אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
שאלה לי אליכם ..
מאת יוני- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב במהלך חיפושיי ל 106 ראלי והסתובבותי ברחובות בשעות הלילה אתמול נתגלה לי באמצע הלילה 106 ראלי (ה 43 במספר ששמתי לה פתק או שאלתי אם הוא מוכר) חונה שנת 97 עם 90 אלף קילומטר צמיגי פירלי פי 4000 ופגיעת פח קטנה במכסה מנוע משהו לא רציני.. בקיצור אני מסתכל על האוטו בלי שום שיפורים בלי כלווווום , טוב משאיר לו פתק עם ניילון ובדרכי חזרה לגרוטעה של אבא עשיתי סיבוב נוסף ברכב ונתקלתי במשהו חדש : מדבקה של חברה . מה זה אומר לגבי המחיר של הרכב האם הוא יורד? האם דבר כזה יכול להוות לי בעיה במכירה? תעזרו לי בבקשה למה האוטו באמת לא נראה הרוס ו 90 אלף קילומטר בשביל שנת 97 נראה לי דיי סביר... נ.ב האוטו לא נראה אחרי התעללות למרות שזה דבר שבדרך כלל קורה ברכבים של חברה עבדכם הנא…
הודעה אחרונה מאת יוני, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוף!!! אני פשוט לא מאמין! שוב פעם ננעלתי בחוץ!!! אויש... אני שונא שזה קורה!
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
לאיזה מכונית שייכים זוג האגזוזים אלה
הודעה אחרונה מאת יובל, -
מזל טוב ל... 1 2
מאת חלי-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחד מצלמי הפורום.... יותם, החוגג היום את יום הולדתו ה- 19. עד 120 (קמ"ש)! מאחלת לך שתהיה לך את הראלי שאתה רוצה לפני יום הולדתך הבא! המון הצלחה אושר ועושר.
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ב 23:30 ב bbc world יש טופגיר! אל תגידו שלא אמרתי!!!
הודעה אחרונה מאת oyway, -
בימר ישירות מהיבואן... קצת רטובה אבל השילדה נקייה.... http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=322601&path=22
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
אני יודע שזאת שאלה מפגרת, אבל חשובה בשבילי ואם תוכלו לעזור לי אני אשמח: איזה אוטו היה למוישה אופניק מרחוב סומסום? התערבתי עם מלא אנשים שטוענים שזאת היתה חיפושית, אבל אני טוען שזאת היתה פיאט 500. אם למישהו יש במקרה תמונה זה יהיה מעולה. כל פיסת מידע בעניין תעזור לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
מישהו יכול לתת לי אתר עם תמונות של 106 ראלי כמו של תומר אחריי שיפורים וכאלה? אפילו האתר שאיפה שרואים את המכונית של תומר יהיה נחמד אם יש תמונות
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עוד סיפורים מצחיקים אני מביא לכם מכביש החוף , אני כהרגלי חוזר מהצפון עם החברה , היא ישנה כמובן .... כביש החוף , בערך חצות . אני נוסע לי כהרגלי איזה 120 דרומה ומזהה ניידת רגילה , מצובישי גאלנט , " משטרת תנועה " כתוב עליה מכל צד ... אבל מה : מספר צהוב , עם סיומת 36 ( לא משטרתית ) וצ'קלקה לא דלוקה ... כמובן שאחרי איתות חזרתי ימינה ונסעתי מאחורי 110 כל הדרך ... ורוב התנועה שהגיעה מאחורי גם ראתה את הניידת ( אל תשכחו שזה ניידת ... לא קארינה סמוייה אלא ניידת גלוייה לגמרי ) ... טוב ... לאחר שמתקרבים לאזור הרצליה איזה דפוק בשכל עם דייהו מגיע באיזה 150 ( עניין מצחיק כי כל מי שנהג בדייהו יודע שהרכב לא יציב בטירוף במהירות הזאת , כמו שיכור רוסי יום שישי בערב שהולך הב…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
רבים מאיתנו, לעיתים, מבססים את הערכותיהם ודיעותיהם על סמך שמועה או נסיעה ברכב. לא אחת דובר כאן על הפולו 16V - ולמרות שמרבית האנשים לא נהגו בה, התגובות היו צוננות משהו. היום, לראשונה, יצא לי לנהוג בפולו 1.4 16V של אחד מחברי הפורום הצעירים. את התרשמותי הקצרה מהמנוע הנפלא הזה אני מעלה על דפי הפורום בשביל שאולי, מי שעדיין לא בדק בעצמו את העניין, ינסה לבדוק מה באמת קורה שם. "איציק, איך אתה רוצה לבדוק אם האוטו סוחב טוב עם 4 אנשים בפנים ?" אמרו לי אייל, אביעד ובעל הרכב. אמרתי להם "תעלו, ככה נוכל באמת לראות אם היא סוחבת או לא". בעל הרכב התלונן על סחיבה רעה...(את הסיבה, תדעו בסוף), התקשתי להאמין למשפט שאומר "100 כ"ס, אוטו קטן וסחיבה גרועה" ומייד ניצלתי את ההזדמנות ל…
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נוסע לאיטליה!! איפה שעשו את הג'וב!!!!!! הו הא!!!! יייישששש!!יי!!!!!!!!!ההה!!!!!!!!!!! סלטות באוויר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FFFFFFIIIIIAAAAAATTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל למה רק 3 ימים? הו הא ויוה איטליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALFA CORSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נהיגת מסלול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מתרגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהלן אהלן אהלן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליד מודנה!!!!!!!!!!!!!מודנה!!!!!!!!…
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לפני בערך שנה וחצי ישבתי לי בניחותא במסעדה יוקרתית, כשלפתע השמיעה בטני רחשי מצוקה שקראו לי לצאת למבצע חילוץ בני ערובה בעורף הגב התחתון. כיוון שאני טיפוס ממושמע, וגם בגלל שישבתי במוסד מכובד שלא מעריך שעשועים נחותים, גסים ובהמיים, נעניתי מיד לצו מצפוני. בכניסה לבית הכיסא נדמה היה לי כי שכני לפעולת המעיים מזהה אותי. נדתי לו בראשי ומיהרתי לסגור אחריי את דלת התא. מובן שעוד לפני שהתיישבתי, הקפדתי לכבד את מי האסלה בשכבת נייר עבה על מנת למנוע ריקושטים קרים )מעניין אם איזה חולה נפש כבר המציא גוף חימום למי האסלה(. מיד אחר כך ריפדתי את דפנות האסלה הצוננות והנגועות בחיידקים אלימים באותו נייר רך, והתיישבתי במתינות של בעל בעמו. בעוד אני לוחץ את הסחורה, נשמע לפ…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי WIN XP הורדתי את Getaway.In.Stockholm.3.DVDRip.SVCD-X-Streem.mpg כשאני מפעיל אותו המדיה פלייר רק משמיע את הסאונד. אין תמונה. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלו אותי מספר אנשים , חלקם מפוקפק אפילו ( שלום רועי306 ) מהי ה"נזלת" שהופיעה מתחת לשם שלי... אז ככה... פורד אסקורט RS TURBO שהפכה להיות טנדר בשביל להשתיל בה עוד מנוע מאחורה.... ( לא במקום אלא בנוסף !!!!! ) צוקרמן , אין פורד ספורטיבית . הבריטים מוכיחים מחדש שאין יותר מפגרים מהם..... יאשה , אני ילד מפגר ! מה פתאום ! אני ילד מיוחד.....
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נסו לזהות
הודעה אחרונה מאת oyway, -
לכבוד חג המולד AMG הוציאו משחקון http://www.mercedes-benz.com/amg/e/news/xmas_bg.htm
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
מישהו שהיה היום ברידינג יודע למה המשטרה עצרה את הA3 ???
הודעה אחרונה מאת redroze, -
רישוי וביטוח
מאת maxim- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הדבר הזה מצריך ביטוח חובה וטסט שנתי? http://shop.shopy.co.il/product.php?id=3966 http://shop.shopy.co.il/product.php?id=3965 איך קובעים מה מצריך ומה לא? אם אני בונה לבד קטנוע, לפי מה נקבע אם צריך לעבור טסט? ביטוח?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
XP PRO SP1
מאת taos- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעו יש לי XP PRO SP1 ויש לי בעיה באקספלורר דבר ראשון שאני נכנס ללוח אירועים אז שמצביעים על אירוע וקופצת החלונית עם הסבר אז היא נמצאת בצד ימין של המסך וחלק ממנה נמצא מחוץ למסך דבר שני שאני נכנס לפרופיל בפורום פשוט אני לא רואה אפשרות של הוספת סימלון ושאני נכנס לאתרים שמנגנים מוזיקה אז אני שומע שניה מהמוזיקה ואז זה מפסיק (הרמקולים עובדים מצויין) מדובר באקספלורר 6 אנגלית
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למישהו יש CD-KEY לדיאבלו 2 (גרסה רגילה)?? תודה... רוני
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך אני מכיע אליה ?! אולי אפילו אני יצרף אליה תמונות של השרמן שלי (וולוו 740:) )
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברה קניתי אוטו כזה ואני רוצה לדעת מה הנתונים שלו בקשה תגידו לי!!!!
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יותר נכון אבא שלי צילם עם למישהו יש עוד תמונות אז תשלחו לי לאי.סי.קיו
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אני צריך לעשות כדי לקבל חולצה, כמה היא עולה ??
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב חיפשתי אתרים וכל מיני ממצאים וכל מיני שטויות על ראלי למיניהם סתם בשביל היופי.. מצאתי את זה .. מה דעתכם? http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=516 כן כן אני יודע שבהתחלה זה נראה כמו סיויק אבל תסתכלו על כל התמונות ותגיבו בבקשה
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 37 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
טוב זה לא ממש סיפור גז טורבו כמו הקודמים אבל זה גם גרם לי ל אני חונה ליד הבית ומגיע אלי השכן שלי שואל אותי עם הרכב למכירה. מהכרות עם 2 הרכבים של השכן - MPV וסופר לאנסר אמרתי לו בחביבות שהרכב הזה לא בשבילו בכל מקרה... הוא ענה לי שהוא מחפש אימפרזה! אמרתי לו - לא כזו. הוא שאל אותי מה המחירון של הרכב שלי, אמרתי לו 113K. הוא קיבל פנים של אבל המחירון הוא 66! עכשיו הבנתי סופית שבאמת אין לו מושג איזה רכב מולו. אמרתי לו מחירון - 113, הוא אמר לי - מחירון מחירון? אמרתי כן... הסברתי לו שזה לא 1.6 אוטומטית. הוא אמר אההה , אבל למה כל כך יקר? ציינתי שיש 4 על 4 לכביש (פעם אמרתי למישהו 4 על 4 על המקום הוא החליט שזה ג'יפ ואפשר לבקר בדיונות) המנוע הוא שני ליט…
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשעה זו כמתי היום. זה לא שהלכתי לישון מוקדם במיוחד, בסביבות 1:00 בלילה. זה לא שאני אוהב לקום בשעות האלה ולעשות ג'וגינג עם זקני ערד. הייתה לי סיבה אחרת, עלייה אני מברך ללא הפסקה. מה הסיבה? 156 JTS. היתעוררתי מעצמי בגלל חלומות על האוטו. הייתי חייב לקום ולעשות סיבוב, למרות ארפל כבד. ושחזרתי הבייתה, לא חזרתי לישון באודי מלא אדרנלין, ניסיתי להחזיק את עצמי אך לשווא, יצאתי לעוד סיבוב... ועוד אחד.... ועוד..... ולבאר 7..... ו.... כמה שאני רוצה עוד.... למרות שהאוטו חדש ועוד לא כל סוסיו יצאו לידהור, למרות שלא כדי להעיץ חזק לא לינסוע מהר מידי... הייה כל כך כיף, הסאונד האלוהי, העברת ההילוכים הנעימה, רבות הפעמים שהעברתי הילוך סתם, בשביל הכיף, ההגה המתקשר, המדוייק הטוב ביותר…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
-כתבה (לא גדולה) על ג'רמי קלארקסון-האיש,התסרוקת,הג'ינס והאגדה.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
טלאור ידידי
מאת תומR- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכתוב שאני שרוט... שיש איזכור לאוננות ומין בכל הודעה שלי... כל הודעה? בזמן האחרון אני כותב גם על הרבה דברים שמושפעים מהחיים האישיים שלי (ר' הקטע המבאס קצת של לקום בבוקר ולראות שאתה בן 26, אני יודע שכולם כאן עברו את זה) ואני הסתכלתי די בריפרוף וראיתי שלא כל הודעה שלי היא הודעה ילדותית בסגנון פיפי וקקי וחלקן אפילו די רציניות וחושפות ממש טיפ טיפה מהרבה דברים שמעט מאוד אנשים יודעים עלי. חלק אחר שלהן אינפורמטיבי ברמה שרבים ישאפו להגיע אליה עוד שנים רבות -בעיקר פיתרון בעיות מכאניות או בעיות משפטיות מול יבואן רכב זה או אחר (לרוב בהודעה אישית).ולפעמים אני גם מתבדח. אז לא. אני לא "שרוט" ואני יודע גם לצחוק וגם להיות רציני כשצריך. היה ת'רד מצחיק. על הכיפאק. אל תעשה ממני…
הודעה אחרונה מאת תומR,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 467 אורחים (הצג רשימה מלאה)