אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
קשה להחליט איפה להתחיל. אני עדיין כולי רועד. אבל כמו בכול סיפור טוב, נתחיל מהתחלה. זה היה יום חרופי, ינואר 1983 אמא ואבא שלי בדיוק חזרו מסרט ונכנסו ישר למיטה. טוב לאחר ששברנו את הקרח נתחיל את הסיפור. הקדמה! אתמול אבא שלי סיפר לי , שחבר שלו דני , קנה בית חדש . ובנוסף הוא צריך לקבל פורש עוד חודשיים . (אלה דברים שלא ידעתי) סיפור שהיה כך היה..... קמתי לצילצול הטלפון היום בצהריים, אני בקול שלא יבייש את הסנדק עונה בעצבנות מה !! ומהצד השני שומע צילצול, וביותר עצבנות שואל מי זה כלום . לאחר כמה שניות שבהם אמרתי לעצמי, מה כולם צודקים , מה אני באמת משוגע , התעשתתי , הנחתי את הנעל לקחתי את הטלפון ועניתי. …
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רזריז אוהב אותך מה אם שאר דרישותי
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
האם אתם רוצים שאני לא יזיין פה את השכל כול היום? יופי גם אני. הדרישות שלי הן כדלקמן..... אני רוצה להיות בחבר ההנהלה. אני רוצה פורום אישי (מומלץ ששמו יהיה.... פורום הבידור של זרזיר) אני רוצה ביטוח שיניים. אני רוצה 106 GTI (כן עוד אחת , ובצבע זהב!) אני רוצה רכב ונהג (רצוי שרוליק המכונה על ידי הוריו "רוני") ואני דורש שתיהיה סלקציה בהפיכת מבקרים לחברים (בתוספת סכום מכובד) ובנוגע לשם הפורום. אני רוצה שהוא ישונה ל..... פורום צרפתיות , חובבי נהיגה , ואנטי כוכבי. הידד לדיקטטורה. ניתן להציע צופרים נוספים כאות תודה על הצטרפותי והם ישקלו.
הודעה אחרונה מאת WebWizard,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 910 אורחים (הצג רשימה מלאה)