אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,351 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי זוכר את זאת? 406 T16. אני מוריד עכשיו את הדמו אם המשחק באמת טוב ,אני אוריד את המלא פרוץ או מלא. המשחק אמור להיות טוב. ומי שרוצה להוריד את המשחק הנה לינק- http://download.microsoft.com/download/zulu/Trial/rsc-1.0/W982KMeXP/EN-US/rallitrl.exe (216 מגה) וזה עוזר לכם להתאים את המשחק למחשב וכו'. http://download.microsoft.com/download/zulu/Utility/rsc-config/W982KMeXP/EN-US/rscpcconfigtest.exe (118 KB)
הודעה אחרונה מאת zozo, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בראשון לאוקטובר נכנסו לתוקף קנסות תעבורה חדשים המחולקים לחמש דרגות. 100-250-500-750-1000 ¤. בראשון לינואר 2003 תיכנס לתוקף שיטת הניקוד החדשה בה ישונה גם סדר הניקוד לחמש דרגות. 2 נקודות 4 נק 6 נק 8 נק ו 10 נקודות. להלן סדרי הקנסות והניקוד בעבורן לעבירות נפוצות סוג העבירה קנס בגין העבירה ניקוד נסיעה ללא אורות כנדרש 100 ¤ 2 אי חגירת חגורה נוסע 250 2 אי ציות לתמרור עצור 250 4 שימוש בפלפון 500 4 עקיפה מימין 250 4 אי מתן זכות קדימה מעגל תנועה 250 4 אי ציות לתמרורים איסור כניסה 500 6 אי ציות לתמרורי איסור עקיפה 250+500 6 נסיעה שלא בכיוון ע" הוראת התמרור או בניגוד לחץ המסומן על הכביש 500 6 נהיגה בשוליים 750 6 …
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אופ-טופיק לחלוטין, אבל אלה סרטים פשוט מדהימים... כמה חבר'ה (בעצם, שני אחים) חיברו מצלמות לרקטות שהם בנו, ויש הרבה מאוד סרטים באיכות מעולה. הסרטים מהמגדל כאשר הרקטות ממריאות פשוט מדהימים (לדוגמא, הסרט הזה). כל הסרטים נמצאים בקישור הזה.
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
לפני מס' ימים אני ועוד 2 שותפים שלי הקמנו פורום מחשבים שכולל בתוכו את רוב נושאי המחשבים. הפורום מאחד את רוב נושאי המחשבים. הכתובת של הפורום הוא: http://compuforum.up.co.il כולכם מוזמנים להיכנס לפורום. נ.ב. ההודעה הוכנסה באישור המנהלים.
הודעה אחרונה מאת גל סובארו, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
במחיר מקסימלי של 30,000 ש"ח... מה רע? למה לא להתפתות לעסקאות בשטח? לפני שבוע היתה שם מיצובישי גלאנט, למיטב זכרוני ב- 20,000 ש"ח... תחשבו: קחו את המיציבושי שלכם, תוסיפו עשיריה (מה שאתם שמים על המערכת) ותקבלו פורשה ...
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! שמעתי המלצות על הפורום הזה ובאתי להווכח לכך בעצמי... אז נעים מאד אתכם בגדישה אלירן Turbo HKS
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
זקוק למידע
מאת Meishar84- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעקבות זה שאני רואה כבר 3 לאנצ'יה דלתא GTiE באיזור שלי כל אחת בצבע שונה אדום , כחול , שחור והרעש המדהים שלהם הייתי רוצה לקבל פרטים על הרכב תודה .
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיגוע בקו 20 בקרית מנחם (שצמודה לקרית יובל - השכונה שלי) !
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
.עכשיו
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
העיצוב החדש שלהם ממש מזעזע, הכחול הזה, והקליקים האלה שמשגעים את הראש... העיקר המנהלות הולכות שם ראש בקיר, למרות אין-סוף תלונות... מה יהיה? DK, שלא מבין איך עושים כאן אייקונים, כותבים בצבע או כלום, ולכן ההודעות שלו משעממות ולא ססגוניות.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
... תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתמול נסעתי בעיר התחתית פתאום אני רואה אוטו אדום רחב מאוד עם כנף גבוהה שמחוברת לבגאז' של האוטו ע"י 2 מוטות לגובה שנראים מברזל והם מחוררים באמצע ב-3 עיגולים גדולים. התקרבתי לאוטו והיה רשום עליו דודג' בגדול. חשבתי אולי בהתחלה זה מיצובישי GT-3000 או משהו כזה (שגם כזאת יש בחיפה) אבל לא, זאת הייתה דודג'. היא נראית קצת כמו הקורבט רק יותר קצרה והיא 2 דלתות וסגורה. האם מישהו יודע איזה דגם של דודג' זה? האוטו הזה פשוט נראה מדהים, והיה ביבוא אישי, נראה לי השנתון זה משהו כמו 94 בערך.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://pizi.fresh.li/Carmel.mp3 שיר הפריקים, בסגנון סטאן. אחד השירים המצחיקים ששמעתי בזמן האחרון יש שם גם איזה קטע על שברולט. פשוט ענק...
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
משחק ג'ייפים
מאת ac cobra- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
משחק ג'ייפים ברשת ממולץ http://www.nabiscoworld.com/Games/tr_shock_trff.htm השיא שלי בנתיים 19470
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי היום יום הולדת :smilecol: מי ייתן שתהיה לי ולכולנו שנה של אושר מוטורי
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 41 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ניוטרל, גז, טורים עד 5 ואז אני מעביר לדרייב. השאלה: האם יכול להיות מצב שכאשר אני מעביר לדרייב ההילוכים (או משהו אחר) יתקע וזה ישרוף את המנוע? תודה.
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
יש למישהו מושג איך משנים מכוניות?? הבנתי שאפשר להוריד מכוניות הורדתי כמה קבצים אבל אין לי מושג איך מתקינים אותם אז מי שיודע... תודה
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
שלום לכולם
מאת s.b.m.w- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני משתתף אקטיבי חדש בפורום לאחר קריאה פאסיבית ארוכה. השם הוא שמוליק בן 25 מתל אביב עובד בסקודה במחלקת שירות בפ"ת. אהבתי הגדולה היא מכוניות עם נטיה לגרמניות עם סטייה חזקה לב מ וו. ברשותי 2 בימרים: 1.ב מ וו 1800 שנת 1971 מיד ראשונה. 2.ב מ וו 318I E21 1982 שנמצאת אצלי שנתיים ושוקמה ממצב עגום ביותר לתוצאה יפהפיה. זה הכל בינתיים-שיהיה לכולנו יום טוב!!!
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 16 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
עשיתי 30 שיעורים נהיגה, והמורה שלי לא רוצה להגיש אותי לטסט!! לדעתי אני נהג מצוין !! מה לעשות ? לעבור מורה ?
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
עברתי תאוריה!
מאת shay69- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עברתי היום תאוריה ראשונה מזל טוב לי :smilecol:
הודעה אחרונה מאת shay69, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכתב נחמד שנשלח במייל היום הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) � וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיג…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
אתמול, אחרי שחזרתי מהקארטינג הגעתי הביתה, שמתי TUPAC בדיסק והכנתי לי כוס קפה. ישבתי מול הטלוויזיה והירהרתי בכל מיני דברים. ערן-S אמר לי משפט חכם - "אם יש דברים שמטרידים אותך - כנס לאוטו, תתחרע. באמצע הסטייג' תעצור בצד, תהנה מהשקט ואז תבין מה חשוב לך באמת". אז בשעה אחת עשרה לקחתי את המפתחות ונתתי להגה להוביל אותי. גלילות. דלק. אני שם לב שכבר שתיים עשרה בלילה עוד מעט. נאמן לדברי אשר נאמרו בפורום, אני שם את הסינגל של FIRESTARTER בדיסק. בודק שמן.קצת גם הולך לטובת המספרים. כביש החוף. בשבוע שעבר עשינו טיול בשבת שבאמצעו פרשתי ורציתי לעשות את כל המסלול. אני נותן לטרבל הגבוה של הסירנות של ליאם האולט לנסר לי את האוזניים. 2 חלונות פתוחים. אני נגד עצמי. במאתי…
לכל המעוניינים !! עכשיו התחיל TOP GEAR בערץ 14 (BBC) דוד
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
יש לי וידוי 1 2
מאת sronis- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
סלח לי, אבי, כי חטאתי. עברו שלושה חודשים מאז הוידוי האחרון שלי (דרסתי חתול). היום עשיתי פשע נוראי. אינני יודע כיצד אוכל לכפר על חטאי זה, ולכן אני פונה אליך לבקשת מחילה. היום, בשעה 17:30 ביציאה מהרצליה, אני, רוני שטרן, עשיתי גלגלים. אני יודע, נשימתכם נעתקה כרגע למשך כמה שניות מגודל האימה, אבל זה נכון. אינני יודע כיצד ביצעתי זאת, מדוע ולמה, אך אני מבטיחכם נאמנה כי לא היה זה בכוונה. זו הייתה עליה, שמעתי מוזיקה חזקה, הרמזור נעשה ירוק ואני פשוט לחצתי על הגז וזרקתי את הקלאץ. לא חשבתי שזה יגרום לכזה בלגן!! האוטו לא זז אפילו מטר קדימה. הסל"ד הגיע למקומות שהוא לא ראה עד כה (אפילו יותר מ-2000!!) וריח סמיך של שרוף התפשט באוויר (בהתחלה חשבתי שזה מהשקשוקה ש…
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל המעוניינים ! היום בשעה 23:30 משודר הראלי - אליפות העולם מקרדיף ובהמשך השידורים ב 01:00 בלילה היום דוד.
הודעה אחרונה מאת David, -
טוב שלומי, אף אחד לא עשה גם סיבוב על הסוויפט שלי אז אתה מוזמן .... ואל תתרגש יותר מידי זאת כולה סוזוקי...
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום ניסיתי להיכנס לאחד מאתרי הרכב המובילים במדינה, אשר כיסה לאורך שנים במקצועיות וללא פשרות את תחום הספורט המוטורי תוך שימוש בצוות נרחב הכלל כתבים, צלמים ואונסי קטינות וגיליתי להפתעתי שהאתר הפסיק את פעולתו. אני קורא לכל חברי , חובבי המכוניות , החזירו את הקוסם , החזירו את האתר!!! (ובאותה הזדמנות צרפו גם את כוכבי למערכת)
הודעה אחרונה מאת David, -
יש לכם טיפים בשביל לעבור תאוריה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
מערכת סאונד למחשב
מאת Guest Go!- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אצלי המחשב מחובר למערכת סטריאו (PHILIPS). אניי רוצה הרבה באס, אין לי יציאה לסאב וופר במערכת. האם אפשר לקנות סאב וופר (רק היחידה של הסאב) ולחבר אותה באיזו שהיא צורה למחשב\למערכת? תודה
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
אחלה פורום.
הודעה אחרונה מאת שלומי,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 590 אורחים (הצג רשימה מלאה)