אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,349 נושאים בפורום הזה
-
ברוך הבא למכללת רופין..... אחיך לrsi אייל רונן
הודעה אחרונה מאת racer_man, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פתחתי מקודם טלוויזיה והתחלתי לזפזפ בין הערוצים ( כמובן אין מה לראות ) הגעתי לסוף הערוצים ונחתתי על ערוץ MBC, שם יש איזה אחד שנמצא באיזו תערוכה של מכוניות קלאסיות..בוגאטים,רולסים ושו"ת.... הנ"ל מסתובב ביניהן ומזיין ת'שכל ( טוב, קצת קשה להבין על מה הוא מדבר ) אבל התוכנית די נחמדה ואפשר להינות רק מהמראות. ד"א זו לא פעם ראשונה שיצא לי לראות אותה, פעם אחרונה לפני איזה חודשיים אותו בחור עשה מבחן שטח לפורד אקספדישן....וגם טס על איזה מטוס קרב, אשכרה כמו התוכנית של קלרקסון. כנראה, אהבה למכוניות באה לידי ביטוי בכל שפה.
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הנה הבוק שעשיתי ללמבורגיני דיאבלו שהייתה פעם ( ) בישראל הדיאבלו הזאת על רגל אחת היא מסדרה מוגבלת של 12 רכבים והיא ה12 מתוך ה12 (אפשר לראות לפי הלוחית זיהוי גם ) היא בעלת V12 הרבה סוסים 600 (ערכה שלי) וכמו שאני מבין מהשם VT זה אומר (Viscous Traction) משמה הנעה כפולה(עומר תיקן אותי ,תודה ) הנה התמונות מצטער שחלק מהתמונות יצאו לי רעודות זה רק בגלל שזאת הפעם הראשונה שראיתי DIABLO בארץ הקודש * שוב זה שרשור כבד! מהצד שוב היא מקדימה מאחורה מלמעלה החבל שהיה על העמודים הפריע לתמונה בת ז*נה אההההההההה איזה שור מהצד למעלה תמונה אחרונה זהו סיימתי רק רציתי לומר תודה לשרת…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אז ככה...בעקבות הדיון שרץ כאן בדף מקביל לגבי גנבים למיניהם ! דיברתם על להרביץ , לירות.. וכו'. עכשיו לא שאני לא מסכים, אבל ! הנה מקרה ששמעתי ממקור ראשון : עצרתי פעם בתחנת דלק בשעת לילה מאוחרת.. תוך כדי תידלוק אני שואל את המתדלק "תגיד, אתה פה ככה לבד. אין בעיות בלילה?" ולא תיארתי לעצמי איזה סוג של בעיות ! מתברר ששבועיים לפני, באו כמה פושטקים באיזה רכב מצ'וקמק ותידלקו... אחרי שראו שהוא לבד, שלפו סכין ודרשו "את כל הכסף" ! אבל דידנו המתדלק אינו פראייר ! של אף אחד ! אבל הוא "האשם תמיד" ...(למי שזוכר מה זה). ידידנו החש מאוים "קלות" ראה שחבל"ז איתם, כי אין מצב ! הם היו נבזיים ביותר, ורצה להימנע מפנצ'ר בריאה שלו . שלף הלה את אקדחו אשר …
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
מה יש לכם נגדי?
מאת Guest Guy Osherov- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למה כולכם פה מתייחסים ככה אלי אבקש יחס יותר הולם כלפיי, ורק שתדעו שאני אדם מבין מאוד ברכב.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
איזה מזל...
מאת sronis- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כל בוקר כמעט, אני מחייך כשיוצא לי להחליק באיזה סיבוב בדרך לצבא. היום חייכתי בגלל שלא החלקתי... ביציאה מרעננה, פנייה ימינה לתוך הבריגדה היהודית, אני מחכה שטור המכוניות יזוז קדימה ואז מעביר לשני, לוחץ קצת ומיד עוזב. לא, לא עזבתי בשביל להחליק, עזבתי בגלל שמיד אחרי הפנייה עמדה לה ניידת ולפניה שוטר אשר ברגע שיצאתי מהסיבוב כיוון את ידו לכיווני וסימן. למשך שניה חיי חלפו מול עיניי (טוב, לא צריך להגזים) וניסיתי להזכר במאורעות השניה שעברה - האם החלקתי? האם נכנסתי לנתיב השמאלי במקום לימני? מה עשיתי בדיוק? ואז ראיתי שהוא מכוון על הפיאסטה הצהובה שנסעה מאחוריי. חייכתי אל השוטר חיוך גדול בזמן שעברתי אותו, והמשכתי הלאה... מיד אחרי זה אני עובר בחורה ב-RS2000 …
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בטח שיש לה הנעה אחורית !!! האסקורט שאתה מדבר עליה זה דור שני, אחת מהמכוניות הכי מהנות שיש !!! גם הדור השלישי התאפיין בהנעה אחורית. אם אני לא טועה מדור רביעי (סוף שנות השמונים, תחילת שנות התשעים) היא הפכה להנעה קדמית . . . . פורד זו אחת החברות שלא הפסיקו להאמין בהנעה אחורית והמשיכו אתה עד תחילת שנות התשעים, את זה ניתן לראות בדגמי האסקורט והסיירה (שהחליפה בתחילת שנות השמונים את הקורטינה המהממממממת) שהיו ידועים בהנעתן האחורית וסיפקו פאן לא נורמלי !!! בעתיד אני כנראה אקנה לי סיירה 5 דלתות 2000 סמ"ק או 1800 סמ"ק (אפילו היום המחיר שלהם מצחיק), המכונית פשוט מבריקה . . . .
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
מכוניות משופרות + תמונות
מאת Guest Guy Osherov- 4 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
מישהו יכול להביא תמונות של מכוניות משופרות?? תודה
הודעה אחרונה מאת MasterChief, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם כמה עולה ווסת דלק מתכוונן איזה חברות יש ואיפה משיגים ובזול...
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
דף ראשון: דף שני: דף שלישי: דף רביעי: דף חמישי: דף שישי: דף שביעי: דף שמיני: דף תשיעי: דף עשירי: דף אחד עשרה: דף שתים עשרה: דף שלוש עשרה: דף ארבע עשרה: דף חמש עשרה: דף שש עשרה: דף שבע עשרה: דף שמונה עשרה: דף תשע עשרה: דף עשרים: דף עשרים ואחד: דף עשרים ושתיים: דף עשרים ושלוש: דף עשרים וארבע ואחרון בפרוספקט: שימו לב בעיקר לדגם ה-4X4 טורבו סטיישן.
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אבל דמו.... http://www.nd4spdworld.com/#273
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2257372.wmv רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כנסו לנטאקשן, קנו את זה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=681324 בואו למפגשים (רמת גן, קניון הזהב וכו') התחבאו מאחורי עץ - ותתחילו לשגע את הגלאים והבליינדרים של כולם! אפשרות נוספת - אם איש כחול שולף לכם אחד כזה בכביש - שלפו את שלכם ותחזירו לו! (בעין)
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אולי מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד, למה יש אנשים שהורסים, משחיטים וגונבים מכוניות? שלשום אני מגיע לאוטו (שנמצא בחניון תת קרקעי של הבנין!!!) ומנסה לפתוח את הדלת שליד הנהג. אני מנסה להכניס את המפתח ולא נכנס, מנסה, מנסה, מנסה ולא הולך, טוב עזבתי את זה וחשבתי שאולי ניסיתי להכניס את המפתח הלא נכון. הקיצר אני מגיע למקום שיש בו אור והולך לראות מה יש שם שלא נותן למפתח להיכנס, הקיצר אני רואה שמישהו בן **** לקח מפתח, הכניס אותו לצילינדר של הדלת ושבר אותו בתוכו!!! זה כל כך עיצבן אותי שחשבתי שאני תיכף מתפוצץ. איזה חלאות של אנשים יש שעושים דבר כזה. ומה יוצא להם מזה? הם גומרים מזה? הם נהנים מזה? (כמו אלה ששרפו עצי דקל?) למה להשחיט משהו שלא שיך להם? זה פשוט מרגיז!!! מעצב…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
דבר ראשון סחטין, האמת שיחקתם אותה, פרצתם לחמש מכוניות (אחת מהם של אמא שלי ד"א) בלי יותר מדי בעיות, ותוך כמה שניות היו לכם חמישה HEAD UNITS ביד, רק שברתם את החלון ונתתם לאזעקה לפעול ולפעול (מי בכלל שומע באמצע הלילה...). כמו שהתגנבתם בשקט בשקט לתוך הבניין ככה גם נעלמתם עם השלל. מה איכפת לכם שהנזק הכספי שנגרם לכל אחד מאלה שפרצתם לו לאוטו הוא גבוה מהרווח העלוב שאתם תעשו על המערכות האלה... דבר אחד אני רוצה לאחל לכם, אני מקווה שאת הכסף שתרוויחו תצטרכו להשקיע בתרופות למחלות מין!!! ורק שתדעו שאם זה היה תלוי בי לא הייתי חותך לכם את היד אלא את הזר* (ולא אני לא מדבר על הזרת). שיהיה לכם בהצלחה בהמשך דרככם, מי יתן ויום אחד כשתכניסו את הידיים המטונפות שלכם ל…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראשית אני מתנצל על הפרסומת.... אתר השיפורים מ"ס 1 בארץ, עבר לשמו הרישמי : MAX-TUNING הכתובת החדשה היא: http://www.max-tuning.com פורומים, צ'ט, כלים, מידע, תמונות וסרטים מהארץ ומהעולם, משחקים ובקיצור הכל על שיפורים. מקור המידע שלכם לשיפורי מכוניות. כנסו עוד היום לעולם שלנו...
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי שראתי די הרבה לחיצות אפשר להגיד שהגדולה של הכותרת היתה הלחיצה של הפיאט פונטו טורבו הלבנה עם השחורה שניהם לחצו הלבנה לקחה ב-3 מכוניות ההתערבות היתה על 100 שקל לא הרבה אבל היה יפה היתה לחיצה גם של קולט טורבו עם BMWקבריולט לא קלטתי את הסידרה והדגם כמובן הקולט לקחה היו עוד לחיצות יפיפיוןת ומגוונות אני חייב להגיד שהיו משהו כמו 50+ מכוניות משופרות ויפיפהיות אהבתי את ההונדה סיביק טורבו עם הספוייליר המפלצתי השחורה והאגזוז הכפול שלה שכול אחד יכול להכיל כדורסל היא גם הראתה קצת מיכולתה פצצות שמעתי שבהמשך היא לחצה עם האימפרזה טורבו של השמן _כחולה_ והיא לקחה אותו בקיצור היה מהנה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחכה לכם הפתעה במתחם השוק (מול "ראשון שוק"), כל המתחם נסלל באספלט, ואין שום דבר שמפריע למכוניות (כגון עצים אבני שפה וכו')! מקום מצויין בלילות, לא מפריע לאף אחד....
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
מחפש אתרי אינטרנט כמו max power מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת MasterChief, -
מגיפה 1 2
מאת Lior_Volcane-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כן...כן...ממש מגיפה, כל "הקבצנים " האלה שעומדים בצמתים ואיך שהרמזור הופך לאדום הם ישר מתחילים לטייל בין המכוניות עם פרצוף כזה של כלבלב מסכן ושופכים בפניך את גורלם המר : "אחי אני נכה ומובטל, לא התקלחתי כבר שבוע ויש לי ארבעה ילדים חולים בבית....תתרום לי קצת כסף קטן" תרגום : "אחי אני נרקומן שבחיים שלי לא עבדתי ולא יעבוד גם בחיים,אני מסריח מוודקה ועם הכסף שאני אוסף כל היום מאנשים כמוך שעובדים למחייתם אני קונה את המנה היומית שלי " וואלה, שמתי לב שיש כאלה שיש להם רמזור קבוע שבו הם עומדים כל הזמן ובשעות קבועות....אשכרה כמו עבודה. ומה תגידו על כל הילדים המושתנים האלה שגם עומדים ברמזורים ואיך שהמכוניות עוצרות ישר הם קופצים לכביש ודוחפים ת'פרצופים שלהם לתוך החלון : "אחי …
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
-
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ילמדו אנגלית ואז ילמדו את האינטרנט ויגיעו לפורום , כנראה שלנכדים שלנו יהיה קשה מאד נקווה שעניין האנגלית יקח להם יותר זמן .
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
משחק מחשב של מרוצי ראלי שיש בו ימפרזה?
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא, אין תוכן מתחכם להודעה ... סתם רציתי לאחל לכל הסטודנטים בפורום בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש למישהו פרטים על המשחק? אם אפשר להוסיף עןד מכוניות או משחקי און ליין? כל פרט יתקבל בשמחה
הודעה אחרונה מאת luckies, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ולא להגיע לתערכות המכוניות בגני התערוכה ולהן הסיבות!! א: אירוע זה בעצם נסיון של יבואני הרכב לדחוף לך מכוניות אם אפס אטרקציות וקבלת תמורה לכספך!. ב: משחדים אותך אם מכוניות אספנות של מועדון ה 5 שאת כולם אפשר לראות במיפגשים. ג:הקץ לקפיטלסטיות!!! אני קורא לאף אחד לא להגיע אל אם כן יעשו זאת ארוע פתוח !! מי הפרייאר אשר ישלם כסף כדי שימכרו לו רכב!!! פשוט בושה!
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים אני יוני אני חדש פה אני מקווה להתקבל פה בברכה .. טוב כתוב שאני צריך לפרסם כמה פרטים על עצמי ובלה בלה בלה אז טוב נו:.. אני מתל אביב בן 17 . אתמול הייתי במפגש שמאחורי קניון איילון מאוד התלהבתי ואני מקווה להכנס לזה לאט לאט . לפני 4 ימים עברתי טסט 1 לאוטו (סוף סוף!!!!!) אני רוצה להגיד תודה לרועי רודן שהסכים שאני יידחף לצידו איזה כמה שעות תודה נוספת על הנסיעה ב 206 CC הכחולה של איזה מישהו טוב לאט לאט אני יילמד תשמות והכל ..
מדבקות לערסמוביל
מאת taos- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו במקרה יודע אפשר אפשר באיזור רחובות והסביבה לקנות מדבקות לרכב כמו של נייק קאוס ועוד מהסוג הזה ומדבקות עם השם של הרכב להדביק על הדלתות?
הודעה אחרונה מאת taos, -
יש לי 2 סוסים שכל אחד מגיע ל70 קמ"ש בריצה מטורפת. תארו לכם, אם היה לי 250 סוסים היתי יכול לקחת כל אוטו בעולם שרק תרצו כולל האימפרזה המהוללת בארץ ואת הפורמולה בחו"ל חחחחח תהנו.[/img]
הודעה אחרונה מאת taos, -
זריקה ! 1 2
מאת Lior_Volcane- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה אפשר להגיד...אין כמו זריקת תחת בגיל צעיר
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חשבתי להגיע לקניון איילון אבל מכיוון שהשעה יוצאת בזמן ארוחה משפחתית לא מתאים ליסוע ולחזור עד לשם אז יש בעיר שלי מפגש בקניון זההב ורק רציתי לדעת אם יש מה לראות שם כי פעם אחרונה שראיתי הייתה רק פורש בוקסטר ומרצדס SLK 200
הודעה אחרונה מאת racer_man,
-
מי מחובר 25 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)