Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rubbish

T16
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא עושה את עם האוטו שלי כי זה אוטו שאני מאד אוהב, יחד עם זאת אני אוהב לבדוק/לנסות דברים חדשים, ואני מעדיף לא לנסות את זה על האוטו שלי. הנסיון מראה שיש שיפור מסויים, אבל אף פעם לא מדדתי בדיוק כמה.

לגבי ההאצה, אין ספק שיש שיפור. אבל כמובן שכל נסיעה אגרסיבית על האוטו מעלה את הבלאי, כך שזה תלוי בבנאדם.

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה צריך ללמוד את התיאום שבין רגל שמאל ליד ימין (הצעה שלי, תלמד לתופף :wink: ).

לשיפור הביצועים, תשאיר את רגל ימין על הגז (קצת מרתיע בהתחלה, אבל תנסה להתרגל).

רגל ימין לחוצה, לחיצה מהירה על הקלאץ' (חזקה) והעברת הילוך מהירה ושחרור הקלאץ (שים לב שההילוך נכנס) מהר.

העובדה שהדוושה של הגז לחוצה (ולא בעדינות) תאפשר לך לזרוק קלאץ' מבלי שהאוטו יכבה.

תצטרך ללמוד את ע"י ניסיון, לפחות 50-100 פעם. הטריק זה לנסוע עם שתי רגליים לחוצות (קטע פסיכולוגי).

תגיד, מאיזה כוכב נפלת?!

מה שרשמת לא משפר את הביצועים אפילו בשבריר השנייה וזה טוב אך ורק כדי לטחון את הקיבינימאט של הצורה של הקלאץ'.

זה נשמע לי כמו שיטה שרק אתה יכול להמציא - עצלנות במסווה של שיטת נהיגה מתוחכמת. בשביל מה להרים את הרגל מהגז, הרי אתה גם ככה עושה רייסים עם מכוניות לא-שלך שאתה יכולל השבית בכיף. בשביל מה להרים את הרגל מהגז, פחות מאמץ יידרש ממך אם תמשיך ללחוץ. אתה ממליץ ליובל על אוטומטית נראה לי שדוקא אתה זה פה שצריך לנהוג על אחת.

אתה מתפלא למה כו-לם נגד השיטה שלך? מכיר את הסיפור על הזקנה שנוסעת נגד כיוון התנועה וחושבת שכולם נוסעים מסביבה הפוך?

פורסם
ואני בעד למחוק את השרשור הדבילי והמטעה הזה :evil:

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

חבל שאנשים שקוראים רק כמה הודעות יקבלו חוות דעת מוטעת

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

או להעבירו לאוף טופיק לאלתר תחת הכותרת: "איך לא לנסות לגזור/לנסר/לגרזן/לתת רכבות/מכוניות לאנשים אחרים"

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני כבר הצעתי זאת להנהלה בשלבים יותר מוקדמים....

ככה שאני בעד

יובל.

פורסם

אני עדיין עונה ברצינות! :

בוא ניקח דוגמא, מסתובבים ברשת הרבה סרטים של מירוצים. לדוגמא הסרטים היפנים,

אשר כמעט תמיד מראים צילומים של הדוושות , חלק מהסרטים הם צילומים של פתיחות,

זינוקים וכו', למה באף אחד מהסרטים היפנים לא מוצגת השיטה שלך של השארת הגז

לחוץ? האם כל היפנים עם הסקיילין, NSX, ושאר הרכבים (כולל איטלקיות והרבה

רכבים אחרים שם) כולם לא יודעים על כך? ותאמין לי שהם לא שומרים על המכלולים שם

הם מעבירים מאוד באגרסיביות את ההילוכים ממש על גבול האלימות, ככה שאם זה היה

עוזר להם הם היו עושים זאת - BUT GUESS WHAT....

אגב מעניין שאתה לא מנסה את זה באוטו שלך, אם זה לא גורם נזק (זה כן ) אז למה

שלא תעשה את זה ברכבך? אבל זה כבר סיפור נפרד.

גיא, כותב את ההודעה האחרונה הרצינית בשירשור הזה (בשאיפה).

פורסם

גיא יש תשובה פשוטה

העיקרון הזה נקרא גז אמריקאי (נהוג הרבה באופנועים) והנושא נדון הרבה פעמים, אם אתה רוצה, שאל את אחד נהגי המרוץ בארץ, באחד מהקורסי הנהיגה (זה רק יועיל לך

זו שיטה אמריקאית, היא טרם הגיע ליפן, אולי במישלוח הבא :lol::lol::lol:

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...