אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,349 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
רק עכשיו ניכנסתי הביתה אחרי לילה של עצבים של צעקות של לא יודע מה!!!!, הסיפור מתחיל בצהריים שהתקנתי מערכת ואמרתי היום נצא לסיבוב בלילה ונהנה קצת מהאוטו!,בשעה 1 וחצי בלילה אני נוסע בעלייה אחרי סטאלה מארסיב בכרמל מי שמכיר ואחרי הכיכר אני במסלול הימני!! (אלוהים לא עשיתי כלום למה דווקא אני???????)ומיצובישי לאנסר בנתיב השמאלי...ככה כמה מטרים פתאום הלאנסר עופקת אותי קצת ובום ללא איתות ללא ברקס ללא כל אזהרה מוקדמת ניכנסת בי!!!!!!,בצד של הוינקר השמאלי,ופשוט גוררת אותי ככה הצידה לא יכלתי לעשות כלום כלום כלום,יש לי מכה בצד של הרכב מקדימה פנס ויקנר שרק לפני שבוע ניקנה ומכות בכנף! יצאתי בכאלה עצבים על הבחורה ה**נערך**! שרצתה לסגור את העניין על המקום ורצתה לשלם לי כ 500 שקל ואמרתי לה…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המצגת מדברת בעד עצמה http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2139960.zip
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
דרוש עובד להתקנות
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מומחה להתקנות עם ניסיון בהתקנות מערכות, דיבוריות ואזעקות. נסיון עשיר בתחום הכרחי. נא לשלוח אי מייל ל [email protected] בצירוף קורות חיים ונסיון בתחום. העבודה היא בת"א.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מזל טוב :smilecol: לחגיגות היום הולדת מספר מזל טוב שוב ...........
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ספרו מה שאתם רוצים ! זה לא חייב להיות קשור למכוניות ! כמה בדיחות נחמדות: ילד בא לאימא שלו ושואל אותה: "אימא, אבל קנה בולבול חדש ?" היא עונה: "לא ! מה פתאום ? למה את שואל ?" הילד: "כי שאבא הכניס אותו לשכנה הוא היה עטוף בנילון..." ילדה בת 5 שואלת את אימא שלה: "אימא, אני יכולה להכנס להריון ?" האימא: "לא מה פתאום, את קטנה..." הילדה רצה לחצר וצועקת: "חברה ! אפשר לגמור בפנים !" פסיכיאטר בא לראות מטופל חדש שלו בבית משוגעים. הפסיכיאטר: "מי אתה ?" החולה משיב בגאווה: "נפוליאון !" הפסיכיאטר: "אתה תסתדר פה מצויין. יש פה הרבה אנשים שחושבים את עצמם מנהיגים גדולים..." החולה: "אני לא מנהיג, אני עוגה"
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקף אותי ליד ספגטים בראשון קבל ח"ח על האוטו חבל שלא שמעת את הצעות שלי שעקפתי אותך
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היו היתה פעם נערה זהובת שיער. לנערה היתה אחות בשם לכלוכית (סנדרלה) אשר עסקה בניקוי הכרכרות (פולו 16V) של הממלכה בעזרת חולצות כתומות מכוערות שהנסיכה זרקה מארונה. יום אחד הנסיך (בעל הפולו 16V) נפרד מהנסיכה חברתו מזה שנים ואהבת חייו מנעוריו. ביאושו ראה את לכלוכית מצחצחת את כרכרה. לכלוכית זממה עוד מילדותה לקבל את כרכרותו של הנסיך רק לעצמה (גם את הלפטופ שלו אבל זה כבר לסיפור אחר). הנסיך החל לדבר עם לכלוכית והיא ננפנה בשיערה הזהוב ופיתתה אותו בשיחת סרק. לילה אחד בשעה מאוחרת השיגה לכלוכית את זממה! אויה.... היא התחכמה לנסיך הטיפש אשר היה מקובע ובעקרוותיו. ההתערבות נפלה. אם הנסיך יפול חזרה ברשתה של חברתו הישנה תקבל לכלוכית את כרכרתו כולל שמן לסוסים ופרסות חדשות שהוזמנ…
הודעה אחרונה מאת Miura, -
חדש בפורום
מאת Sygnus- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעל איביזה מודל 95 5 דלתות מנוע 1600 מקסימה ביותר !!!
הודעה אחרונה מאת עומר, -
צריך המלצה למשחק! 1 2
מאת .tommy g- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למישהו יש איזה שם של משחק מירוצים טוב לתת לי? חוץ מ-NFS ו-CMR2, משהו כיפי כזה, ולא חייב להיות חדש! תודה!
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
המכונית עם ההנעה הקידמית הכי מהנה הכי מדויקת ועם שילדה אגדית פשוט היא לא אחרת מהמלכה הבילתי מעורערת הסקסו וי טי אס האגדית!!!! אני לא אוביטיבי כמובן אבל אם אדם מקצועי ובעל ניסיון רב כמו ראם סמואל מחזק את דברי אז אולי אני מבין קצת במכוניות, קצת....
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
את הסמלונים הקטנים של המכוניות - אני מתכוון לסמלונים שהם בעצם איורים של המוכניות - בדיוק כמו של חלקיכם בחתימה (קליאו ספורט, פורשה....) והדוגמא הכי טובה, אלו שבלוגו של הפורום... תודה.
הודעה אחרונה מאת יובל, -
ששששששששששששש.............!!!!!!!!!!!!!!!!! שקט!!!! איזה כיף!!!!! לא! לא התחרפנתי. רק ביקרתי ב"ליטל". זהו......שקט........רק מנוע........ואולי גם קצת רדיו........ אין יותר קירקושים,חבטות ו/או פלסטיקים שלא במקומם. כל הדש-בורד חוזק לאלתר.... איזה כיף לנסוע בשקט..... וכמו ש-BJOURK שרה: its so queit..shhh..shhhh.......shh
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתקיים עכשיו משחק רשת ב Porche Unleashed כולם מוזמנים.. מניסיון זה כיף הדרישות: גרסא 3.5 של המשחק (קישור לטלאי) ADSL כתובת האיי פי שאליה מתחברים 212.179.214.235 אם תרצו אפשר לארגן גם משחקי CMR2 אם אתם רוצים להגיב משהו אז לא כאן, כי אני רוצה למחוק את ההודעה כשנסיים..... צרו קשר באיי סי קיו או הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי 18 יום בפועל בכלא 6 ובמגידו. היה טוב וטוב שהיה, עבר ממש ממש בסבבה ומהר, וסוף סוף ראיתי מה זה כביש בית אורן (מתוך מושב אחורי של GMC צבאית ), והכביש שליד עין השופט, פשוט כבישים מדהימים. נחכה לפעם הבאה, שיכולה להיות גם מחר. צחי.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
עצות לחורף
מאת שמר- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלוליות זה לא דבר טריוויאלי http://www.minca.cz/suzuki/
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
הקץ לרייסים????
מאת kompy- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אולי נמצא הפתרון שיגאל את כל חובבי הרייסים מיסוריהם להוכיח של מי גדול יותר... http://www.bip.co.il/news.asp?catID=25&pgID=6545 עמית
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל מי רוצה יכול לצור איתי קשר בICQ או בהודעות אני מנסה לארגן כמה שיותר דרישות : קו מהיר (ADSL או כבלים או כל דבר אחר מהיר) ואת המשחק בגרסה של 3.5
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
אולי מישהו יוכל לסרוק את המבחן של המנורות שהיה בהגה ולעלות אותו לפה תודה
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
תאריכי תפוגה
מאת אייל- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דבר ראשון בלונדי, לא יכול להיות שאת בלונדינית אם את מתבססת על מאמרים מלומדים בנושא פרוייד. זה לא מתיישב עם צבע השיער שלך בקשר לדקדוק בדברים.... את מוזמנת לבדוק בעצמך.... יולי 2004 עוד לא הגיע נ.ב. העטיפה בצבע שחור כמו שאת אוהבת.....
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש 205 משתמשים רשומים. אפשר לסגור הבאסטה.
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אם מישהו מעוניין להצטרף לטורנירים של NFS5 ביום כיפור נא לשרשר הודעה. מספר המקומות מוגבל משהו, אבל תמיד אפשר לארגן עוד קבוצות אם יהיו מספיק אנשים. שכחתי לציין - יש צורך בגרסה 3.5 של המשחק.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
צהריים טובים, הנה הצטרפתי אליכם בעקבות הזמנתו החביבה של אחד החברים. אני בעל אלפא 147 (להלן "יקירתי"... לא, סתם. אני לא בקטע של פטישיזם), נהגתי על הרבה מכוניות בשנים האחרונות, מעורה ב"תעשיה" ואני אוהב לייעץ לרוכשי מכוניות, וגם סתם לדון בנושאים בתחום התחבורה, טכנולוגיות מוטוריות, מניעת תאונות וכו'. אני לא מומחה בתחום המכני, ולא מתערב בנושאים שקשורים לתיקון תקלות, שיפוצי רכב וכו'. מקווה שיהיה לי פה נחמד, ואבוא לבקר לעתים קרובות.
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם יש למשהו סרטים של מכוניות ספורט, אקזוטיות, ראלי וכיוצא בזאת אנא דחוף ורק אם ניתן ליצור קשר עמי, צריך את הסרטים ליום שבת להקרנה על מסך ענק באולם תצוגה בפוריה (המפגש בצפון) ליום אחד בלבד. מי שיביא סרט שיתאים יקבל ארוחה נוספת חינם. טל: 052-427416 יניב
הודעה אחרונה מאת יניב 106, -
אוי לבושה...
מאת yaron_z- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתמול התחריתי בנחשונים במסגרת הליגה 40-80 (מירוץ מספר 8 נערך כנגד כיוון השעון). הגעתי למירוץ מוכן היטב, מקום שני במקצה המוקדמות שלי ו8 בכללי, יוצא לחצי הגמר מהמקום השלישי, חבורת החוד שכוללת אותי במקום השלישי פותחת פער משאר המתחרים של כשניה להקפה, נותנים בגז, היירפין שמאלי ארוך, אני מהיר מהנהג במקום השני, ונוגח אותו קלות מהקו הנכון, לא עוקף אבל מקבל ענישה-הורדת שני מיקומים, אחרי הקפה אני מוצא טעות אצל הנהג במקום השני, דלת נפתחת... ואני מנצל אותה ועכשיו אני שני, כזכור עם הורדת שני מיקומים (לא יכלתי לדעת מה הענישה, רק ידעתי שאני אענש), ממשיכים לפתוח פער משאר השדה, אני והבחור במקום הראשון עוד מתרחקים מעט מהמקום השלישי, אני מזהה דלת פתוחה בעליה מהפניה המשולבת בתחתית המגדל, א…
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אנשים הגיע הזמן לארגן יום בהיר וקריר מפגשון קטן והכי חשוב לחיצות לכל הסוגים והגוונים כמו כן חשוב לשמור על איכות ולא כמות והכי חשוב ללא קייטנה אז יאללה תתחילו להזיז ואני אישית מבטיח צילומים בוידאו ברמת די וי די ותמונות סטילס חופשי העיקר שיהיה מעניין בינתיים יש את המפגשון לצפון
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בחורה נוהגת באימפרזה טורבו..
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפני שאני מתחיל פה איזה משהו - יש כאן אנשים (חוץ ממני ומערן) שמנצחים ברמה הקשה ביותר?? לצורך דוגמה - בפינלנד מספר 1 - פחות מ-2:20 דקות... רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
לכל משתתפי הפורום! ברצוני לאחל צום קל (למי שצם) וגמר חתימה טובה!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחר יצא מוצלחת לכוון מחלף קסם מהרצליה היקרה ותדלוק של המיפלצת חנכנו את חוצה ישראל ב 160+ ואחרי טעות בכניסה נכנסו בביטחה לאתר קארטינג נחשונים בתקווה שלאחר איחור גס של 20 דקות החברה לא עלו למקצה בלעדנו. בתדהמה גילנו שם רק את ירון ו אמיר.......... הכיצד איפה כל החברה של הפורום?!?!? לסיכום אנחנו בילנו בצורה מדהימה לאחר שירון עשה לכולם בית ספר ולביו התמקצע ב דריפטים שאחר כך כמעט עלו לנו בחיים שזה כבר סיפור אחר..... לסיכום ... היה ממש ממש בן זונה וכן מי שלא טרח להגיע באמת הפסיד.... שלכם קובי....
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
Nobody gonna take my car, I'm gonna race it to the ground Nobody gonna beat my car, it's gonna break the speed of sound Ooh it's a killing machine it't got everything Like a driwing power big fat tires everything I love it and I need it I bleed it Yeah it's a wild hurricane Allright hold tight. I'm a highway star Nobody gonna take my girl I'm gonna keep her to the end Nobody gonna have my girl she stays close on every bend Ooh she's a killing machine she's got everything Like a moving mouth, body control and everything I Love her, I need her, I seed her Yeah she turns me on Allright hold tight I'm a highway star Solo: …
הודעה אחרונה מאת שלומי,
-
מי מחובר 25 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)