Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב, ממתין 10 דקות ואז מרים טלפון לשאול. כן, מרגיש שזה קצת מזלזל, אבל אם קבעתי פגישה עם מישהו- לשנינו יש אינטרס לקיים אותה, גם תחת תנאים לא אופטימליים.

אישית, מקפיד להגיע בין 5-10 דקות לפני הזמן.

כשהייתי עצמאי, על פני תקופה של שנתיים וחצי ניתן לספור על יד אחת את כמות הפעמים שאיחרתי לחלון שקבעתי עם הלקוחות שלי. אני חושב שסה"כ איחרתי בין 3 ל-5 פעמים, כל התקופה, כשבפעם אחת פשוט סגרו קטע מכביש 6 ולא יכלתי להגיע בזמן- כמובן שהתקשרתי לעדכן את הלקוח בכל המקרים. סה"כ איחור עם הסגירת כביש = 7 דקות 😉.

כמות המקרים שהלקוח (!!!) לא הגיע בזמן לקבל אותי הייתה גדולה יותר מכמות המקרים שאני איחרתי. אנשים נגנבו מזה שנותן שירות קובע איתם בין נניח 14-16 ואשכרה מגיע בין 14-16! לרוב מגיע ב-14:30...

ולא, אני לא ייקה. פשוט ככה חינכו אותי. עד לצבא, לא הבנתי מה המשמעות של עמידה בזמנים. כשהבנתי, התחלתי להקפיד להקדים קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• אחראי פורום
פורסם

דיון מקביל בקארספורום הגרמני: "הקדמתי לפגישה רק בחצי שעה. האם אני בהריון?"

• אהבתי 1
  • מצחיק 7

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני שונא לאחר ותמיד מקדים לפחות ב 10 דקות (לפעמים גם בחצי שעה). אבל לא מחנך אף אחד אחר.

למדתי לא להתעצבן מאיחורים ואחרי כרבע שעה מרים טלפון או שולך הודעה לבדוק מה קורה (באמת בלי עצבים). אם יש איחור שעלול להתנגש לי בפגישה או מחוייבות אחרת אני מרים טלפון ואומר שנדחה את הפגישה כי יש לי התחייבויות שאני לא יכול להזיז.

אם מדובר בחברים אז אני מכיר את השגעונות שלהם וקובע איתם בהתאם (לכל אחד אומרים זמן אחר וככה כולם מגיעים פחות או יותר ביחד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בעבודה שעבדתי בה המון שנים היו מצבים שעבדנו 12 שעות ביום כל יום(!!) כולל סופ"שים זה כאשר מישהו מאיתנו היה במילואים למשל לא היה ניתן להכניס מחליפים בשום אופן. תאר לך את ההרגשה שחבר שלך מאחר לך ב 20 דקות אחרי שסיימת משמרת כזו קשה. אחרי המון שנים הגעתי למסקנה שלא ניתן לתקן לחנך וליישר אנשים. ממש באופן חריג החלטתי שבמקום לכעוס או חלילה לדווח פשוט לאחר גם להם. לא היתה שום אופציה אחרת. מדובר בחברים לעבודה וגם מחוץ לעבודה אנשים טובים מאוד אבל האיחור אצלהם הוא כרוני.

אגב כאשר הייתי מאחר להם הם קיבלו את זה בשיווין נפש מבחינתם איחור זה עיניין שולי וזניח לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אם לא מגיע תוך 5 דקות - מרים טלפון.

אם לא מגיע ולא עונה לטלפון תוך 15-20 דק - חותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

והנה היום בדרך לפגישה, נדלקה לי נורת דלק, יצאתי מהכביש המהיר ולא מצאתי תחנה עם סולר, אז התעכבתי מעט.

שלחתי הודעה לגבי זמן ההגעה.

לוקח כמה שניות לשלוח הודעה, הגעתי אגב ב10:02.41675755be0b4ab3dc8eb89bf2501f30.jpg

טל"ח

haters will hate

• תוכן חדש...