אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש 4 Yoko A359 חדשים.
הודעה אחרונה מאת Q, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מזל טוב ! ! ! לי ! סיימתי קודם חובשים קרביים. עכשיו אני חובש בצה"ל. ביום ראשון אני מתחיל קורס שיסמיך אותי כחובש ימי, ואחרי זה... אוקיי. אז נתחיל. שבוע שעבר לא הספקתי להעלות את תמונות המפגש. אבל השבוע , משהו קצת שונה. רוב התמונות של המפגש אינן של המפגש עצמו אלא תמונות דינאמיות שצילמתי כשדין הוא הפעלולן הראשי, עם סיטרואן ויזה. נכון, לא אוטו משופר, ולא אוטו ספורטיבי, לאף אחד אין אשליות שכן, אבל, הוא מספק פוזות די יפות לצילום ובהחלט שווה להסתכל.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה אפילו נוח
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה פשר השם "אוף טופיק"? מוכן נפשית ליספוג כל הערה צינית, ירידה מחוכמת, עקיצה לא נעימה, מכה מיתחת לחגורה, השפלה מאין כמוהה, וכו' וכו'...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב אז ככה, בא לי לקנות צורב לא משהו בשביל לחרוש עליו, אלא לצרוב מידי פעם, שיהיה לי בבית חשבתי על משהו בסביבות 500 ש"ח (מעל אפשרי, מתחת עדיף) מהירות לא חשובה לי כ"כ, העיקר איכות! איך סוני? מישהו המליץ לי עליו ב-410 ש"ח ועל LG כלשהו ב-300 ומשהו נראה לי.... בגלל שהכסף הולך מכיסי (תמיד דופקים את השחורים), אני רוצה את ה"תמורה לשקל" הכי גבוהה
הודעה אחרונה מאת Roy, -
-
להתראות 1 2
מאת יאשה והפיצפוצים-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עקב מחלוקת עם ההנהלה אני מוצא לנכון לפרוש . אמרתי דברים שכנראה העליבו , פגעו . לא הייתה כוונה להעליב , אלא להעמיד על טעותם את המנהלים . או לתקן . אני לא מוצא אותי רצוי כאן . להתראות אני עדיין אשאר גולש פאסיבי , בכדי שחלק מהגולשים כאן יוכלו לפנות לעצה / עזרה /או סתם לשמור על קשר . לכל המעוניינים . 051563711
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ללחוץ ופשוט להתמכר... יש ללחוץ Next לעבור בין השעשועים... חיבור מהיר מומלץ
הודעה אחרונה מאת oyway, -
מישהו ראה לאחרונה בתבל דיגיטל את הפרומואים לסרטי אקשן שלהם בסינמה 3? יש שיר ברקע של מדונה אני חושב משנות 80 השיר שקט. מישהו יודע מה שם השיר?
הודעה אחרונה מאת taos, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלי היה BMW 518 שנת 84.. קניתי את הרכב בגיל 18 אחרי שהוצאתי רישיון, תמיד אהבתי את הדגמים של BMW, יוקרתיים יפים וספורטיבים. מנהיגה של חצי שנה על הרכב הגעתי למסקנה שהרכב היה פשוט חזק, הייתי מגיע איתו בהילוך שני עד 85-90 קמ"ש וזאת יחסית לשנת היצור של הרכב ומס. הקילומטרז' שהוא עבר. ומה היה הרכב שלכם ??
הודעה אחרונה מאת יוני, -
-
תצפית מצערת - 850 1 2
מאת OAking- 29 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
זה היה לפני כמה שבועות אבל רק עכשיו הגיעו התמונות... בפורום של מכוניות בתפוז דיברו פעם על במוו 850 כחולה יפה משופרת שנצפתה באזור המרכז... כמה ימים לאחר(מקרה מוזר מאוד) מכן הבן אדם עשה תאונה אכזרית באיילון כמו שאפשר לראות בתמונות חבל דווקא היתה ממש יפה
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
עברתי טסט היום!!!!!!!!!!!!!!!! טסט ראשון ותאוריה ראשונה! אחרי 35 שיעורים.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תוכנית מגניבה בפלאש, אולי מוכר... לחץ כאן
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
קרבות אמיתיים 1 2
מאת Romeo- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג קרבות אמיתיים? בעיקר של ברוס לי, אבל לא מסרט, מהמציאות. כולם אומרים "ברוס לי, מי מסוגל עלייו". אני, אף פעם לא ראיתי קרב אמיתי שלו...
הודעה אחרונה מאת אליה, -
מצחיק
מאת Shmulik_Miata- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קלטו את זה...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
אז ככה... עקב ריבוי השרשורים בנושא החלטתי לפתוח את האיכותי ביותר.... זה שידבר על המוזיקה שרובנו (לא אני) שומעים עם חלונות סגורים... מוזיקה מזרחית!!! או ים תיכונית בשמה הפוליטיקלי-קורקט (למרות שהמזרחיים שבינינו (שוב,לא אני) לא ידעים מה זה צמד המילים הארוך הזה...) בקיצור - הנה העדפותיי : ליום סגריר - האוסף של זוהר ארגוב מתוך הסרט "זוהר" ליום בהיר - שלומי סרנגה (ולהיטו הגדול "חלום מתוק" - האהוב על ילדיו של עמית ) עוד להיטים ששוכנים ברכב - אייל גולן , אייל גולן מבצע זוהר ארגוב , שלומי שבת שר עם חברים , עמיר בניון וכו' וכו'... אז - אנא מכם חברי פורום יקרים - רשמו את העדפותיכם , אהבותיכם ואת השירים שגורמים לכם להזיל דמעה... הסבר קצר - שרשור זה בא …
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נצפה באחד המפגשים בראשון ... לא לפספס , היישר ממגזין "מקס טיונינג" !!!!!
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
יש בחורות בפורום הזה או שאני היחידה
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המצלמה הייתה עלי, המיני לא - זה מה שיצא...
הודעה אחרונה מאת Saar, -
אוקטביה RS צהובה ברעננה (יש לי כבר סברה בנוגע למי נהג בה...) ת'אמת, לא ידעתי שיש בכלל כזאת בארץ. נראית קרבית בהחלט (בשביל אוקטביה) וגם - VTR לבנה עם פרונט מעוך לחלוטין חונה ברעננה... כמה חבל... )-: רוני
הודעה אחרונה מאת תומR, -
בקרוב אצלי 1 2
מאת ערןVTR- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כואב הלב
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הידעתם שהייתה גרסת מירוצים מטורפת של AX SPORT שהוציאה 500 סוסים מ-1600 מוגדש??!!??!!!!!!!!!! האחות החטופה של ה-205 T16 !!! אני יוצא מדעתי!! אני אקנה שוב AX!!!!!! או שלא.. אתם חושבים שבני יוכל לעשות כזה דבר? לא 500, יספיקו לי איזה 300 נחמדים.. לעזאזל, אני חייב לחסוך כסף... :crazyeye:
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחלה כותרת, אה? עוד כשנתיים אני מתכנן להחליף את האוטו, ורציתי לדעת מה לדעתכם עדיף - מאייבך 57 (אני לא הולך על ה- 62 כי אני ממש לא אוהב מכוניות גדולות) רולס רויס פאנטום, או אולי בנטלי? האמת, כיון שאנשים פה אוהבים מאד את פיז'ו ואת מנוע ה- 1,361 סמ"ק שלה, חשבתי להישאר נאמן למקור ולקנות משהו דומה... קדילאק 16 עם מנוע 13,610 סמ"ק בערך... מה אתם אומרים? מי מהן תפתח יותר מהר? מישהי מהן יכולה על באלנו STI מגלגול עד 90 קמ"ש?
תצפית מצחיקה 1 2
מאת mat@n- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים. בימים הקרובים אני הולך לפתוח תערוכת צילומים כאן בפורום, של המכוניות הכי מגוחכות שראיתם מעולם. לא עוד פרארי ולמבורגיני.... מהיום רק דייהטסו אפלאוז GTI ,רנו אקספרס AWD WRX וכו'. בתור התחלה והמחשה, הנה משהו קטן שעשיתי בפוטושופ: סתם כדי שתדעו, הרעיון צץ לי ביום שבת, אז החלטתי לקחת את המצלמה ולצאת לסיבוב ולנסות למצוא דברים משעשעים, ואכן מצאתי. את התמונות אני אפתח במהלך השבוע (אין לי דיגיטלית) ואפרסם כאן בפורום להנאת החברים. להתראות בנתיים.
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רשמית, היום, הרובוטריקים חוזרים! (יוווהווו... :smilecol: ) הנה קצת מידע, למי ששכח: רובוטריקים הדבר השני הוא - "המורדים" (!) לא יותר מפורנוגרפיה רכה לילדים! אילו פצצות...! אתם מוזמנים להתרשם ולהנות מלינק איכותי זה... המורדים נראה לי שלארגנטינאים כבר נמאס מסדרות נוער משעממות...בהחלט מעניין! הנה כמה דוגמיות איכותיות: קטינה בת 15... עכשיו כשאני חושב על זה, מה שמביא ילדה בת 15 לעשות פוזות כאלה מול מצלמה, הוא המצב הקשה בארגנטינה. ככה זה נראה... ת'אמתי לא ראיתי עדיין פרק אחד, אבל אם זה מה שיהיה שם...יש מצב! סה"כ חדשות טובות ( ) לא? אם לדעתם של המנהלים, נושא זה בוטה מדי, אני יוכל למחוק אותו - רק שיודיעו! …
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגיע במייל......... בערך חצי מגה. מי שרוצה שישאיר מייל ואני אשלח לו........זה שווה!
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
השעה 11 הערב אני יושב בבית מצב רוח טוב די משעמם אין לי עיסוקים לשעה שעתיים הקרבות אחר כך אלוהים גדול אני רוצה להכיר קצת יותר לעומק את הקליאו יורד לקליאו מחמם קצת מנוע נוסע לאחד הכבישים היותר מהנים במרחק קרוב הסופרלנד גהה די פנוי משייט על 140-150 נזהר מהנהגים אחרים (והם ממני) מגיע לסופרלנד נוסע בכביש שמוביל מהכביש הראשי לכניסה לסופרלנד כביש לא משהו עם עיקולים מהירות גבוהה אבל לא ממש בגלל שהכביש ממש בעייתי פונה שמאלה ואחר כך ימינה לכביש שבשבילו נסעתי לראשון את הכביש אני מכיר אבל לא עם האוטו הזה בהתחלה פניה במהירות גבוהה אני נכנס לפניה השניה סוף הפניה מתהדקת לי טיפה לקראת הסוף מוריד רגל מהג טיפה והאוטו מקשיב לי ממשיך לנסוע עיקול ימינה ואני נזכר לקראת הסוף יש שקע…
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עם מישהו יודע איך קוראים לדגם אז תרשמו התמונה היא מתערוכת פרנקפורט 2001 עם זה יעזור לכם לחפש
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
תצפית מוזרה מאוד
מאת אוהד- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני נוסע לי לתומי באזור ראשל"צ ורואה אימפרזה טורבו קצת מוזרה, היא היתה גבוהה מדי לאימפרזה טורבו. כל הסימנים מראים שזו אימפרזה טורבו (מושבים, הגה, כונסים, כנפיים) אבל משהו היה מוזר בה. אני ממשיך להסתכל טוב ואני לא מצליח לראות את הדירפנציאל האחורי וגם הצנרת של האגזוז נראת לי צרה מדי, בנוסף האור ברקס השלישי היה בשמשה האחורי וגם בכנף. אני נעמד לידה ברמזור ורואה דרך הג'נטים תופים מאחור. איך לעזעזל זה הגיוני???? קשה לי להאמין שמישהו ישקיע כ"כ הרבה באימפרזה 1.6 ידנית. מצד שני זו גם לא היתה אימפרזה טורבו.
- 2 תגובות
- 823 צפיות
401 הודעות! ואללה, אין לי מה לעשות בחיים?!?!? טוב, בכל מקרה - מזל טוב לי. אשתי אולי לא תסכים עם ההגדרה - אבל זה כתוב שחור על גבי מסך : אני משקיען.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
קצת מוסיקה! 1 2
מאת Adabbbbbb- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
טוב, מאוד מאוד משעמם לי.. אני מתוסכל לאללה! (יש לי איזה נזילת שמן ואני לא יודע איך לאכול את עצמי..) אז עכשיו אני יושב מול המחשב וחופר, בתקייה של האמ פי 3.. החלטתי להעלות קצת שמות של שירים (קצת נוסטלגיה, קצת לא....) שיהיה... הזהרה, לכל מי שמצפה לראות פה פופ, מזרחית, או טראנס, שיצא.. (למרות שבקשר לטראנס יכול להיות שאני אעלה לפה כמה דברים משובחים.. אבל זה יהיה תלוי במצב-רוח שלי.. נתחיל עם מוסיקת מטאל-רך (כבר שכחתי איך לקטלג את המטאל.. מצטער חברה..) - מוסיקה לנהיגה עצבנית יותר.. 1. Babylon Zoo - Space man.mp3 (תמיד טוב באוטו!!) 2. Black Sabbath - Iron Man.mp3 (מישהו אמר נוסטלגיה?) 3. Coal Chamber - Roof Is On Fire.mp3 (איך אשכרה מוסיקה לרייס.. …
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 673 אורחים (הצג רשימה מלאה)