אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אשמח להתייעצות. מחפש טרקטורן לילדה בת 4, חשוב שיסע בשטח. תקציב 3-5 אלף, זה מה שמצאתי - https://toysandmore.co.il/ProdDetails.aspx?prodid=1980 אשמח להמלצה. תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
קיבלתי בדואר הצעה להלוואה לכל מטרה - מאושרת מראש מהבנק: אין לי מינוס, או פעילות מיוחדת בחשבון. והם עדיין דוחפים הלוואות. בעיני זה נורא - סתם יגרום לאנשים שלא צריכים להתפתה, יכניס אותם עוד יותר לחוב, יעודד צריכה לא יעילה (כשנופלת עליך הלוואה ככה, זה לא מגיע כחלק מתכנון כלכלי נכון) וכ״ו… האם זה בכלל חוקי?
הודעה אחרונה מאת snoop90, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה לא קרה לי אף פעם שם
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
(משרה מלאה) איך אתם מתמודדים עם חוסר הזמן שנובע מהעבודה, הכפיפות למנהל שלרוב לא יהיה נעים וינצל את הסמכות שלו. אני עובד אמנם 6 ימים בשבוע במקום ה-5 הנהוגים. ימי חול מ8 עד 5 לכל הפחות, לרוב מסיים בין 6-7 בערב. ימי שישי וערבי חג עד 12. אין לי זמן לכלום, אפילו לסידורים של חצי שעה אני צריך לתאם בעבודה, שלא לדבר על תור לרופא/פיזיוטרפיה. וכל פעם שאני צריך לצאת מוקדם/להגיע מאוחר, או או איזה נזיפות ופרצופים אני מקבל. כל עבודה שהייתי בה זה היה ככה, אני בגדול עובד חרוץ, נעים, לא מאחר בחיים ברנדומליות, עושה מה שמבקשים ממני ולא מתווכח. המינימום שאני מצפה בעבודות כשכיר (אמנם בן 22 אז אולי ''חי בסרט'') זה שאם אני עובד טוב שעושה את המוטל עליו, זה…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
דובר פורטוגזית
מאת yossy- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 971 צפיות
שבוע מבורך, אני מחפש מישהו/י שדובר את השפה הפורטוגזית היפה, בשביל תרגום (לא מקצועי) לשיר או שניים שאני מאד אוהב. כמובן שניסיתי תרגומים של גוגל אבל יוצאות מילים מצחיקות ומוזרות, לפיכך אני נאלץ להעזר כאן, אפשר גם בפרטי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
כמו בכותרת. Gsb120 מהסדרה של ה12 וולט. בת שנתיים בערך. לא עבדה קשה מספיק כדי להצדיק עישון ברמה של אחראית בלוק ברמלה. זו הכלה: אופציה א'- יש באליאקספרס מנועים "תואמים". הביקורות טובות. הן בעיקר מרוסיה ואוקראינה. סביבות ה-70 שקלים ואחד כזה אצלי בפיצוציה תוך שבועיים. השאלה אם לא הפכתי אותה בזה למברגה סינית סוג ז' אופציה ב'- האיש בסרטון הזה משפץ אותה. אגב- בתחילת הסרטון הוא מראה שהיא מעשנת- ככה בול שלי עושה... א. אבל למה הוא מפרק גם את הגיר (כי זה גדול עלי, בטוח). ב. מאיפה הוא הקריץ את השקיק עם ה"פחמים", הוא לא מגלה לנו. פחות בא לי על זה, האמת. אופציה ג' לפנות ללדי…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה שמה של זו הצבעונית מאד שמנגנת בחליל במדרחוב נחלת בנימין?
הודעה אחרונה מאת David32, -
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ערב טוב לשוכני העוף. מזגן אמקור איירליין רצפתי עתיק, רועש ומקרר לא משהו. דירה שכורה אז אין הרבה מה לעשות עם זה. מסנני אבק נוקו לפני חודש. המזגן וסביבתו תפסו עובש (בלי ריח מורגש) ורואים כמות נכבדת ממנו בעין בלתי מזויינת בתוך המזגן. אין רצון לפרק את הפלסטיקה מסביב כי דירה שכורה, מזגן לא שלי ומעדיף לא להתעסק עם פלסטיקה פריכה ושבירה בת 20. יש העדפה לשיטת ניקיון ללא פירוק, גם אם מדובר בניקיון שטחי יחסית שאצטרך לחזור עליו כל כמה חודשים. בהנתן הנ"ל, מה האפשרויות שלי? קראתי על כל מיני אופציות שנעות בין ריסוס מי חמצן להזמנת ניקוי מקצועי. באמצע יש כל מיני תרסיסים, ביניהם כל מיני "ביולוגיים" דוגמת https://www.bioclean.co.il/bio-clean-air-ביוקלין-אייר-ספריי-לניקוי-מזגנים/.…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
מאחר ואני יודע שהולך להיות משעמם במהלך יום כיפור, אני רוצה לעשות על האש אבל לא קרוב לאנשים, שלא יפגעו או משהו בסגנון. מאחר ולא ממש זורם על לעשות נסיעה לדרום ולהיות במדבר במהלך היומיים הללו. אני מחפש מקום ליד כפר סבא. חשבתי על הפארקים שיש בסביבה אבל נראה לי שיהיו שם דתיים אז פחות זורם לי לעשות מולם על האש. מה אומרים על אזור התעשייה של העיר? אושי סנטר? עד כמה זה שומם? אל תדאגו הולך להיות ואגיו
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
לא יודע כמה אנשים פה מכירים את כלי התחבורה הזה, בטוח שרבים מכירים. הסקירה מיועדת כמובן למי שלא מכיר. בתל אביב הם קיימים כבר תקופה ארוכה ויש מספר מפעילים, אבל בראשל"צ לא היו עד לאחרונה. אחרי שהגיעו לראשל"צ, נסיתי אותם. זה נכון לעכשיו המפעיל היחידי בראשל"צ. אז דבר ראשון צריך להוריד אפליקציה ולהירשם. הרישום רק למי שמעל גיל 18 ובעל רישיון נהיגה. בתהליך הרישום צריך לעלות צילום של רישיון נהיגה ואת התמונה שלך, וכמובן לשייך כרטיס אשראי למנוי. בדיקת רישיון הנהיגה מתבצע תוך עד 20 דקות ידנית (זה מה שהאפליקציה אומרת). אחרי הבדיקה שבפועל לקחה 3 דקות ולא 20, מקבלים הודעת אישור, אחרי זה עוברים על כללי השימיוש וההנחיות (לחבוש …
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע שיטות וכו'. האם רק דרך הבנק? אולי בנק הדואר? מהם הפרטים שמקבל התשלום צריך לספק לי? האם העמלה שוחטת? הוא לא יכול לקבל כרטיס אשראי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות מילונית אלקטרונית עבור בגרות ברמת 5 יח"ל. אני מתלבט בין שתי מילוניות. אחת של אוקספורד, השנייה בבילון. יש איזשהו הבדל לדעתכם? 1. https://ksp.co.il/web/item/61311 2. https://ksp.co.il/web/item/77151 יש מצב שמילונית אחת מכילה יותר ביטויים ופירושים מאשר השנייה? (המחיר לא רלוונטי) ובכללי, יש לכם איזשהם טיפים לתת לשיפור האנגלית? (חוץ מלפתור בגרויות משנים קודמות) תודה.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אני לא יודע מספיק על מיקרוגלים כדי לנסות לפרק ולתקן בעצמי, לא כשמדובר על מכשיר עם קרינה. אבל אני מאד הייתי רוצה להבין מה יכול לגרום לזה. זה רעש מאד חזק, שלא נובע מהמסילה של הצלחת. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ניסיתי לחפש בפורום ת'רד שעושה סדר במיזוג אויר (אני זוכר שבעבר ראיתי אחד ארוך של איציק נ אבל לא מצאתי..) אני רוצה להתקין 4 מזגנים "רגילים" לחדרים ואחד מיני מרכזי לסלון מטבח מכיר את ההבדלים של אינוורטר ו On off וכנראה שאבחר במזגנים "רגילים" למען הפשטות והמחיר אני יודע שמיצובישי הוא הכי טוב אבל עולה בהתאם. עכשיו, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין כל המזגנים המוכרים (תדיראן\טורנדו\אלקטרה\הייאר וכו' הנסיון שלי בדירות שכורות הוא שהכל אותו דבר וכשהייתי צריך שירות מטורנדו הם הגיעו וסידרו תקלה אז האם יש הבדל מהותי בין החברות ? בנוסף, האם כדאי לקנות בעצמי ולהזמין מתקין או לתת למתקין גם לקנות את המזגנים ? תודה
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי מומחים, בדירה הקודמת שלי התקנתי מתג דוד חכם, החיבור סטנדרטי עם 4 חוטים, 2 כחולים ו2 חומים. בדירה הנוכחית המתג הקיים מחובר רק עם 2 חוטים, כחול וחום.. רעיונות מה קורה פה? מצ"ב תמונה של החיבור הנוכחי.
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
-
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
טוב כמו 20% מתושבי המדינה הקורונה הגיעה אלי לביקור. לא יודע אם זה קשור לזה שהחסנתי פעמיים התסמינים היו קלים מאוד לשמחתי. קצת כאב ראש היעלמות חוש טעם לשעות ספורות וזהו... הבעיה חוש הריח נעלם לחלוטין. לא מריח כל-ו-ם!!! לא משנה כמה הריח חזק נאדה. מישהו מכיר פתרון שמזרז את החזרה של החוש הנחוץ הזה?
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
שלום לכל חברי הפורום, אשמח לשתף בבעיה אישית ולהיעזר בניסיון החיים העשיר של חברי הפורום. יש לי בעיה שמלווה אותי, אני חושב כל חיי. זה לא קרה פשוט ביום אחד. אני פשוט זוכר שתמיד הייתי כזה. אני לא יודע איך להיות יותר אסרטיבי. לפני שאני אמשיך אני אכתוב מה זה אסרטיבי ממה שידוע לי. אסרטיבי זה בן אדם שלא חושש לעמוד על שלו מול אחרים בלי לפחד או לחשוש מה יקרה. ההפך הגמור מאיך שאני מרגיש, ובדיוק איך שהייתי רוצה להיות. כשאני מנסה לחשוב למה אני לא מספיק אסרטיבי עולות לי מספר סיבות, יכול להיות שאלה אפילו תירוצים שאני מספר לעצמי. אני אומר לעצמי שאני צעיר, זה יראה קצת מצחיק לנסות להיות אסרטיבי. אני גם לא נראה מבוגר, או בוגר כל כך. אני בן 24, עוד מעט, אב…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
היי, אני גר בדירה שכורה. רציתי לשאול לדעתכם, כמה ומה אתם מבטחים. ביטוח מזומן לדעתי נראה מיותר. בטח כשלא מחזיקים מזומן בכלל. מצד שני צד ג' נשמע מאוד חשוב. תמיד משהו יכול לקרות. מה קורה אם אני מארח למשל ומישהו נפצע בביתי בלי שיש לי ביטוח צד ג, אני אצטרך לשלם לו הוצאות רפואיות כי זה קרה בביתי? כי במקרה כזה 350 שח בשנה נראים no brainer. אשמח לשמוע האם לכם יש ביטוח כזה, מה הרציונל והמחיר שאתם משלמים.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
עשיתי סדר בבית וריכזתי את כל הדיסקים הישנים, מדובר ב 150. יש מה לעשות איתם? כואב הלב לזרוק לפח...
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
25 שנים מהיום, חבר פורום ובת זוגתו בדרך לנופש באילת בת הזוג: מה יהיה? אני מודאגת, אנחנו על פחות מרבע מיכל! עברנו הרגע את התחנה במצפה בלי לתדלק. חבר הפורום: פאק! הייתי בטוח שהתחנה שם פעילה, התייעצתי עם החברה ב CarsForum. למה לא פורסם שכל תחנות הדלק שם עברו הסבה לחשמל בלבד? בת הזוג: למה תמיד אתה חייב שונה? אתה והחברים שלך! היית חייב לקנות את רכב הבנזין האחרון שנמכר בארץ? אבא שלי אמר לך שאתה מחפש צרות ושאתה פטרול הד קיצוני מדי. היית צריך להקשיב ולקנות את האלפא החשמלית. חבר הפורום: כבר דיברנו על זה כל כך הרבה. אמרת שאת זורמת איתי. קיבלת פיצוי עם הקודיאק מימן החדשה. ההזמנה שלנו מלפני שנתיים כבר על …
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, כמו בכותרת, הילדים שלי קיבלו משחק שנראה שהם אוהבים אותו וכנראה ישחקו בו די הרבה הוא עובד על 8(!) סוללות AA, כך שלקנות חבילת סוללות כל שבוע לא בא בחשבון איך מחשבים את הזרם/הספק/מה שלא יהיה כדי להפוך אותו למבוסס חשמל? מה צריך לקנות? או האם יש מכשיר בנוי שעושה את כל העבודה?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שבת שלום חברים. אני רוצה לרכוש פוטנציומטר ווליום חדש למגבר שברשותי. אני לא יודע לאתר את שם החלק המדויק, או את המספר הקטלוגי שלו. צירפתי סכמה מלאה של המגבר שמצאתי ברשת, וגם תמונה של החלק (פוטנציומטר עם מנוע חשמלי). אם מישהו יודע לקרוא סכמות אשמח לקבל עזרה, כך שאוכל למצוא את מספר החלק ולחפש ברשת כיצד לרכוש אותו. תודה רבה cambridge_azur-640a_sm.pdf
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי גלקסי נוט 2 (טלפון ישן) שהיה מכובה כחודש ולאחר מכן אני מנסה להפעיל והוא לא נדלק, חיברתי למטען כמה שעות טובות ולא נדלק או מראה סימני הטענה או נורה אדומה למעלה בצד, החלפתי סוללה לחדשה שהייתה לי ואותו דבר הטלפון לא נדלק או מראה סימני הטענה. הטלפון היה פעיל שנים ורק לאחר שכיבתי אותו ולאחר חודש שהיה מכובה - הטלפון מת, לא מגיב לכלום ואפילו ריסט עם הלחצנים לא עוזר.. גם אם אני לוקח סיכה ומכניס בחור בשביל ריסט- הטלפון לא מגיב האם למישהו קרה מקרה דומה? זה פשוט מאוד מוזר שפתאום כלום לא מגיב הטלפון היה פעיל 7 שנים בערך..
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, התחלתי ללמוד ויש יומיים בשבוע שאני לומד מ-7:00 בבוקר ועד 17:00 אחה"צ. לשעות הבוקר מספיקים לי שני סנדוויצ'ים עם סלמי או טונה/ביצה קשה, אבל לצהריים מה כדאי לקחת? משהו משביע שלא דורש קירור. בימים הקצרים אני לומד עד 11:00 אז סנדוויץ' או שניים בשילוב פרי מספיק לגמרי. ועוד שאלה: אפשר להכין מראש סנדוויצ'ים במוצאי שבת עבור שלושה ימים קדימה ולשים במקרר (במקום כל ערב להכין בשביל היום שלמחרת) או שזה יתקלקל? תודה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
שלומות, אשמח לשמוע מה עשו חברי הפורום בשנה האחרונה, במה התחדשו (רכב, סמארטפון, ילדים) ומה התכניות לשנה הקרובה. נראה לי שזה יכול להיות דיון נחמד להעביר את הזמן ביום כיפור. כמה נ"צ מאצלי: השנה ביקרתי בפעם הראשונה בארה"ב. זו הייתה נסיעת עבודה של שלושה חודשים רצופים, במהלכם ראיתי בעיקר את החוף המזרחי בדרכי מלקוח ללקוח. לא בטוח אם היה שווה לחכות לזה שלושים שנה אבל הייתה חווייה מעניינת סה"כ. למעוניינים, יש תמונות ותצפיות אנתרופולוגיות באלבום הפיקאסה שלי. השנה סיימתי את שיפוץ הרכב הראשון שלי, משהו שרציתי לעשות מזמן ולא התאפשר עקב הסיבות הרגילות. התפקיד האחרון שביצעתי (אותו אחד מהסעיף לעיל) הוסיף לי הרבה בטחון עצמי בכל הנוגע לעבודה עם הידיים ולכן החלטתי שעכש…
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
האם ההרעדה בשולי הכביש נוצרת בגלל שקעים או בגלל בליטות?
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מקווה שזה יהפוך לשירשור של המלצות על טפטים חיים יפים ופנים מגניבים לשעון החכם. כרגע, אשמח להמלצות לגבי פני שעון. אני עם גלקסי 3, ואני לא הצלחתי למצוא עדיין משהו שנראה טוב בעיניי וגם מכיל את כל הנתונים שאני רוצה שיכיל. חשוב לי נתון של מספר השבוע הנוכחי בשנה, הפנים שיש לי כרגע מציגים את הנתון הזה- אבל כמו שאמרתי, הפנים האלו לא נאות במיוחד. תודה לממליצים.
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים לאחר חמש שנים של עישון בשר עם מעשנת דוד הפכתי עצלן. מחפש שדרוג... פונקציית המטרה: לא לעבוד קשה מדי. גודל פיזי לא גדול עקב מגבלות המרפסת. אמינות. ושיוכל להיות מנגל כשצריך ( חשוב!) תקציב כ5000 כולל כיסוי, פרובים, אקססוריז ופאלטים. מכיר, מבין ויודע את ההבדל העקרוני בין הקמאדו לפאלט. מכין כמות קטנה בכל נגלה עד 4 ק''ג בשר וקצת ירקות מסביב. אשמח להתייחסות והמלצה. תנקס
הודעה אחרונה מאת AK21, -
יתר לחץ דם
מאת אלי הרזהב- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם הנוטל תרופות ליתר לחץ דם ובזכותן הוא מאוזן חשוף לסכנות שאורבות לסובל מיתר לחץ דם שלא מטופל?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי סכום כסף שאני צריך למשוך ממנו באופן חודשי לטובת תשלום מסויים. האם יש מוצר השקעה מומלץ במצב הזה במקום שהכסף ישב בעוש?
הודעה אחרונה מאת aka77,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 491 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- gadik6
- איס מן
- davemustaine87
- TvrSpee12
- Camaro 92
- BRAVO_SX
- danbr
- zaf
- FireStar
- פאטון
- גור אדם
- avargel