Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפצה קטנה - שני מוצרים מעליאקספרס שעשו לי סדר בתא המטען עם ניצול מקום אופטימלי.

אחד - ארגונית שנתלית על משענות הראש של הספסל האחורי (רלוונטי להצ׳בקים רק), מה שאהבתי זה שעל הגב שלה יש סקוצ׳ים שגורמים לה להצמד היטב לדיפון. יש חלוקה לתאים לגובה ומרגיש חזק ועמיד, נראה לאורך זמן.

השני - רצועות סקוץ עם גומי תפור שנצמדות לדיפון ומאפשרות לנצל את הקירות בצדדים להעמדה של ציוד בלי שיפול ויזוז. זה לא מחזיק משקלים גדולים לדעתי, גלון מלא לדעתי יתלוש את הסקוץ׳ בפניות חדות.

(הרשת זה דבר מעולה שלקחתי מאוקטביה ליסינג לשעבר).

לינקים:

US $8.26  33% Off | Car Rear Seat Back Organizer Auto Trunk Net Mesh Cargo Storage Bag Pocket Cover Stowing Tidying Interior Camping Accessories
https://a.aliexpress.com/_vVJcJd

US $0.70  33% Off | Creative Car Trunk Storage Device Hook and Loop Strong Adhesion Fixed Straps Solid Color Baggage Debris Anti-drop Magic Stickers
https://a.aliexpress.com/_v3b9AR

E9D2BBB1-B70D-45C0-B5AF-B2CBB58ED9C1.jpeg

9569724E-5B98-4626-8AB3-015604B97E56.jpeg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בתאריך 18.8.2020 בשעה 17:45, sperial כתב:

@ברווז האמת היא שיש לי שאלה יותר חשובה: למה לך לסחוב את כל הג'ריקנים האלה? פעם בכמה זמן אתה נזקק להם בדרך, בלי אפשרות לקחת אותם מהבית?

מחזק, גם אני לא נסחב עם נוזלים ברכב מאז קסנטיה, גם לא ברכב הנוכחי שלי.

אצלי יש קטע שהבגאז׳ חייב להיות ריק, ואת הדברים שאני מחזיק פק"ל ברכב (ג׳ק, קומפרסור, בוסטר), נכנסים לאמבטיה של גלגל ספייר.

לא אוהב כשהרכב הופך לסניף של הבוידעם. מעדיף שהבגאז׳ יהיה זמין כשפתאום צריך להוביל משהו.

ברכבים האחרונים שלי (כולל הונדה בת כמעט 20) לא זכור לי שהייתי צריך להוסיף נוזלים בין טיפול לטיפול. רק נוזל שמשות. ובקבוק מים לעצמי.

20210703_133748_HDR.thumb.jpg.41426e08da7166f7a036ced50a541432.jpg20210703_133754.thumb.jpg.98565052f9f57ff9143c401cfbce7f48.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כבר עניתי שמה שאני מחזיק זה מים למגבים וקצת מים ירוקים. לגבי הירוקים, אני פתוח לשינויים ולביטול של ההחזקה שלהם ברכב 😉

גמני שמתי את כל הפקל הקבוע בתא הזה, שאצלי יש לו מכסה מעץ- כך כל השטח של התא פתוח לשימוש (למעט קצת דברים שיש בו קבוע שהם חלק מהשימוש הקבוע) והשאר נגיש בקלות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...