אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
מפחיד רצח-עברתי את מגבלות הכיסא שלי. 1 2
מאת Guest TALOR-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שמעו מה קרה. סימתי היום בסביבות השעה 22:30 את העבודה....... הקיצר מגיע לאוטו מחמם אותו אולי עשר דקות(לוקח לו המון זמן).......... יוצא מהחניה בשפיים ונוסע לכיוון הבית (נתניה)........ נוסע לאט לא ממהר לשום מקום בנסיעה על 120......... רואה ממרחק את תחנת הדלק "דור יקום" ומחליט שאני נכנס לשם כדי לבדוק את לחץ הצמיגים בצרפתית שלי........... אם מישהו מכיר את הפניה הראשונה שבאה מכיוון כביש החוף ונכנסים לתחילת הכביש של ישוב יקום. הקיצר אני מכיר היטב את רצף הפניות שיש שם ומחליט שגם היום אני השתולל מעט...... מגיע במהירות נורמלית(אין לי מושג על כמה אני נוסע.)לפניה הראשונה, לוחץ ברקס חלש כדי להעביר משקל קדימה.........מסובב מעטטטטטט את ההגה ומקבל בראש טוב טוב. (מי שיש לו לב…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשביל חבר - הוא מחפש מצלמה דיגיטלית עד 400 דולר בערך, שתהיה באיכות טובה כמה שאפשר (נניח 3 מגה פיקסל מספיק?) עם זום טוב, הרבה אפשרויות, וכן שימוש בכרטיס זיכרון שניתן להרחיב בעלות לא גבוהה במיוחד. עדיפות למשהו שניתן לקנות בדיוטי. יש רעיונות? (ראיתי קאנון פאוארשוט V2 או V3 - נראה טוב ולא יקר במיוחד, לפחות בחו"ל) רוני
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני וXRRALLYE הזמננו עכשיו air to fuel של AUTOMETER ב450 ש"ח. לא הזבל סוג ז' (שהיה לי קודם באוטו) אלא ציוד איכותי. זה עולה בחנויות כמו E&A איזה 600-700 שקל (AUTOMETER). זה יצא לנו 450 שקל לאחד.אתה מוזמן להזמין גם. EGT זה סרט אחר,אבל אני אשמח לברר לך. ד"א- חרשתי את המודעות-אין אוויר דלק משומש. 450 זה מחיר פצצה לשעון של ,אוטומטר".
הודעה אחרונה מאת תומR, -
איזה פחד...
מאת Romeo- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתם את ה"פירסומת" החדשה בה החבר לא שם חגורה-תאונה ובלגן שלם? עשו את התשדיר הזה חזק, אני עם הדימיון שלי ישר מיזדהה עם זה כל כך חזק וזה כואב. אני לא אקתול את התשדיר הזה כי חגורות בטיחות אכן מאוד חשובות ועוזות ביותר במצב של תאונה. ה"פירסומת" שבה ניסו להפיד עם מהירות גבוהה, לא מפחידה וחסרת כל שחר. התשדיר לחגורה כניראה לא נעשה בארץ. האים להפחיד בצורה זו זו הדרך? אם כן, כניראה פשוט בארץ גם לא יודעים לעשות תשדירים...
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. הבוקר יצר איתי קשר ריצ'ארד דובסון,מנכ"ל ובעל GMC MOTORSPORT. למי שלא יודע-לGMC יש מוניטין בן 25 שנים בהכנת דגמי פיז'ו סיטרואן השונים לראלי ומסלול וכמובן שיפורי כביש ברמות שונות.הסדנה וסוכנות המכירה שלידה תופסים שטח בגודל של 1/2 קניון ר"ג. כיום, GMC מתמחים בעיקר בהכנה של כל דגמי הTU של קבוצת PSA למירוצים וכביש. בין השאר הם המפיצים הרישמיים של DASTEK ,ALTERPOWER,MUSKETIER .הם מחזיקים בשיאי עולם רשומים בשיפור מנועי TU אטמוספריים- 150 כ"ס ממנוע AX ספורט,160 כ"ס ממנוע VTS עם מצערת סטנדרטית והכנה של עשרות 106 ראלי לGROUP N ו GROUP B בטווח הספקים שבין 140 ל210 כ"ס. בזמנו הם הופיעו בTOP GEAR, בפרק על שיפורים, כשהם מציגים את הסקסו החזקה בעולם (321 כ"ס…
הודעה אחרונה מאת Booly, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הפרק עוסק בנושא השיפורים באנגליה...שווה לראות...
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
פוצל מקנייה ומכירה 1 2
מאת תומR-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ראלימן. תודה על תשובתך לבחור. תודה על שטרחת להסביר לו מדוע לא תקנה את האוטו שלו. מכיוון שיש לך כל כך הרבה ניסיון באחזקת מיני ונהיגה על הרכב, אני בטוח שתשובתך קולעת בול למטרה. שמחתי לקרוא שהיית קונה 205GTI ואני בטוח שה205GTI שלך משרתת אותך בנאמנות. אבל עדיין- כל מגע, קנייה והצעת מחיר עדיף לבצע בה"פ, לפני מניית חסרונות הרכב המדובר ופסילתו בעיני כל מי שיקרא את ההודעה. תומר.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
משחק חדש שקוראים לו GEARHEAD GARAGE אתה מכונאי ויש לך מוסך, באים אליך לקוחות ואתה צריך לטפל ברכבם.. אתה גם קונה רכב ומשפץ אותו.. ה -GUI לא משהו ודי ישן אבל אחלה משחק, יורד לפרטים (מבחינת החלקים) מומלץ בחום למי שיש חיבור מהיר אני מוכן לשלוח לו את הקובץ דרך MSN הוא 54 מגה..
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
טראק ממועדונים 1 2
מאת yaron_z- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מחפש איזה טראק שהולך- לעיתים חצי עברית חצי ערבית- משהו כזה "דים דום דום דום דום דום דו" וכו', ומצטער שאני נשמע מפגר, הבחורה אומרת משהו כמו EDONIS יכול להיות? פעם שניה אני יודע שאני נשמע די טמבל... אבל צריך להכין דיסק...
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, כאן עבדכם ירון בינכוכבי, והפעם אביא בפניכם את רשמי מהחללית החדשה של פיז'ו, ה- XX7. ובכן, היום בבוקר אני יושב לי בכורסא, שותה שוקו-דיאט שהונדס גנטית להיות בעל טעם של קפה איטלקי חזק, כשלפתע הולוגרמה של הבוס מרחפת מולי, והוא מחייך: "ירון ידידי", הוא מרעים, "הגיע אלי XX7, רוצה לעשות סיבוב?" "בטח" אני קורא בשמחה, שכן עדיף לעשות סיבוב ובינתיים לעשות לכל השיחות שמגיעות למשרד שלי follow-me למרכזיה. כעבור דקה אני כבר במשטח ההמראה עם קצין הרכב. מולי ניצבת ה- XX7, חללית הדגל החדשה של פיז'ו (טוב, יש את ה- XX9, אבל לא מביאים אותה לישראל). בחוץ היא יפה, אך אני מעיר לקצין הרכב על הוולגריות של כונס האוויר הענק בחזיתה. "מה אתה מדבר" הוא אומר, "זה מנוע סילון, להמר…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 32 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שאלה שמסקרנת רבים וטובים (זאת אומרת, אותי): באיזה מגאזין או אתר, לדעתכם (בארץ ובעולם) אפשר למצוא את מבחני הדרכים הטובים, המדוייקים והאמינים ביותר? ואת מי במיוחד אתם מעריכים כבוחן מכוניות (גם כן, בארץ ובעולם)?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
בעיות צריבה 1 2
מאת yaron_z- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כל עוד אני משמיע את הדיסק שאני צורב (פוג'י ב2 שקל לדיסק לצורך העניין) בCD במחשב-הכל סבבה. במערכת שלי או במערכת הגדולה בסלון או באוטו ה40 דקות הראשונות של הדיסק נשמעות טוב, ה40 ממש לא!, שומעים עיוותים שונים ובלתי מזוהים מעין בומים קטנים! מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תבדקו ותעירו בבקשה זה חשוב אני רוצה לקבל תגובות http://www.mazdafisraelclub.tk
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לנו פה בחור מחונן מוטורית! בטח יש להונדה שלו גז טורבו ד"א, אני שאלתי אותו....
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
סילבסטר
מאת alfa_draco- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני והחברה בדיוק מתלבטים מה לעשות בסילבסטר... נו, תגידו, פה בפורום יש חבר'ה עם ראש טוב (חוץ מההוא שלא רוצה לשים חגורה...) - יש לכם המלצות? שמעתם על איזה מסיבה שווה שהולכת לקרות?
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
הודעה חשובה מאוד! 1 2
מאת עומר- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
זאת תהיה ההודעה האחרונה שלי לזמן מה. זה עלול לבוא בתור הפתעה לחלק מכם, אבל קיבלתי את ההחלטה החשובה מאוד לקחת שנת חופש שלמה, החל מיום שני, ה-22 בדצמבר. ישנן מספר סיבות, אבל החשובה בינהן היא מעורבותי עם קבוצת גרילה בבוליביה (תמונה מצורפת), קבוצה אשר לוחמת למען חופש וצדק כנגד סיכויים קלושים ביותר. אני בקשר עם הקבוצה הזאת כבר מספר שנים, ועכשיו קיבלתי את ההחלטה להצטרף אליה. אני יודע שאתם עלולים לחשוב שאני משוגע, אבל לא קיבלתי את ההחלטה הזאת בקלות ראש. שום דבר שתגידו או תעשו לא יגרום לי לוותר על מה שאני באמת מאמין בו. אני מודע לכך שהתזמון נוראי, ושהפורום וידידי יסבלו, ומקווה לראות אותכם שנית בימים שמחים יותר. בברכת המשך שנה נעימה, עומ…
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בטח תמצא אותו פה
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן לכולם! יש פה בפורום אנשים שיש להם need for speed 5 והם ירצו לשחק דרך האינטרנט?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נצפתה בראשון - פיאט אונו, עם כונס שנראה כמו פירוק מקיה קרניבל, והשוס - הכונס היה מואר מבפנים!!! הם שמו איזשהו כיסוי חלבי לפתחים בכונס ומנורה בפנים!!! עד לאן יגיעו? עד לאן???? עץ כריסמס שלם על הגג? אולי איזה נגרר מאחורה עם כדור סגול ענק מואר עליו. כמה אפשר להיות דבילים בשביל למשוך תשומת לב? ושימו לב שלא אמרתי אפילו פעם אחת את המילה ערסים בהודעה זו... אופס.
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
מה זה סמל"ת
מאת אמיר ט-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מדי פעם מזכירים את השם הזה, הבנתי שתומר קשור לשם איכשהו (עובד שם אולי...) מישהו יכול לפרש את זה בבקשה.
הודעה אחרונה מאת FIAT, -
-
כמה חיכיתי... כמה ציפיתי... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2322493,00.html
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/a/c/e/2/0/0/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212142331093925/200212210024071680/SIV.zip סרטון לא קשור למכוניות, סרטון של אדיר מילר שי
הודעה אחרונה מאת יובל, -
שאלה מיוחדת.... 1 2
מאת תחבושת- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברה ... רציתי לדעת מי לוקח אני וחבר שלי התערבנו יש לשנינו מכוניות.. הוא היה עם פיאג"ו פדאלים ואני הייתי עם סיטרואן C15 העניין הוא שעשינו רייס אחד אבל חבר שלי לקח אותי עד מהירות של 50 משם הוא כבר לא יכל.. אבל אם הוא היה יכול מי היה לוקח זו שאלה שמתרידה אותי כבר המון.. זמן...
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה למי שראה את הקטע מטופ גיר שפורסם לא מזמן בפורום הרכב הכללי. יש למישהו מושג מה השם של הטראק שמושמע מתי שרואים את הלמבורגיני פעם ראשונה ? וגם מה השיר הראשון בכתבה (שרואים את ה F-15) ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאוקטביה 210 BHP ו 4X4 והיא לא מצליחה להדביק את האלפא במסלול במיוחד בסיבובים. כבוד!! 82.4 MB http://217.67.226.28/Video_Section/dirkroncomplete.avi
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
היתה עכשיו תוכנית בערוץ "אגו" שבכבלים שעסקה בתרבות השיפורים באנגליה... במילה אחת - קנאה!!!! בכמה מילים , למרות השוני בתכנים , הצורה שבה הכל מתנהל שם מבחינת המפגשים וכל המסביב די דומה למה שהולך אצלנו אבל... השוני - מדהים לראות את החנויות אביזרים המדהימות , מדהים לראות את הצילומים לMAX שהראו שם , מדהים לראות אנשים שמשפרים רכבים בסכומים של 20 אלף לי"ש (!!!!!) , מדהים לראות שהכל יכול להיות כ"כ פשוט. אבל גם הם מתלוננים , הם בוכים על מחירי הביטוח הגבוהים לרכבים משופרים , הם בוכים שבגלל זה הם לא יכולים לשפר מנועים אלא רק שיפורי יופי , מפחדים להפוך לבלגים (דיזל...) ולא רוצים לעסוק כמו הצרפתים רק בשיפורי יופי פנימיים... בקיצור - הלוואי עלינו!!! יום יבוא וגם הRSI שלי תופי…
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תנסו לעשות מתישהו מפגש חד פעמי, או לא חד פעמי. יהיה נחמד לראות מכוניות, כי בבאר שבע אין (כמעט) כלום
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני חייב להוציא את זה כבר החוצה... היום בבוקר בעודי נוסע בכביש 5 מזרחה (קשור איכשהו להודעה הקודמת ), שלאחר הרחבתו מ-ל-א שיבושים עצבניים בנתיבו הימני (מעט יותר משאר הכביש: בזיון שהאל לא ברא... ). נסעתי לצד משאית כבדה (חצי גורר) ובאחד השיבושים הללו, המשאית הזדעזעה כולה וראיתי שהועפו מבתי הגלגלים שלה דברים... מסתבר שה"דברים" הללו היו אבנים, בגודל של הברד העצבני שירד לפני כחודשיים (קרי, כגודל אגרוף ומחצה) וכמובן לפי חוק מרפי הידוע, הספק-אבנים-ספק-סלעים הללו התעופפו לי על האוטו. האבנים פגעו במכסה המנוע, הועפו לכיוון השמשה והמשיכו לכיוון אחורי האוטו. התוצאה: סדק עצבני בשמשה ומכה במכסה המנוע. תוצאות נוספות יתבררו בנקיון הבא (עם מזג האוויר הזה, עוד כ…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 910 אורחים (הצג רשימה מלאה)