-Case-Idea-Air-Cooler-Cooling-Fan-for-Notebook-Laptop-/271202080335?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item3f24e7564f

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

עוד משהו קטן להקל לנו על החיים:

מתקן לסבון בעל חיישן אינפרא אדום שמזהה ומזרים סבון באופן אוטומטי - לדעתי הכי יקל על החיים במיטבח בשטיפת כלים שלא צריך כל פעם להרים את הפיירי עם ידיים מלוכלכות/שמנוניות וחלקות :-).

i7hWgKUn_j0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינק למוצר - תיבדקו אם תמצאו בזול יותר-בארץ מעל 150 ש"ח:

פורסם
יש להם גם סוללות לS4?

קישור לאיביי. יש שם גם סוללות גדולות יותר המגיעות עם כיסוי מיוחד,ויש כאלה סוללות רגילות שלא מצריכות כיסוי מיוחד. בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...