אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
שלום חברים, פרטנר השחילו סיב ואני מעוניין להתחבר, הם מציעים נתב עלום שם technicolor dga2232 בעל כניסה אופטית, טלפונייה וטלוויזיה, 20 שקלים לחודש למשך 36 במסלול רכישה או 25 שקל לחודש בשכירות. מכיוון שאינני צרכן טלפון או טלוויזיה השימוש היחיד שלי הוא אינטרנט ואני מעדיף לרכוש מכשיר איכותי שישמש אותי לתמיד. כרגע עם נתב כלשהוא של בזק, סובל מניתוקים רבים ב-wifi וקליטה חלשה בחדר הורים המרוחק כ-10 מטר מהארון. ראיתי המלצות רבות על tp link vr600 שהוא גם מודם וגם ראוטר: https://ksp.co.il/mob/item/37339/%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-tp-link-archer-vr600-v2-0-ac1600-gigabit-vdsl-adsl עקב אילוץ של מקום בארון התקשורת פיצול לשני מכשירים יכול להיות…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לצערי (או לשמחתי) נודבתי לאחרונה מחדש לועד הבית אחרי כמה שנים שפרשתי מהועד "כדי לעשות לביתי" - והנושא הראשון על הפרק הוא המנקה. מדובר בבניין של 6 קומות בהוד השרון (פלוס קומה נוספת שהיא יציאה לגג), ויש לנו מנקה היסטורי שעובד איתנו כמה הרבה מאוד שנים, ולמרות שתמיד היתה ביקורת על איכות הניקיון איכשהו בגלל מערכת היחסים איתו, ובגלל שכל הדיירים מכירים ומחבבים אותו, אף אחד לא באמת ניסה להתקדם, אבל התוצאה היא שהבניין נראה מוזנח והחלטתי הפעם לנסות להתקדם הלאה ולבדוק חברות ניקיון או מנקים פרטיים אחרים. כיון שאף פעם לא באמת התעסקתי עם זה, אשמח לכל טיפ או הכוונה. היום אנחנו משלמים לו בערך 1000 ש"ח לחודש, והוא פעמיים בשבוע שוטף את הלובי, הרצפות, המעלית וחדר הזב…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי ברשותי דירת 4 חדרים בר"ג עם חנייה ומעלית כ80מ"ר. לאחר שהבנתי שהרווחתי עליה סכום מסויים (הערך שלה עלה מאוד) שוקל להשתדרג ל4\5 חדרים (100 מ"ר ויותר) עם חניה ומעלית ומרפסת שמש. יש דרך קלה לעשות את זה? מבחינת משכנתאות? חוזים עם מוכרים\קונים ועו"ד? תודה!
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, כבר כמה שנים שאני שם לב שבמהלך שיחה יש צליל של מקשים שנלחצים. חשבתי שהבעיה אצלי, או אצל הצד השני. אבל החלפתי כבר מספר מכשירים לאורך השנים, והבעיה הזו חוזרת על עצמה עם אנשים אקראיים. מהצד שלי לא יכול להיות שמקשים נלחצים, תמיד כשיש את הצליל אני בודק והמסך נעול... מישהו יכול לשער למה?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
כמובטח (אם מישהו עוקב) הנה אני יוצא אל האור. מזגתי ערק ליתר ביטחון. בן 36, רווק ללא, חולה בטרשת נפוצה מאז 2003. מזה שנתיים+ לא עובד עקב החמרת המצב הבריאותי. EDSS 6-6.5 למתעניינים אני חושב (כבר שנתיים) שכדאי לי לרכוש דירה, בעיקר כדי לעמוד בצרכי הנגישות שלי. אלוהים יודע כמה מפחיד ומופרך לקנות דירה בארץ. מטרות הפרויקט - 1.דירה נגישה (גם להיום וגם לעתיד על כסא גלגלים) 2. מבודדת או חמה מספיק בחורף 3. חדר שינה מאסטר, חדר אורחים/עבודה ועוד "חדר פיליפינית" לעתיד. לעניינו, היום אני עצמאי במידה סבירה מינוס, מתנהל על זוג קביים (לא בתוך הבית) עם מגוון בעיות בהליכה, שיווי משקל וכדומה. בנוסף אני מאוד מאוד סוב…
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש המלצות לבר מים תת כיורי - מתקן למים קרים בלבד לצורך העניין. פעם היה רק "ניגא" - כיום המגוון מרגיש כאין סופי ולא מצליח למצוא המלצות קונקרטיות בשום מקום. יש למישהו המלצה למתקן שכזה - דגש על מים איכותיים ואמינות גבוהה.
הודעה אחרונה מאת ZvikH, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. ראשית, אני משער שזה המקום הנכון לפתוח דיון כזה, במידה ולא אשמח שתעבירו למקום המתאים. לנושא עצמו, אני בן 25, 7 שנים רישיון וללא תביעות. אני כל החיים עם ביטוח ישיר, אבל די, מרגיש שעושקים אותי. הרכב הוא הונדה סיוויק האצבק 2011, קיבלתי מהם הצעת מחיר של 4.7 אלף עבור מקיף + חובה, ובaig קיבלתי הצעת מחיר של 3.9. הבעיה היא הפחד לעבור ממשהו שאתה רגיל אליו למשהו שאין לך חוות דעת עליו. מה לדעתכם כדאי? ועל מי אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
שאלה היפותטית. קודם כל, ברור לי שקיימים מתווכים בטבע, השאלה אם זה באמת עובד ככה. נניח ויש לי נכס שאני רוצה למכור, אבל אין לי זמן, ובעיקר עצבים, להתעסק עם קונים וכל הביורוקרטיה הכרוכה. או תרחיש אחר - בעל הנכס בכלל לא נמצא בארץ, ובטח שלא יכול להגיע כדי להראות דירה לקונים. האם אפשר לתת למישהו לנהל הכל במקומי תמורת עמלה מסויימת, ככה שבמידה ויקבל ממני את האוקיי להצעת מחיר, כל האינטראקציה מצידי תהיה לחתום על הסכם מכירה, למסור לו את המפתחות ולקבל כסף לחשבון? נראה לי הגיוני לסכם איתו אחוז מסויים מהסכום, ככה שיהיה לו אינטרס למכור בכמה שיותר. וגם נראה לי שאיש מקצוע יהיה יותר טוב ממני בכל הנושא של הכרת השוק, התמקחות וסינון ז#@ני שכל, ו…
יש לי ברדק בתשתית השקייה בגינה, חלק מהצינורות העוברים שם הם הם השקייה וחלק לא. אתמול אני רואה סילון פורץ מהעפר וחפירה קצרה מגלה צינור עם חור (שאין לי מושג איך הוא נגרם, צינור קבור ולא עבדתי שם). אני מניח שאני צריך לחתוך את החלק ולשים מחבר במקומו. -מישהו יכול ליעץ לי מה אני צריך לקנות? -זה צינור 20 מ"מ? -איפה אפשר לקנות באיזור ראש העין? (אני בפארק אפק)
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היה הייתה לה בנשר חנות בגדים לכל המשפחה בשם "האנגר". היא נסגרה והוקם במקומה סופרמרקט. הייתי קונה שם יחסית הרבה, אחד המקומות הבודדים שמחזיק סחורה באיכות סבירה ובמידה שלי במחירים שפויים. כיום עברתי לקנות בגדים ב"וורקר", אבל אני לא מרוצה מהם כל כך. איפה אני יכול למצוא חנות דומה בחיפה והקריות? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי כולם, אשמח להעזר קצת בחוכמת ההמונים שאין לה חלופה בשום מקום אחר. ההורים של אשתי, זוג מבוגר דובר רוסית, בני 67/75, עד עכשיו גרו ברמת גן בשכירות (עוזיאל - חיבת ציון) ועכשיו בגלל שהורסים את הדירה שלהם לטובת תמא מחפשים לקנות להם דירה למגורים עד מחיר של 1.8 מליון שח בערך. צריכים מעלית וחניה. האמא עובדת ברמת גן, באיזור הירדן/אלוף שדה ומתניידת בתחבורה, לכן צריכה בקרבת הבית קו או שניים שיביא ויחזיר אותה משם. כל הילדים גרים ברמת גן. אחרי מחקר קצר עם גוגל מאפס ויד2 התפקסתי על שני איזורים פוטנציאליים. גני תקווה - לאורך רח' הרי יהודה. פתח תקווה - לאורך רח העצמאות (החל מרבין במערב ועד פינס במזרח, כולל פינס). זה מתפרס על פני כמ…
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברים, מסך הטלוויזיה הקודם שלי הראה מעין פסים לאורך וזאת לאחר 7 שנות שימוש במסך. רציתי לדעת אם זה כתוצאה מהקפאת המסך לעיתים דיי קרובות ולפרקי זמן ארוכים כאשר אני משתמש ב- VOD או כאשר אני צופה באיזושהי הקלטה או שמא מדובר בבלאי טבעי.
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי רכשתי לבן שלי משחק fifa2016 ל xbox360 ( מכשיר לא פרוץ, מחובר לרשת) באמזון ,( רכשתי כבר לא מעט משחקים משם , עד עכשיו ללא תקלות). היום הוא הגיע, הכניסו למכשיר ואז מופיעה ההודעה שבתמונה.. שלחתי הודעה למוכר, לא ממש מבין בדברים הללו, מאמין אבל שאולי מפה תבוא הישועה .. 😀 יש מה לעשות או שהמשחק לא מתאים למכשיר שלי?
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
שלום אשמח להתייעץ עם החברים המבינים במשכנתאות, כלכלה או שניהם יחד זכינו ב"מחיר למשתכן" בפרויקט בירושלים (רייסדור, רמת שלמה) להלן כמה נתונים: המחיר של הדירה (הכי זולה) הוא m1.6 הון עצמי שלנו 200k וזה בהתבסס גם על 100k מקרן פנסיה שנמשוך בהפסד 35% גג המשכנתא שניתן לקבל (בהתייעצות ראשונית) הוא 1,350,000 בהחזר של כ 6000 שח ל 30 שנה חסר לנו כ 100k שאותם נצטרך להשיג איך שהוא ואז לשלם בנוסף עוד כ 800-1000 שח בחודש עבור ההחזר שלהם. סך תשלומים לפחות ב 10 שנים ראשונות - כ 7000 ₪, כ-5-6k יחזור מהשכרת הדירה. ההנחה היא שלא נגור בדירה זו אלא נשתמש בה כהשקעה לטווח ארוך. (אם היה תקציב לקנות דירה יקרה יותר באותו פרויק…
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
בוקר טוב, מקווה שהיה לכם יום עצמאות טוב והכבדות מהק"ג בשר שאכלתם עברה (; קיבלתי מכונת קפה שעובדת על קפסולות (של דולצ'ה גוסטו). אני רוצה להוסיף לה מקציף חשמלי שעושה חלב מוקצף סמיך...כמו שהמקציף של נספרסו. ידוע לכם על מקציף שעושה את זה בצורה איכותית? חשוב שלא יתפוס יותר מידי מקום על השיש כי המטבח קטן. משהו עד 200ש"ח מאיביי וכד' או מהארץ אם יש משהו טוב. מוסיך דגמים שמצאתי...אולי מישהו התנסה? תודה רבה! Espresso Cap: http://www.allcaps.co.il/Product/%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A3-%D7%97%D7%9C%D7%91-espresso-cap DAVO DAV230: http://www.homelet.co.il/shop-2/%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97/%D7%…
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
עשינו שיפוץ בדירה לפני כשנה וחודשיים. בין השאר החדר מקלחת עבר רמונט כללי. במבט ראשון הכל היה מעולה. שילמנו את כל הסכום לשיפוצניק (שהכרנו מתקופת התמא בבניין, עשה עוד עבודות והיה נראה מאוד מקצועי וחביב). לאחר כמה חודשים התחלנו לשים לב לנימים בקרמיקה בחדר מקלחת. בהתחלה היה מדובר על 2 אריחים. הודענו לשיפוצניק, אמר שהוא עסוק ושיעבור בהזדמנות. בינתיים התחילה הקורונה והסגרים. לאט לאט התחילו עוד נימים. השיפוצניק עבר באזור ובדק, קבע שהקרמיקה לא מאיכות טובה ושיעבור בהמשך להחליף מה שסדוק ועם נימים. בינתיים קורונה, סגרים ולא היה לחץ מצידנו אבל כן דיברנו איתו מספר פעמים. אישתי התקשרה לנגב (איפה שהקרמיקה נקנתה) והם מצידם שלחו מומחה שיבדוק. המומחה שלהם טוען שהשיפוצניק לא עשה עבודה …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חבר'ס, בשבוע האחרון של אוגוסט אני צריך להתייצב באירופה. הכל שולם, הוזמן וסודר - מבחינת השהייה, הרכב וכו'. לא מבחינת דרישות הקורונה. המדינה שאני יוצא אליה היא שווייץ, מדינה שלא סימנה את ישראל כמסוכנת ומדינה שגם לא מוגדרת כך - אצלנו. לפחות נכון להיום... מה שאני שואל הוא בגלל ערב רב של שמועות שאני שומע מחבר'ה שחזרו מאירופה (לאו דווקא שוויץ). ואני שואל לגבי מה עלי להציג בנתב"ג כשארצה לעלות לטיסה. האתר של משרד הבריאות אומר את זה: כלומר או זה או זה, אחד מהשניים. מצד שני, אני כבר שמעתי בפעם השלישית השבוע, שזה לא נכון ושיש צורך להציג בדיקה שלילית שנעשתה 72 ש' לפני. מה נכון, ריבונו של עולם? חשבתי ללכת על בטוח, ולבצע את הבדיקה באב-אללה, ללא קשר,…
הודעה אחרונה מאת stas12, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אחי וגיסתי מגיעים לארץ (טפו טפו וכו') ויהיו בבידוד שבוע, בו הם מתכננים לעבוד מרחוק. אני מנסה למצוא מקום שיאפשר לשכור או לשאול 3 מסכי מחשב (24-27 אינץ') לתקופה של שבוע. חיפוש בגוגל מצא שמשכירים רק מקרנים ומסכים גדולים (לתערוכות וכנסים) ורק חנות אחת בירושלים פרסמה שהיא משכירה מסכי מחשב - אבל התקשרתי והם הכחישו כל קשר (אולי כי אני לא חרדי. יכול להבין) אשמח לשמוע את דעתכם או רעיונות נוספים. תודה!
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני רוצה לקחת הלוואה ואומרים לדוגמא הלוואה בריבית של 2% איך אני יכול לחשב מה ההחזר החודשי על ההלוואה? ומה זה שפיצר?
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחרונה עולות לי מחשבות בנוגע לנפילת החומה הוירטואלית של סין, שהמפלגה הקומוניסטית שמה על מנת למנוע מאזרחי סין כל מגע עם העולם הוירטואלי וגם המידע שיש בחוץ. לכל השירותים הממשלתיים והרשתות החברתיות, למק"ס יש את הפתרון עבורם. פייסבוק\וואטצפ\טיקטוק\תשלומים וכדומה. במידה ותהיה נפילה של החומה בין אם בידי האזרחים (לדעתי סיכוי נמוך) ובין בידי המפלגה. מה בעצם תהיה ההשפעה הכלכלית\חברתית על העולם מכזה מהלך? האם היתה השפעה על העולם מבחינה כלכלית\חברתית כאשר נפלה החומה של ברלין? אנחנו נראה אותו הדבר כמו עם החומה בברלין?
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מאוד מקווה שאני מקים את השרשור במקומו הנכון בפורום, ויוצא מנקודת הנחה שהמנהלים ידעו להזיזו אם טעיתי (היתה לי התלבטות קלה..) אני עוקב שנים, אחרי התרבות המוטורית בחו"ל, מפגשים גדולים בחו"ל וכל מיני דברים שפחות קורים פה (תקראו את השרשור ה"מפרגן" לאוטומוטור כל שנה מחדש ותבינו לבד..) עם הזמן, התחלתי להתעניין עוד ועוד בנושא הלבוש הקשור לעולם המוטורי, זה מתחיל בחולצה שקניתם בביקור ברינג או במוזיאון רכב כזה או אחר, עובר דרך חולצות הפורום החדשות שלנו כשברקע יש עולם שלם של קבוצות וחבורות ומפגשים שאליהם תרצו (או לא תרצו) להשתייך.. חיפשתי קצת הודעות בנושא בפורום, מודה, קצת התאכזבתי לגלות שאין שיח רב 😏 אז, הח…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מודה שהכותרת מקרטעת. שואל בשביל חבר. אני מחפש בדיוק או שווה ערך לזה: הבעיה היא שהיצרן מפנה את האזור שלנו אל הנציג שלו בדובאי... האם יש בארץ מישהו שמשווק את הנ"ל או שווה ערך? המטרה היא למדוד אורך צנרת.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שוקל לקנות בית בבנין בן קרוב ל 50 שנה בקומה רביעית ואחרונה. הבעיה , אין מעלית ! חדר המדרגות גדול מאוד וניתן להכניס בקלות מעלית. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון עלות משוערת למעלית אשר תתאים לארבעה נוסעים. תודה !
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
חיקויים בעלי-אקספרס? 1 2
מאת GR8Day- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
ערב צח ומצוחצח. אני מתעניין בקניית רמקול של JBL. בארץ המחירים סבירים, באמזון לא ממש יוצא יותר זול ואז הצצתי בעלי אקספרס ו... או שזה ממש זול, או שזה פשוט חיקוי. מה הנסיון שלכם?
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
בארץ, המקלדת נמכרת סביב 800 ש"ח. בחול, 100$ (= סביב 430 כולל מע"מ). מה ניתן לעשות עם העברית? האם ניתן להזמין מקלדת עם מקשים גם בעברית או שיש אופציות נוספות (מעבר למדבקות המעפנות)? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
ערב טוב, עד עתה היו ברשותי מחשבים ניידים. כרגע, עלה צורך לקנות מחשב חדש והאישה מטילה ווטו על נייד חדש, אלא, רוצה מחשב נייח עם מסך גדול. לפחות ״24. השימושים בסיסיים, גלישה, עיבוד תמלילים ומעט שיחות וידאו ובכלל המחשב ישמש גם את בני שעולה לכיתה א׳. האפשרויות שחשבתי עליהן הן או Nuc או all in one בגלל שnuc זה בעצם להרכיב מחשב. הall in one נראה כמו פתרון נוח ואלגנטי. התקציב 4K~ מה שכרגע צד את עיני https://www.dell.com/il/p/inspiron-27-7700-aio/pd?ref=PD_OC אשמח לעצת חכמי הפורום.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מגייסים עובדים, ונשמח לקלוט אתכם, חובבי הרכב. לחברת טלרון מצברים מבית קבוצת לובינסקי דרוש/ה סוכן/ת מכירות שטח רעב/ה להצלחה ! תיאור התפקיד: · עבודה מול תיק לקוחות קבוע – שימור הלקוחות · ביצוע והגדלת הזמנות · גיוס לקוחות חדשים · משרה מלאה, 5 ימים בשבוע, משרה עם רכב, טלפון נייד, טאבלט ותן ביס. · אופק ניהולי, שכר בסיס + עמלות דרישות: · ניסיון של לפחות 3 שנים במכירות - יתרון · ניסיון בתחום הרכב, היכרות עם מוסכים / חברות ליסינג / חברות חלקי חילוף – יתרון · כושר ביטוי גבוה בעברית – חובה · רישיון נהיגה – חובה …
הודעה אחרונה מאת שרות לקוחות טלרון, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מניח שכבר לא מעט משתמשים באופציה הזאת. האם יש הבדלים מהותיים בין האפליקציות השונות? איך אתם משתמשים בכרטיסים ממנפיקים שונים?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
למישהו יש המלצה למייבש כביסה איכותי 8 ק"ג? לא משנה לי אם צינור או בלי. טווח מחירים 2000-3500 ש"ח, ואם יש משהו שעולה יותר וכדאי אז אין לי בעיה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חשקה נפשי לעשות מתח בבית כי התחת העצלן שלי לא למציח לקום וללכת לחדר כושר (וגם חם פצצות בחוץ). אך אנוכי גר בדירה שכורה ולא בא לי להרוס אותה יותר מידי. חיפשתי אופציות ויש כמובן את הזול, הפשוט והמוכר https://www.energym.co.il/מתח-למשקוף אך הוא מחייב קדיחה במשקוף עצמו, דבר שמאוד קשה, להבנתי, לתקן ולהביא בחזרה למצב התחלתי בסיום חוזה השכירות. מצאתי גם את זה שנראה מעניין https://1click2buy.co.il/Iron-gym אבל יש לי ספק גדול לגביו. יותר נכון לגבי הדלת שלי. בדירתי מותקנות דלתות פנדור שמהמבט הלא מקצועי שלי נראה כאילו המשקוף שלהן עשוי מנייר ומודבק עם דבק 3 שניות (נראה ככה בערך - התמונה באדיבות פייסבוק ולא תמונה שלי) ויש לי חשש שברגע שאשקיע את כספי ובפעם הראשונה שארצה…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,202 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Fluffy
- Albetx
- YSHVORIN
- yohai71
- Night Driver
- גולדן191
- amlh
- amosbmw
- amirtoar
- itaysamurai
- eladts
- mottis