Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איך לנסח את הכותרת...

יש לי דרך קבע 3 ג'ריקנים ברכב, עוד מרכבי הראשון. 

עד היום, היה לי לאן לעגן אותם עם גומייה בכל הרכבים- נקודות עיגון בתוך תא המטען. 

אבל היום אני על האצ'בק... ואין שם כל כך נקודות עיגון.

כן, יכלתי לפתור את העניין עם גומייה על הנקודת עיגון במושב, אבל זה לא נוח לגישה.

אז בניתי תיבה קטנה וקלת משקל מעץ- ממש מסגרת נטו, מעץ לביד בעובי 6 מ"מ (דומני).

המסגרת בנוייה מ-2 ריבועים העשויים יחידה אחת, בהם עשיתי חיתוך "פינוי" בשביל לייצר מקום לרצועות לשבת וחור במרכז כי אין צורך שהריבוע יהיה מלא. נראה יותר טוב בכל מקרה לדעתי- פלוס עוד 4 רצועות ברוחב 4 ס"מ כ"א. אורך כולל דומני 43 ס"מ, גובה 20 ס"מ, עומק 22 ס"מ. הוספתי 8 יחידות "זווית" מעץ לחיזוק הרצועות- הכל תפוס רק עם דבק נגרים (דק מדיי עבור קשיחים למיניהם).

האורך של 43 תוכנן לכלול 2 מחיצות הפרדה בין הג'ריקנים, דבר שבסוף ירדתי ממנו. אם תרצו להכין אחד בעצמכם, מומלץ למדוד מחדש ולהכין את האורך שמתאים לכם. 

כמו כן את המתקן עצמו לא עיגנתי לשום מקום. לדעתי הוא יישב טוב דיו עם משקל המיכלים בפנים, אבל את זה עוד נראה- בכל זאת 140 כ"ס... (אבל גיר מבאס טילים)

רצ"ב תמונות להמחשה.

20200818_133445.jpg

20200818_133528.jpg

20200818_135320.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי זה ממש לא יחזיק את עצמו, וישוט מצד לצד בסיבובים. יש לי פתרון טוב לעניין הזה - קח עוד שתי חתיכות עץ קטנות, נגיד 5X5, ותדביק על הדופן שלהן סקוצ', החלק הלא שעיר שלו.

תצמיד את החתיכות לשטיח ליד הארגז (אחת בפאה הארוכה ואחת בקצרה) וזה ימנע מהעסק לשוט, וגם יאפשר לך גמישות במיקום והוצאה קלה של הארגז במקרה הצורך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גם לי יש מתקן לבקבוקי נוזלים בבגאז.. ארגז חלב של תנובה 🤫

• מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 דקות, yotams4 כתב:

הגליל נייר טואלט מותקן הפוך

עוד מעט תהיה כאן מלחמת ליליפוט נגד בלפוסקו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, yotams4 כתב:

דווקא בסדר גמור:

Patent shows right way to hang toilet paper - Business Insider

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

ישוט בבגאג' כמו ברווז

ונייר הטואלט הפוך ברור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

@ברווז האמת היא שיש לי שאלה יותר חשובה: למה לך לסחוב את כל הג'ריקנים האלה? פעם בכמה זמן אתה נזקק להם בדרך, בלי אפשרות לקחת אותם מהבית?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, yotams4 כתב:

הוא משתמש בו רק כשהוא מחרבן את העבודה 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 56 דקות, sperial כתב:

למה לך לסחוב את כל הג'ריקנים האלה? 

מסכים ומחזק.

בד"כ זה הרגל שנגרר מהרכב הראשון שכל אחד החזיק בחייו, לרוב רכב בן עשור +-, שמלווה אליו הפחד, המוצדק או לא, שהרכב מאבד שמן או עלול להתחמם באמצע הדרך. ככל שמתבגרים, בשאיפה גיל הרכבים יורד, וכבר אין צורך במוסך נייד בבאגז', אבל יש הרגלים שקשה להיגמל מהם.

ליטר מים מזוקקים ו750 cc שמן באמבטיה של הספייר יסגרו לך את הסיפור. לא בולטים ולא תופסים מקום יקר בתא המטען.

בהצלחה

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

מדי פעם אני מאתר כאלה ליד הפח. אין לי מושג למה זורקים אותם, אלה הארגזים הכי עמידים שיש לכל מטרה.

מה שכן, הפיתרון של ברווז חוסך תחתית, וכל מילימטר חשוב בבגאז'. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

כמו אצלי, אבל חייבים לעגן את הארגז הזה עם גומי אחרת הוא משתולל בסיבובים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...