Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוקץ הקריפטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.mako.co.il/news-law/2021_q4/Article-bd671f8f9d55c71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

יש רק כמה דברים לא הגיוניים ,
יושבים 26 ישראלים במשרד בתל אביב, מצליחים לשכנע צעירים אמריקאים להשקיע בקריפטו ואז נעלמים להם עם הכסף.
-  אם הם כל כך חכמים לא ברור למה בכל לנשארו עקבות לארץ?  למה הכסף לא הועבר לבנקים אחרים? או לפחות נשאר בקריפטו וכובס ללא עקבות?
- איך יכול להיות שהונאה של אמריקאים ישר קופצת לכותרים והמשטרה ישר מבצעת מעצרים,  אבל אם החברה היו מרימים הונאה של קשישים בארץ ומוכרת להם מוצרי חשמל שהם לא צריכים או סתם מועדון חברים ל 36 חודש.

אז המשטרה אפילו לא הייתה פותחת חקירה בנושא. 

כל כך הרבה ישראלים מוכרים דברים לישראלים ואז נעלמים .. ולא שמעתי על מעצרים בתחום...

רק לאחרונה סטודיו C הפעילו מערך של טלפניות להאריך את המנוי, הציעו לשלם מראש לשנה תמורת הנחה.

שברור שהמנהלים ידעו שהם במצב של פשיטת רגל,  לא זכור לי מעצר של כל העובדים , פשיטה על המשרדים.

מה ההבדל בין בעל חברה שמפעיל צוות טלפניות לשכנע רכישת מנוי לחדר כושר שהוא יודע שמחר הוא סוגר את העסק לעומת העקיצה הזאת?

פורסם
לפני 11 דקות, korola כתב:

- איך יכול להיות שהונאה של אמריקאים ישר קופצת לכותרים והמשטרה ישר מבצעת מעצרים,  אבל אם החברה היו מרימים הונאה של קשישים בארץ ומוכרת להם מוצרי חשמל שהם לא צריכים או סתם מועדון חברים ל 36 חודש.

חברות בארגוני משטרה בינלאומיים, די מחויבים לשתף פעולה אחרת המשטרה תהיה יותר גרועה מ"שוטר" בפאבלות של ברזיל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קיבלו פקודה מהשריף, ולא רוצים נקודות שחורות בדירוג המלחמה בהלבנת הון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למה זה קופץ ולא הונאת קשישים? כי אתה לא מסתבך עם האמריקאים, במיוחד ומעל לכול - כשזה קשור לכסף.

האמריקאים אולי הפסיקו לפלוש לכל מיני אזורי סכסוך, אבל בעניין הכספי הם לא מהססים להילחם בכל נקודה בגלובוס, ע"ע המאבק המתמשך עם שוויץ (לא משהו שעולה כ"כ לכותרות) - עשרות בנקים שם שילמו סכומים דימיוניים על קנסות, פשטו רגל ומוזגו כי לאמריקאים נמאס מהלבנות הון והם הפעילו שריר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דוגמא יפה לאיך מסובבים כתבה

מדובר על אופציות בינאריות על קריפטו
לא היה מסחר בנכס הבסיס בכלל, לא קנו שום קריפטו, רק קנו אופציות בינאריות \ פורקס עליו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תסתכל איך שבא לך
לא היה כאן מסחר בקריפטו. עקיצה שלקחו לאנשים כסף ושרבבו את המילה קריפטו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 13 שעות, korola כתב:

אז המשטרה אפילו לא הייתה פותחת חקירה בנושא. 

מחויבות עפ"י הסכמים בינ"ל ובילטרליים עם ארה"ב.

כשהקורבן והעבריין שייכים לאותה מדינה - קל יותר למרוח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...