אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
היי, פותח דיון על הבית. שאלה נוספת לגוף השאלה בשבילי, איפה אפשר לגור שיש דירות בקרבת הים (עם נוף ולא צמודות קרקע), שבנוסף לכך לא נמצאות בעיר מזוהמת ומסריחה (דוגמא, תל אביב, חיפה). כרגע גר באשדוד ולא רואה את עצמי מקים את הבית שלי פה, אין מה לחפש כאן, מזוהם, פקוק בכל שעה אפשרית שיש בה אור יום, אין הייטק, פיצוץ אוכלוסייה ששופעת בערסים ודוסים. דיון מהנה.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
למנהלים: אשמח אם ניתן להעביר לאוף טופיק שלום חברים מישהו התנסה באחד מהתחומים האלו: אימון אישי/קבוצתי/פסיכודרמה אשמח להבין יותר על מה מדובר, ואם דברים אלו יכולים לחולל שינוי אמיתי בדפוסי התנהגות.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. יש לי מחשב שהגיע עם ווינדוס 10 מותקן מראש. אני רוצה להחליף את ההארד דיסק באחד חדש ולהתקים עליו את הווינדוס. יש דרך לעשות את זה ולשמור על הרישיון המקורי?
הודעה אחרונה מאת nev, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
בגדול רוצה OLED. אשמח,להצעות,הסברים,המלצות. התקציב שלי הוא 8K
הודעה אחרונה מאת yoni2sh, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. מכירים מישהו שהתחתן ביוון? חשבתי לעשות הכל דרך חברה שתארגן את מה שצריך, יש למישהו המלצות? את התהליך עצמו הבנתי פחות או יותר. ברור שבקפריסין התהליך יותר קצר ומהיר אבל מעדיפים את יוון. תודה.
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהבתי מאוד את הסדרה וסיימתי אותה ביומיים. מחכה לעונה 2. גם הקאסט של השחקנים ממש טוב והתאהבתי בבחורה ממש יפה https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jung_Ho-yeon חברים בלי ספוילרים בבקשה
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני חודש קניתי תנור בנוי של לנקו. בסוף שבוע האחרון אישתי שמה לב שהגומיה האוטמת את הדלת התנתקה באחת הפינות. בחינה מעמיקה גילתה שוו המתכת שתופס את הגומיה לגוף התנור פשוט נתלש מהגומיה תוך כדי שהוא קורע אותה בנקודת החיבור. אני יודע שזה לא באשמתנו, אבל מצד הספק קל מאוד לטעון שמשהו משך בגומיה ולכן היא נתלשה. בכתב האחריות מצויין במפורש שאם יתגלה שהנזק שנגרם הוא באשמת שימוש לקוי של הלקוח, הלקוח יחוייב בעלות ביקור טכנאי. מאיך שזה נראה, לטכנאי קל מאוד לטעון שהגומיה נקרעה בגלל הפעלת כח פיזי (משיכה) ולי אין שום דבר לטעון כנגד. מה אתם הייתם עושים? 1. מפעילים אחריות ומנסים לשכנע את הטכנאי ש"זה היה ככה כשבאתי", ומסתכנים לשלם עלות ביקור ט…
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני אני מתאמץ וחופר המון בעצמי, אולי יש כבר מישהו שחיפש אוזניות לפרופיל שימוש דומה: 1. Latency נמוך. 2. אטימה טובה לזליגה של סאונד (לא צריך ANC, אבל אולי אוזניות עם ANC סביר שתהיינה אטומות יותר בכל מקרה). 3. אפשרות ל-EQ (כדי לפצות על אובדן השמיעה של אנשים מבוגרים, שצריכים בוסט בצלילים הגבוהים. אני מניח). מבחינת תקציב, הכי זולות שעונות על כל הדרישות האלו באופן מצויין.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חמת שלחו לי פייה בלבד. לאחר דין ודברים שבהם הבנתי שאיבדתי את הקבלה של הקנייה והם הבינו שיש להם בעיית ייצור ביציקה (לא פעם ראשונה בביתי שזה קורה, ותמיד הוחלף מידית וללא מיצמוץ מצידם, ע"י טכנאי נחמד שבא אלינו), הגענו לעסקת טיעון: הם ישלחו לי פייה חדשה, ההחלפה - עליי. פירקתי את הברז ושלחתי את המיכלול (שהיה אגב מצוין) להשרייה בחומץ ליום יומיים. את הגומייה שלו גם, ואהפוך אותה בהתקנה). מה הלאה? מישהו יודע כיצד מפרקים את הפייה הזו ממקומה? ההיגיון שלי חושד בהברגה הפוכה, אבל אני לא בטוח. תודה מראש ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סתם שאלה שעלתה לי. הרי כאשר המזגן נמצא על מצב קרור המעבה בחוץ נהיה חם והמים מטפטפים מהצינור החוצה לרצפה. למה לא לשים אותם שיטפטפו על המעבה ויעזרו לו להתקרר?
הודעה אחרונה מאת MiniMiz3r, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 998 צפיות
ראיתי היום בבית שאני מתעניין בו. זה מרכזיית מים sp או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מחיפוש שעשיתי לא ראיתי טרד דומה (יותר על סטרימרים ספציפים) סליחה אם יש. לאחרונה נתקלתי בסטרימר שחברת יס מספקת בשביל היס+ שלהם. אם אני מבין זה העתיד מבחינת יס, קצת עגום לטעמי, לא קרוב אפילו ליס מקס שלהם מבחינת חווית שימוש (ולא שהמקס מושלם, בעיקר בנושא החיפוש הלא קיים והמתסכל) פירגון? סוף סוף יש קאטץ-אפ למה שרוצים. עכשיו השאלות הרבות לשרשור די פתוח, איך היס+ אל מול הפתרונות של סלקום ופרטנר למי שמכיר? מה ההבדל בין הקופסה שיס מספקים לסטירמרים שאני קונה לבד? (אם אני מבין נכון יש שיאומי די טוב שאפשר לקנות לבד ולא לשלם ליס כסף על הקופסה שלהם? אפשר דגם מדוייק?) כמה אנשים כבר אמרו "האיכות של היס+ באפל TV טובה יותר מהאנדרוייד שלהם" הכיצד? אני שם…
הודעה אחרונה מאת DrorZi, -
-
עוקץ הקריפטו
מאת korola- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
https://www.mako.co.il/news-law/2021_q4/Article-bd671f8f9d55c71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802 יש רק כמה דברים לא הגיוניים , יושבים 26 ישראלים במשרד בתל אביב, מצליחים לשכנע צעירים אמריקאים להשקיע בקריפטו ואז נעלמים להם עם הכסף. - אם הם כל כך חכמים לא ברור למה בכל לנשארו עקבות לארץ? למה הכסף לא הועבר לבנקים אחרים? או לפחות נשאר בקריפטו וכובס ללא עקבות? - איך יכול להיות שהונאה של אמריקאים ישר קופצת לכותרים והמשטרה ישר מבצעת מעצרים, אבל אם החברה היו מרימים הונאה של קשישים בארץ ומוכרת להם מוצרי חשמל שהם לא צריכים או סתם מועדון חברים ל 36 חודש. אז המשטרה אפילו לא הייתה פותחת חקירה בנושא. כל כך הרבה ישראלים מוכרים דברים לישר…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
סופ"ש טוב לכל יושבי הפורום (או עומדים. אין לי משהו נגד שולחנות עמידה.) בזמן האחרון נתקלתי בבעיה עם הטלויזיה שלי- מסתבר שפיצ'ר שפורסם שקיים אינו באמת קיים, namely- העברת PCM 5.1 דרך EARC ממקורות חיצוניים. אני כרגע בתהליכים מול היבואן למצוא פתרון או להחזיר את הטלויזיה שכן מדובר בלא פחות מפרסום שווא, וזה היווה גורם מכריע לקניית הטלויזיה. התחלתי לגשש אחר טלויזיה אחרת ואז נחשפה לפני מציאות עצובה- כל היצרנים, ללא יוצא מהכלל, משקרים. הנה לקט קטן: סאמסונג- אימפלנטציית EARC דפוקה לחלוטין, ים של ניתוקים, לא מעבירה PCM 5.1 וסובלת מאינספור בעיות עם DOLBY ATMOS. אז למה הלוגו בכל חור? העניין בטיפול כבר שנתיים (!) ועדיין אין מענה. סוני- קניתם טלויזיה…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
חברת סטארט אפ קטנה (8 עובדים), כיום כולם מתניידים ברכבים הפרטיים שלהם ומקבלים הוצאות רכב כ3000 ש"ח אחד העובדים (בכיר) ביקש לשקול "קבלת רכב מהעבודה", ואני כמנכ"ל כלל לא מכיר את הפרקטיקה וגם מה מקובל ולא מקובל, אשמח לעשות סדר בעניין. 1. החברה אמורה להתקשר עם חברת ליסינג ולקבל הצעת מחיר לרכב. האם חברות ליסינג עובדות בכלל עם חברות כל כך קטנות שצריכות רכב אחד בלבד? 2. אני מבין שהחברה משלמת ישירות לליסינג. האם גובים מהעובד את דמי החכירה החודשיים? האם החברה סופגת את זה כנגד קיזוז הוצ' רכב של ההסדר הקיים? 3. מה מקובל לגבי הדלק? 4. מודע ל"שווי רכב" שמס הכנסה מעמיס על העובד. האם מקובל לגלם / לא לגלם לעובד את עלות המס? …
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 12 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת anonport, -
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן שאלה די פשוטה בעקרון, אני מחפש דרך לחבר את המחשב בצורה כזו שהטלויזיה וה PS4 יתחברו אליו ויוכלו לנגן דרכו סרטים ישירות למסך הטלויזיה. המחשב נמצא בחדר שינה, הטלויזיה והסוני בסלון. המרחק לא גדול והם מחוברים ב WIFI במהירות הורדה ממוצעת של כ 70-120 מגה תלוי. מצאתי את נגן ה PLEXTV שנראה נחמד אבל הבנתי שהוא מנגן רק עד 1080P כמו שצריך, רוב הסרטים שאני מוריד ורואה הם באיכות 4K הן גם הטלויזיה לכן מיותר פחות. יש הצעות מה כדאי לנסות? תודה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
הגשתי תביעה קטנה נגד תאגיד. היום התקשרו מבית המשפט לעדכן אותי שלא הצליחו למסור את כתב התביעה ושעלי לבצע זאת ידנית, ולשם כך עלי להגיע קודם פיזית לבית המשפט לקבל טופס הזמנה לדין, למסור לנתבע ולהחזיר אישור. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם לא ניתן להפיק את ההזמנה לדין באינטרנט? הזוי שעלי להגיע פיזית לבית המשפט רק כדי לקחת מסמך שקיים במערכת. 2. למי צריך/אפשר למסור את התביעה? זו חברה גדולה. עלי לאתר את המחלקה המשפטית? את משרד עו״ד שמייצג את החברה? על פקיד שיסכים לקבל ולחתום מספיק? ואם לא אמצא פקיד כזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
אתמול באמצע נסיעה 2 הברקסים הלכו לעולמם {נראה לי שמישהו פה מנסה לרמוז לי להפסיק עם האופניים בחורף המקרב אלינו} אני מעוניין להזמין בלמים מעולים! דיסק והבלם עצמו וידית. הכל כולל הכל. זה למשל, מעולה. אבל אין במלאי https://bikesonline.co.il/collections/מערכות-ברקס/products/tektro-סט-דיסק-וקאליפר-אחורי-תוצרת# אז נפנה לדוד עליאקספרס. אני מנסה להבין מה אורך הכבל ברקס האחורי שיש למוצר הנ"ל: https://www.aliexpress.com/item/4000812890310.html?spm=a2g0o.detail.0.0.64d33376WPH3Ju&gps-id=pcDetailCartBuyAlsoBuy&scm=1007.33682.207861.0&scm_id=1007.33682.207861.0&scm-url=1007.33682.207861.0&pvid=e9cae9e4-1fc1-49e6-82ee-62cb5f59d816&_t…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
שחרור ידית ראצ'ט תקועה 1 2
מאת om2- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ידית ראצרט פשוטה (לא מותג מוכר או משהו) נסיתי לפתוח איתה בורג שכנראה היה סגור חזק מדי (לא ידעתי שהוא סגור ככ חזק, אחרת לא הייתי משתמש בה) מאז נסיון הפתיחה ההוא היה תפוסה ואין אפשרות של ראצרט. לא ימינה ולא שמאלה יש דרך לשחרר אותה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מקבל תקלת רשת במכונה הוירטואלית שעושה BOOT לשרת. הוא מצליח לעשות BOOT לשרת אבל לא מצליח להפעיל את ה-TASK. אלו צעדים ראשונים שלי בESXI ואני הבנתי שיש בעיה עם PXE ו-MDT בסביבה הזו. מישהו?
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
נקנה מקרר הייר https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/חשמל-למטבח/מקררים-ומדיחי-כלים/מקררים-/מקרר-2-דלתות-494-ליטר/p/P_6901018056475?gclid=Cj0KCQjw7MGJBhD-ARIsAMZ0eevktn-wGtRBbpXV3xpCn_MAMudB-ATcZEulVJiX9Z_ZCYbPKATPzqQaAlbhEALw_wcB מיהרנו.כי המקרר הישן בן 30 היה מפיל לי פחת . {אמקור מטאור} הגיע בראשון. התבקשנו לחכות 3 שעות בטרם נפעיל. הפעלתי בשני. ראיתי כי רשום בצג מינוס 2. רצתי לקנות בשרי. בשלישי בבוקר הבשר מעט מפשיר. טוב. עוקב. בשלישי בערב,4 עד 6 מעלות בפריזר ברביעי ב8 בבוקר מתקשר, שירות סבבה, קבעו למחרת ב8 בבוקר היה פה הטכנאי. חוסר בגז. אני ממלא אמר. סליחה? אם ברח הגז, הוא יברח שוב. ואז אשאר ללא מ…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
דירה בת 4 , צנרת pex. הסיפור מתחיל במקלחת הורים ברז כיור , זרם חלש מאוד בברז החם בלבד, פתחתי ניל עד הסוף ללא תגובה, הוחלט על החלפת ניל , בוצע היום ומפה המצב החמיר, עכשיו גם הזרם החם בדוש (באותה מקלחת הורים) הפך לחלש ובנוסף כאשר מפעילים מים חמים בשני המקלחות בו זמנית ישנה ירידת לחץ משמעותית ובשני המקלחות בקושי זורם משהו. פירקתי את הצינור גמיש שמגיע לניל החם בכיור מקלחת הורים ופתחתי אותו עד הסוף ואכן הזרם שיצא בינוני מינוס. ועכשיו לשאלות, 1. אם אני מבין נכון יש סתימה בקו החם של מקלחת ההורים, למה הדבר משפיע על המקלחת הראשית? ישנה חנוכיה וכל הקווים מקבלים את אותו הלחץ מהדוד. יש איזה כלל לגבי מיקום הצינורות בחנוכיה, רוצה לפרק מהחנו…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, אני מתעניין בפינת אוכל של רהיטי קיבוץ השלושה. גיגול קל העלה לא מעט תלונות על איכות המוצרים. מישהו כאן התנסה בשנים האחרונות במוצרים שלהם בכלל ובפינות אוכל בפרט? ברור שכל מוצר שונה מרעהו, ובכל זאת יש מקומות 'איכותיים' יותר ויש פחות. תודה רבה והמשך יום נפלא!
הודעה אחרונה מאת zaf, -
ההודעה הזאת רצה בכל הקבוצות. אמיתי? יהיה מחר טרוף בכבישים?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
- 11 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ערב טוב, אני מעוניין ברכישת דירה להשקעה בדימונה, מתעניין ספציפית בדירות ושכונות חדשות. אשמח לשמוע חוות דעת מדימונאים או משקיעים, על שכונת ממשית והשחר. האם יש תנועה ערה של שוכרים? תודה רבה, עמית.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש עזרה איפה להתחיל לתכנן כמה אלמנטים לבית חכם. בעיקר דברים שקשורים לתאורה. האם אתם מכירים מדריכים טובים? חברה טובה של ציוד שאפשר להזמין בחו״ל? אודה לכל סיוע.
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה קורה שם? אני חושב שקוראים לה "בית בפארק" אבל אני לא בטוח. אשמח לשמוע דעתכם לגבי רכש של דירה שם, להשקעה. מדובר הפעם במישהו שאולי יעבור לגור שם. מהמעט שהוא בדק, הוא אמר לי שזאת חכירה (אדמת מנהל). האם מישהו יודע יותר? בדק? המלצות? הוא מבקש לאסוף כמה שיותר חומר לפני שהוא מתאם שם פגישה.
הודעה אחרונה מאת garicho,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,462 אורחים (הצג רשימה מלאה)